Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Sara buna salajence !

Am ajuns cu bine acasa , am cumparat multe , dar inca lui Paula de Mos Craciun tot nu stiu ce sa-i cumpar. De Mos Nicolae am luat de la Elvira , poate voi gasi marti sau miercuri ceva si pentru Craciun. In Cluj cate-n luna si-n stele , dar nimik care sa ma satisfaca pe deplin. Sunt happy ca intr-un final mi-am gasit cizme manusa din care tot caut de vreo 2 ani incoace. Am prins si oferta la Leonardo si mi-am luat 2 perechi la 150 lei. In rest doar pentru casa o gramada : fata de masa pentru Craciun, ornamente, suport lumari, prosoape de baie, le-am gasit fetelor o lasa mare de plastic pe rotile cu capac pentru pus jucariile doar la 29.99 lei si multe chestii marunte, dupa cum am mai scris si mai sus.
Sunt franta , merg la som , ne re-auzom maine dimineataza.

Elvira , daca mai citesti pana maine , te rog scrie-mi la cat deschizi maine magazinul. Suntem invitati la ziua unui baiat maine si am uitat sa cumpar cadou ... nu k am baut mult alcool si am condus pana la Cluj si-napoi ci , probabil , din cauza k am fost prinsa in febra shopingului !

Noapte buna !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, da ce cozonaci "chipesi" am vazut in pozele tale!

Adriana, fain sa mergi la cumparaturi de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza!

Io ca io ce am dormit...dar voi.... Haideti la o cafelutza cu lapte, un ceai fierbinte si o tzighi asa cu portia....

Andreilor si Andreelor dintre noi si din familiile voastre!

Io-s putin bizi, viu mai tarziu.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!

LA MULTI ANI!!!! si sanatate Andrei si Andreea.
mamici posesoare de copilasi cu acest nume astept o felie de tort,o cafea , un cola si neste tigari.la raport va rog.

mihaela,mumosi cozonaci facu colegu tau.se descurca bine vad.tu unde erai?la framantat?spor la vandut cozonacei.intrebare ,intrebatoare? aia era bucataria scolii?

adriana, io n-am nik cu tine da parol ca te chefuiesti cam mult.deja-s envidioasa.urla rautatea-n mine.sa aveti distractie faina.felicita-l pe sarbatorit si din partea mea.bag sama ca la Edi mergi.s-au ma insel?

oti, chefuiesti deja? cum trecu noaptea? bb Alex cum e?

Peseu:m-am prins de ce absentati.sunteti la vot.of , of ,mai ,mai.io cu mana pi inima va spun ca NU merg la vot.

va pupez

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

din partea Andreei , daca tot e ziua ei de nume si cu multumiri pentru felicitari.

Iii urez si eu un LA MULTI ANI !!! lui Andrei al Otiliei , sa va dea DD tot binele din lume !

Bia, la vecinul nostru Darius-Andrei sunt fetele la kef, noi nu am obisnuit sa-i tinem kef de ziua numelui. ( La care Edi te-ai referit ??? ).

Cred k m-a prin gripa, ma strange ceva de gat , simt k ma sufoc , ma ustura gatul, ma doare toata carnea pe mine, asa k merg in pat... nici nu stiu ce sa iau sa-mi treaca pana marti.

Va doresc duminica placuta !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Bia, de framantat au framantat masinile. Io eram cu aparatul pe acolo . L-am fotografiat numai pe Ovi muncind, ca el era interesant , dar au muncit si copiii si alte mamici. Taticii nu s-au "bagat" . Altii au facut coronitze, dulceata de morcovi cu chili si mustar.
Io am fost un fel de indrumator de acolo, am facut aluatul (adica maiaua si am pus totul in oala mare de la masina, apoi am adaugat uleiul treptat). Din traducerea mea nu prea a inteles taticul care s-a oferit ca face el aluatul. Ca io nu stiam cum sa-i spun pe suedeza la "maia", ei fac cu totul altfel aluaturile astea de coptaturi. Asa ca m-a rugat sa mergem si noi mai repede decat erau convocati copiii si parintii, ca sa pregatim aluatul si sa apuce sa creasca. A fost excelent asa, pana au venit ei, exact erau gata 2 ture de aluat si a 3-a s-a facut intre timp. Acu' mi s-a pus pata pe o masina de framantat , bine nu de acelea ca la scoala, ca alea sunt mari, dar poate o masina de facut paine nu mi-ar strica. Ii scriu si eu lui Moshu'.
Sala din poza e sala de clasa de bucatarie. E alaturi de bucataria scolii, care e la fel de faina. Imi pare rau ca nu am fotografiat toata sala, dar e ceva de genul asta si asta si copiii lucreaza cam www.bosvedjeskolan.nu/cgi-bin/aktuellt/aktuellt.cgi?sida=374&uuiu=mellan" target="_blank">asa...daä v-am mai povestit eu anul trecut cand facea si Diana ore de bucatarie. Se fac in cl.5-a si apoi a 7-a, a8-a si a 9-a.

Acum au plecat ai mei in targ sa cumpere, am sa fac poze si cu produsele celelalte. Diana sta la vanzare de la 13 la 14. Toti copiii stau pe rand, cate 3-4 si cu parinti alaturi. M-as fi dus si eu dar am ramas sa fac mancare, ca altfel plangem cu totii de foame cand ajungem acasa. Fac supica de pui cu galuste si friptura in cuptor cu cartofi piure. Musai o fost sa raman langa oala si aragaz...

adriana, multa sanatate!

, mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

O melodie pentru toate salajencele:

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput