Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana si aici http://www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist la pag 4.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana multumesc pentru urarile adresate mamei.
Da, o sa vina sarbatorile, dar nu vom fi cu totii.... Diana pleaca in Ro si nu va fi cu noi pana la anul....

Fetele au scris Mosului cate 2 scrisori. Diana nu mai crede de vreo 3 ani, e mare acum.... Dar ii scrie scrisori ca sa-si exprime dorintele, plus ca Silvia inca asteapta Mosul. Andreea mai crede in el?
Silvia a scris anul asta singura scrisorile, a scris in suedeza. Cand am intrebat-o de ce nu a scris in romana, mi-a taiat-o scurt: pai cum o sa stie mosul aici sa le citeasca in romaneste? Diana le-a scris in romana.
De mos Nicolae eu nu le dau jucarii...numai dulciuri(am gasit un cap de mosh din plastic plin de dulciuri) si cateva maruntisuri: diana vrea agrafe si jambiere(se poarta la cizme, daca te imbraci in ciorapi ca sa nu-ti fie frig deasupra lor, nu-s practic jambiere). Silvia vrea carioci, ca deseneaza toata ziua si o sa mai vad ce-i mai iau. Da, am luat si 2 calendare de Advent. Aici copiii le primesc de prima zi de Advent, la noi va fi putin mai tarziu.
De Craciun Dia vrea patine de gheata ca cele vechi ii sunt mici, carti si a mai scris ceva dar nu mai stiu. Silvia vrea animalutzele ce am scris mai sus si un film cu Pippi, un personaj foarte indragit aici in Suedia. Mai vedem cu ce mai completam...pentru Diana am luat carti de la Stockholm, Silviei i-am mai luat ceva tare interesant de desenat, ingenios si o carte dragutza.

Aici nu gasesc bomboane de pom, nu se orneaza pomul cu bomboane. Si anul trecut am luat ceva bomboane impachetate asa colorat. Anul asta o sa fac la fel.

Diana are sambata petrecere cu colegele, deja am intrat in febra agitatiei ce sa fac de mancare si apoi sa fac vineri tortul. Acelasi, clasicul meu tort. E tare gustos si nu are rost sa fac altceva...nu ma complic. Diana vrea Tacos sa pape, trebe sa ma uit pe net...

mai viu!
Ma duc sa fac papa de cina...hot dog!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

revinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn in forta la 69 sau cu 69.

atomicu face spectacol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Da ce faceti???? Nu v-am spus mai sus??? Treceti la scris! Bia, poate te culci pana nu deschizi cap nou!

Mergi la inceput

Ha, ha, pana m-am gandit eu sa trimit mesajul, vad ca nu ati somat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Offf... Bia sckumpo , chiar pe tine te-am uitat ... uite un buchet de ca sa ma ierti si un ca sa-ti treaca supararea. Spor la shoping maine. Abia astept sa vad ce cumparaturi vei face. Paula s-a trezit k vrea Alba ca Zapada si cei 7 pitici , dar ce anume ... habar nu am ... probabil este ceva joc. Daca iti sare asa ceva in oki da un bip , plleeeaaassseeeee ........

" Carpe diem ! "

Am vazut eu azi in Simleu la 45 lei. Sunt niste papusi din plastic, este un set complet. Daca vrei pot face eu pe mosul

Oti, mersi de pont ... cam cat sunt de mari figurinele ? Sunt pentru varsta Paulei ? Daca da, cand mai ai drum prin zona , te rog sa mi le cumperi si ii dau banii lui Vlad. Oricum tre sa caut mai multe cadouri ca urmeaza si ziua lui paula si bunicii ma intreaba pe mine ce sa ii cumpere, asa k le pun cadoul in brate, sa deconteze si ... gata ...
Noi anul trecut am luat poney si scobyy-doo ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

adriana, baga un ochi aicihttp://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=0010 ,la pag 10.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Am bagat un oki si i-am belit ... am mai cumparat cadouri deja , deci , o las mai moale ... poate ma scoate Oti din impas si face pe Mosul cu acel set care mi se pare pretul ok. Mersi oricum de oferta. Sa-mi spui daca ai primit PM-ul meu !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

ce titlu vreti?
salaxencele-s sexoase!!!!!!!!!!!!! sau salajencele -s frustrarte?
salajence cu tupeu.
hai sariti cu idei.

oti, lasa draga sa dorm ca poate vin cu ceva ,de va surprind pi tuate.mno, da-i bai ca io n-am tilicomanda.

raspun mai traziu la mesaje.

oricum atata vreau sa zic : miha stai linistita ca ai trecut cu bine de examene.
oti, si io i-am luat Scvooby din cluj cu 500 de mii la matei si e fascinat de el.mai si-s sigura ca e aceeasi marfa si-n simleu, da mno nu e carrefour.fitele se platesc.

Mergi la inceput

Adriana, papusa Alba ca Zapada e cam cat o papusa Barbie de mare, iar piticii sunt cam de 10 cm fiecare. Eu m-am uitat si mi s-au parut scumpe, dar amu cand vad ce preturi is la Cj nu mai zic nika. Maine merg cu Alex la control la medic si trec pe langa un alt mag de jucarii. O sa intru sa vad aici cat costa, ca aveau si aici intr-o vreme si te sun. daca sunt ok la pret, ti le iau. Sunt din material asa ca si jucariile alea cu care fac copii baie. ratustele alea, le stii? Un fel de guma... Mie asa mi s-au parut. Oricum si daca sunt de guma si daca sunt de portelan, tot in fundul cosului de jucarii ajung in cateva saptamani, nu? Cel putin la noi asa e.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

adriana si aici http://www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist la pag 4.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Care pagina 4 k mi s-a deschis pagina cu toate revistele si oferteel ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput