Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 20
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Care pagina 4 k mi s-a deschis pagina cu toate revistele si oferteel ??? " Carpe diem ! " |
alege catalogul de jucarii si apoi pag 4.
am primit Pm
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Oricum si daca sunt de guma si daca sunt de portelan, tot in fundul cosului de jucarii ajung in cateva saptamani, nu? Cel putin la noi asa e. |
Mare dreptate ai ...
Chiar te rog sa ma suni si sa-mi spui, asta cu Alba k zapada i s-a pus pata fetei mele acuma de 1-2 zile k daca stiam cand am fost la Cluj ma uitam dupa asa ceva...
Mihaela, nu stiu ce sa zic de Andreea daca mai crede sau nu in Mosi , cert e ca a scris si pentru ea si pentru Paula scrisori , la bunici la fel ... asa ca eu tind sa mai cred ca ea inca mai crede ... pana la proba contrarie...
Bia, musai sa raspunzi la PM pana ma duc eu in pat !!!
Mai fetelor , dar voi la husbandzi cam la ce v-ati gandit sa le cumparati de Mos ???
Hai k merg sa intind hainele si mai viu ...
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit [quote]citat din mesajul lui anacezara [quote]citat din mesajul lui Bimilit adriana si aici http://www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist la pag 4. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Care pagina 4 k mi s-a deschis pagina cu toate revistele si oferteel ??? am primit Pm Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Am retinut , am vazut , mersi
dar deocamdata ma limitez la oferta lui Oti ... alege catalogul de jucarii si apoi pag 4.
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Hai Bia, poti sa deschizi subiectul nou, umpluram 20 de pagini! Sa stea mami de Alex si de Andrei linistita
.
Bia drum bun maine si cumparaturi placute! Mai sa aveti si tu si adriana gurile aurite!
Io pana miercuri de fiecare data cand ma gandesc, am emotii. Nu ca ar fi gaura in cer daca nu l-as lua, ca e OK. Pot evolua si de aici...dar e un pas inainte totusi...
Titlu de subiect: Salajence stiu ce vor! 69! ![]()
![]()
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Titlu de subiect: Salajence stiu ce vor! 69! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
Punct okit , punct lovit ... mi se pare ok titlul ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui anacezaraMai fetelor , dar voi la husbandzi cam la ce v-ati gandit sa le cumparati de Mos ???" Carpe diem ! " |
ceva siexi, evident.si io ma multumesc cu o telecomanda
dianaiulie2009 spune:
Am crezut ca poate va spun si eu noapte buna din capitolul 69 ... dar se pare ca va trebui sa va spun buna ziua sau buna seara , depinde cand voi intra maine pe Dc ...
Deci , din partea mea va urez tuturor o noapte linistita cu vise placute

" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
dor cei ne frustrati
sunt asteptati aici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

!