Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, tinem pumnii!Mai da ati muncit ceva nu gluma!Olimpia, sper sa nu iti ina mult calcu la mester! tata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha tinem pumnii strinsi tare tare, ne auzim cand am calc
sigur o sa fie bine
schmbu 3 adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sau sarbatoriti cine o castigat la votamu nasa mea o castigat, io ma bucur pt ea ca pt partid nu
oti nasica ta ce face
is pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI !!!

Va poftesc la o cana aburinda de , un cu gheata , un ceai cald pentru Otilia si , k sa nu ziceti k sunt zgarcita cate-o pentru cele care mai practica INCA acest sport .

Mihaela , multa bafta la examene. Tzin si eu pumnii stransi . Ai sa vezi k totul va fi bine. Cat despre acei cozonaci am de-a dreptul aseara , am asteptat cu nerabdare reteta cu gandul sa o prestez azi , dar nu ma simt in stare. Eu zic k tre sa ai o dispozitie excelenta sa te apuci sa faci asemenea bunatati. Ma bucur k le-au placut suedezilor !

Noi pe acasa , azi eu sunt libera, colegu nu, cu toate ca eu tot am zis k daca e prin lege declarata zi libera dc nu se respecta si de catre particulari . El zice k nu ai ce sa faci , patronu-i patron. De parca ar vinde cine stie ce astazi ??? Daca ar fi fost liber am fi mers la Aquarium la Debrecen de sambata , dar asa .... Sper totusi sa vina mai rpd acasa decat de obicei. Parca azi ma simt un pic mai bine, in sensul ca pot sta in sus fara sa ametesc. O sa cumpar oscilococinum si echinacea sirop. Am luat tinctura de echinaceea si propolis si biter suedez. Ceaiuri am baut de menta si sunatoare . Amu , vorba aia " cum ne-a fi norocul". As fi vrut sa facem azi bradutul sa se bucure fetele mai mult timp de el, dar din lipsa de coleg PAS. Bradul ein garaj, in casa unde punem de obicei bradul e stativul cu hainele mele , asa k nu ma descurc solo , vom amana pana saptamana viitoare , probabil.
Mai fetelor , eu sunt intr-o dilema ... Andreea isi doreste de Mos un BB pe care sa-l poata baga in apa. Nu va spun ca avem , cred, vreo 10 BB-si. Paula isi doreste o papusa mica cu par lung. Acum , mie mi se pare asa de aiurea sa-i cumpar la Andreea un ditamai BB-ul , la 9 ani, iar lui Paula o papusica mica , la 4 ani. Bine ca i-am luat lui Andreea broasca aceea boggy ( cred ca asa se scrie ) pe care a vazut-o in reclama la TV , care deseneaza singura, iar lui Paula vreau sa-i cumpar o bucatarie utilata. Iar la socri sub brad , le vom pune , la Andreea un BB daca asta isi doreste , iar lui Paula
o bucatarie mica, la care se aprinde aragazul, iar robinetul de la ghiuveta curge apa. Sper sa-i placa . Dar , ma tot gandesc, cand vor vedea cadourile , logic, Paula va crede ca BB e pentru ea. Of Doamne ... ca nu stiu cum sa fac sa fie bine. Poate ii voi lua si ei un BB mai mic, sa nu fie cu suparare. Jucariile care le primesc la socri raman acolo sa aiba cu ce se juca cand stau la bunici. Deci , habar nu am cum sa fac sa fie totul ok pentru aman2 ... Poate imi dati voi niste idei !!!

Va doresc o zi de 1 Decembrie linistita , fara stres , cu emisiuni frumoase la TV si multa sanatate la bolnaviori !!!

P.S. Elvira , nu am primit mail-ul, te rog sa-mi trimiti cand ai timp k sa ma pot hotari !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Elvira, mersi de mail
Am trimis pentru comanda. Ai avut modelul acela ? Arata cat de cat OK ? Mersi inca o data !

Restul salajencelor bag sama k sarbatoresc 1 Decembrie !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

'neata. Noi a,u me-am trezit. Pana la urma, Alex s-a decis: e noapte fix de la ora 3 la 11. Asa ca, no coment.Olimpia nu stiu inca ce o facut nasa in colegiu, da partidu am inteles ca nika.Adriana, grea decizie. Eu am noroc ca Andrei nu e mofturos. Am scapar cu 35 lei, ca atat am dat pe masina misterelor a lui Scooby. O sa ii mai iau oarice dulce si gata!Restul fetelor, sunteti la defilare??? si mai viu.Mihaaaaaaaaaaaa, tin pumnii stransi, da????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gataaaaaa, multzam de pumnii stransi!
Am scris cat am stiut/putut. Maine mai am un hop mai mic, e proba de vorbit si de "auzit". Nu stiu in ce consta dar e personala, adica fiecare singur cu 2 profi. Fiecare are la dispozitie 15 minute asa ca va marge repede. Si apoi om tremura pentru rezultate...

Ovi e de garda de noapte saptamana asta, 3 nopti. Azi e acasa si mi-a facut o surpriza . Sarbatorim si noi...

adriana, greu de decis cum sa faci...nu prea stiu ce sa-ti spun. Eventual sa-i iei si Paulei un BB mare...

oti, deci ai un mic american acasa? Sanatos sa fie, ca restul toate trec...imediat ai sa joci la nunta lui si o sa radeti cu totii cum dormea el cana avea o luna jumate....

A vb Ovi aseara cu matusa lui, fusese pe la socru, se ridicase din pat si s-a plimbat putin. O sa incerce maine sa vb cu dr-a ca pana acum n-a avut cand si azi e liber.

Va tzuk, mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mihaela, bine k ai scapat si de hop-ul asta. Tzinem pumnii stransi pentru maine sa scapi cu bine.
Frumoasa surpriza lui Ovi !!! Cum sarbatoriti ???
Cand am avut si eu timp de DC ati disparut cu toate

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, nu prea avem cum sarbatori...eu ma duc dupa Silvia, apoi cu Dia la dentist(trebuie sa-i faca film) si apoi acasa. Ovi intra de la 16 la garda si iese maine dimineata...asa ca steagul in fata casei e singura noastra sarbatoare.

fug dupa fete, mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Miha. cel putin aveti steag... Noi azi nu am facut nika. Decat mancare si un pic de plimbare cu asta micu. Si mi-am facut un pic de curatenie in fata casei, in sensul ca am scos florile uscate si am pus niste bulbi de lalele. Sa speram ca vor iesi in primavara. Va si io, mai viu.

Mergi la inceput

Mergi la inceput