Condica Salajencelor [68]
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Io-s in zona, ma duc sa culc prunca mica...atat.
Voi care ce faceti?
Biaaaa, pe unde ai umblat azi? Hai la raportul de seara!
Oti, nu e cam tarziu de lalele? Aici se pun pana cel tarziu in 15 nov. Io n-am pus nimic anul asta, am avut multe lalele in primavara...
si mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, cum le-o fi norocul. Eu amu le-am pus...
Cu burtoiul mare nu le-am putut pune, dupa aia nici asa o vreme, asa ca amu le-o venit randul. oricum sunt primite, habar nu am ce culoare, ce soi. oi vedea de or iesi.
Chiar asa: pe unde umblati fetelor???Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce faci fato?
Giulia, cum fu la Bucale?Io va
si va doresc noapte buuuna.
silvana_salajan spune:
Uite ce am muncit eu azi
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/9620/
silvana_salajan spune:
'neata! Poftiti la cafea, tigari, suc si o prajitura!
Noi am inceput saptamana in forta, Vlad s-o dus pe 7 la servici
, Andrei a plecat si el mai inainte. Alex doarme inca asa ca ma duc si eu sa
langa el macar o ora. ![]()
si o saptamana faina va doresc!
for2nity spune:
Buna dimineata fetele. Ia treziti-va, nu simtiti aroma cafelei, somnoroaselor?
Ioana, Bia, ba da, si pentru baietei primesc, nu stiu sigur ce, va spun sincer ca m-am uitat doar la cele pentru fetite
Dau de stire cand sosesc.
Sa aveti o zi minunata.
pe toate.
giulia71 spune:
Mneata bbluselor,
Adi la multi ani pentru Andreea...scuze de intarziere!
Suntem oki, dar franti dupa drum. Casa e ok, arata foarte bine, insa mai e mult de lucru, dar la primavara cand om deshide santierul din nou (sper sa ne ajute DD):)
Calin e si el bine, abia s-a trezit de dimineata, era frant de oboseala. O am si pe mama la mine![]()
Multe n-am de zis, am fost pe fuga, tot pe fuga ne-am vazut intr-o seara cu niste prieteni..n-am fumat, vad ca ma tin pe pozitii si cam atat.
Cand o mai punem de-o ntalneala?
"...mama prostilor e mereu gravida!"
silvana_salajan spune:
Si pentru ca va iubesc, va mai arat ceva:
Da sa nu ma spuneti la berbant
Ca e surpriza.
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/5108/decoratii-de-tort-mai-simple/pagina/2360/
mihaela_s spune:
Saluti si de la mine!
pentru VLAD!!! Oti sa-ti traiasca barbatelul, ce frumos tort i-ai facut! 
Gata, scapai de examene, acum oi vedea cum. Am emotii mai mari pentru rezultate decat am avut la ele propriu zis.
Oti, multzam de cafea! Am vazut ce ai mesterit...super lucrate! Mie imi place si tanti aceea
.
Elvira....mmmmm, ce bine miroase. Nu stiam ce m-a trezit de buna dimineata! ![]()
giulia bine ai revenit. Mai pove despre voi...
Restul????? adriana e scutita pana dupamasa, olim are probleme cu compu', dar BIAAAAAAAA...stiti ceva de ea? S-a suparat cumva, pe cineva? A bagat capsorul in nisip?
IOANAAAAA? Voi ce mai ziceti/faceti?
Noa mai viu, mai pe seara!
vorbe de copil...
Hobby