Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am aparut si eu...am fost dimineata la cumparaturi, apoi acasa si am mancat de pranz, am fost la scoala si apoi dupa fete. Bia ai avut dreptate, l-am lasat pe Ovi sa se odihneasca, la ora 16 a intrat iar de garda, pana maine dimineata. Eu maine am laborator si am sa merg imediat sa vb cu vecina daca ma mai duce si maine cu Silvia(pana am scris, am vb si s-a rezolvat). Huh, apoi mai respiram si noi putin, e tare greu cu saptamanile de garzi ale lui Ovi. Sper sa nu vina una si cu garzi de seara...ca nici alea nu-mi plac.

Bia, mersi de intrebari. Mama si cu Cristina au ajuns cu bine. Maine e ziua mamei mele...ma duc sa gasesc ceva felicitari faine pe net.
Socrul e tot asa, nu stim amanunte...aseara a vb Ovi si cu dr-a la tf, a zis ca e nasol ca a ajuns la spital dupa 2 zile de la infarct, a stat acasa pana nu a mai putut...cred ca saptamana viitoare il lasa acasa si apoi om vedea cum va fi.

Oti, cum mai e Alex? Sper ca bine. Ce ai mai facut azi?

olim, ai fugit de tot? s-a rupt netul?

giulia, doar ne saluti?

elvira, ce de animalutze o sa aiba Cristina! Si Silvia tot animale vrea...o pisica(tot asa ceva for real) si un catelus intr-o sacosica.

is prin zona!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

adriana, si eu te-am uitat...asa ca iti sunt datoare si . Si noi iti simtim lipsa peste zi...dar asta e...
Multumesc pentru felicitari, dar pana miercurea viitoare nu le primesc , poate chiar n-am sa le primesc deloc . Abia atunci primim rezultatele si chiar nu stiu defel in ce masura vor fi bune sau nu...e greu de apreciat.
pofta buna la spanac cu ochiuri .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
Offf... Bia sckumpo , chiar pe tine te-am uitat ... uite un buchet de ca sa ma ierti si un ca sa-ti treaca supararea. Spor la shoping maine. Abia astept sa vad ce cumparaturi vei face. Paula s-a trezit k vrea Alba ca Zapada si cei 7 pitici , dar ce anume ... habar nu am ... probabil este ceva joc. Daca iti sare asa ceva in oki da un bip , plleeeaaassseeeee ........ " Carpe diem ! "
Am vazut eu azi in Simleu la 45 lei. Sunt niste papusi din plastic, este un set complet. Daca vrei pot face eu pe mosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Offf... Bia sckumpo , chiar pe tine te-am uitat ... uite un buchet de ca sa ma ierti si un ca sa-ti treaca supararea. Spor la shoping maine. Abia astept sa vad ce cumparaturi vei face. Paula s-a trezit k vrea Alba ca Zapada si cei 7 pitici , dar ce anume ... habar nu am ... probabil este ceva joc. Daca iti sare asa ceva in oki da un bip , plleeeaaassseeeee ........

" Carpe diem ! "

este este.si io l-am ochit ptr matei .ca is dragi si piticii.vezi ca am pus pliante cu oferta pe pag 16.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, baga un ochi aicihttp://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=0010 ,la pag 10.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Fetelor, merci de intrebari, noi tot mucosi, maine mergem la control, sper sa nu aiba si rosu in gat. Azi nu am facut nika special, am reusit de m spalat un geam, am mers in oras in Bradet sa platesc gazul, alora nu le mergea reteaua deci nu am putut plati, inchipuiti-va ca meri sa platesti si nu stii cat e, factura ti-o da acolo pe loc, nu o aduce nime acasa, nu poti plati decat acolo la caseria lor, si nu poti plati cu cardul mereu tre sa ai o caruta de bani la tine ca nu stii cat e! Acolo in zona am vazut intr-un magazin setul Alba ca Zapada. tot din acel magazin i-am luat lui Andrei setul de personaje Scoobu Doo la 30 lei. cand le-am cautat in Zalau, aceleasi, fetelor aceleasi in Silvania erau la reducere 60 lei. Si evident nu le-am luat ca mi s-a parut tare mult. Atunci i-am luat numai masina misterelor la 35 lei, amu bine ca asta nu era la simleu, ca de era si asta la juma de pret ma zgaraiam pe oki. Cum naiba poate fi asa o diferenta de pret???? Noa, se pare ca anul asta mosu o sa ii aduca la Andrei mai multe jucarii decat si-a propus I-am mai luat de Niculas un calendar de advent din cioco, adus din Hu. Mi-am luat amu seara si bomboane de pom la 11 lei kg de jeleu, bune, bune tot aduse de la vecini. Cam atat. A, si am facut o mancarica de carne de vita, la oala. Si minten pun la facut si o ciorbita taraneasca tot pe carne de vita. Ca nu am joit cu golitul, spalautl oalei azi ca am facut si orez in lapte. Va sunt in zona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
adriana, baga un ochi aicihttp://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=0010 ,la pag 10.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, da de ce ii asa de scumpa Alba ca Zapada???? E reala?????????????

Mergi la inceput

Hai sa va spui ceva: musai tre sa umplem amu seara 2 pagini inca, sa deschida Bia cap nou ca de nu, ea maine e la Cj, si nu ma risc sa nu am unde posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

adriana, si eu te-am uitat...asa ca iti sunt datoare si . Si noi iti simtim lipsa peste zi...dar asta e...
Multumesc pentru felicitari, dar pana miercurea viitoare nu le primesc , poate chiar n-am sa le primesc deloc . Abia atunci primim rezultatele si chiar nu stiu defel in ce masura vor fi bune sau nu...e greu de apreciat.
pofta buna la spanac cu ochiuri .

vorbe de copil...

Hobby

Mihaela , mersi de flori . Garda usoara lui Ovi. Gandeste-te ca mai e putin pana la Sarbatori si veti fi toti impreuna acasa. Ii urez mamei tale un LA MULTI ANI CU SANATATE !!! de pe acum , maine nu se stie daca ajung sau nu la computer. fetele. Ce isi doresc de Mosi ? Diana mai crede in ei ? Referitorla examene, daca tu zici k te-ai descurcat nu mai incape indoiala caci le vei lua.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Haha Oti, esti de coma cu capitolul nou!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput