Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 17
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 Salutare ![]() |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adica eu sunt Arabela??? |

for2nity spune:
Biaaaa, ti-as foarte multumi daca faci pe mosul, dar cum sa facem sa-ti dau banii pana maine, noroc cu Adriana care m-a sunat sa-mi spuna ca tu mergi la cluj caci la calculator n-am avut rand pana acum.Te-am tot sunat dar se pare ca nu vrei sa fii gasita decat atunci cand vrei.
Si inca ceva, vreau si catelul si pisica
E si o pisica inteligenta la vreao 200 lei. In privinta pretului, la Selgros cred ca e 500 si ceva fara tva. Nu bag mana in foc ca n-am fost atenta.
Hai zi repede cum fac sa-ti dau banii, poate ma rezolvi de amandoua lighioanele.
Fetelor, va pup din mers, Cristina asteapta sa-i pun mancare. Mai vin, Bia, da o veste, da? Hai ca mi-am facut sperante. ![]()
pe toate.
Bimilit spune:
fato, maine la 11 plec si ma prezin la tine la maga dupa bani.stai ca fug sa vad pisica
.
Edit:io cred ca am baiuri cu tilifoanele,ca-s deschise da nu am semnal
.
for2nity spune:
uf, sunt pe calculatorul lui Cristi, se invarte ca moara lui strabunicu' , n-am nici o sansa sa mi se incarce vre-o pagina sa gasesc pisica, nici nu incerc ca mor aici langa el. Da' o sa-ti dai tu seama care e, e tot de la hasbro, fur real friends, sau pe-acolo. Costa intre 200-300, nu mai stiu exact ca am vazut preturi in mai multe locuri. 

Gata, nu te mai pup sa nu dam idei celor ce stau la umbra.Si-acum vine alt gand...da' daca n-o sa gasesti?
Cred ca pana maine cand te intorci dau in dileala.
Bimilit spune:
elvira,ai dreptate mama.am marit poza si am vazut pretul cu TVA.mie imi sarise in ochi doar pretul mare,parol ca am crezut ca e cel real
.
pisicuta alba o vrei? aia cu 6 senzori ?
Bimilit spune:
elvira, deci pisica e alba?in selgros costa 214,08 cu TVA.
stai mai linistita ca merg si-n Cora si-n Carrefour.da prima data merg in selgros si apoi le iau la rand.cum sa nu gasesc mai?ca doar nu-i cola
sa se vanda un doi.
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetelor !!!
Incep prin a-i ura un
lui Vlad , sa aveti noroc si sanatate sa va puteti creste copilashii in liniste si bucurie !
Continui prin a o felicita pe Mihaela pentru reusita la examene si sa urez multa sanatate socrului !
Giulia, Olim,Ioana,Maria, Elvira va
!!!
Am fugit sa pregatesc spanac cu okiuri, poate mai vin ...
P.S. Imi lipsiti enorm de mult in timpul zilei, tare greu e fara voi , am reusit dimineatza sa intru rapid, 10 min. sa va citesc si am vazut ca e 8 fara un sfert si a trebuit sa "zbor" nu am reusit sA VA SCRIU NIMIK.
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Offf... Bia sckumpo , chiar pe tine te-am uitat ... uite un buchet de
ca sa ma ierti si un
ca sa-ti treaca supararea. Spor la shoping maine. Abia astept sa vad ce cumparaturi vei face. Paula s-a trezit k vrea Alba ca Zapada si cei 7 pitici , dar ce anume ... habar nu am ... probabil este ceva joc. Daca iti sare asa ceva in oki da un bip , plleeeaaassseeeee ........ ![]()
" Carpe diem ! "