Condica Salajencelor [68]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am net
citesc ce ati scris si revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mai, mai. Va las o juma de zi singure si nu scrieti decat 2 randuri?Am vb cu Bia, are o durere ingrozitoare de cap. Da a bea un fasconal si i-a trece, apoi a veni cu impresii. Amu am ajuns acasa. Am iesit la plimbare, apoi am intrat la medicul de fam sa vad daca e coada sa imi iau concediul medical, erau 2 persoane si zic ca stau. Noroc cu mami ca a ramas cu Alex afara, si l-am luat si pe Andrei inauntru, ca si el e racit. Am stat cred ca o ora acolo de imi venea sa urlu. Noa pana la urma, mi-am luat concediul, trimitrere la analize, la asta micu reteta gratuita. Cand am ajuns acasa, Alex era flamand ca un lup, asa ca l-am hranit, si iata-ma Trebuia sa il duc pe Alex la control, da desi azi dr lui era de dupaamiaza, se pare ca si-a schimbat programul, ca azi a facut de dimineata si maine nu e, numai joi. Asadar, amu ii mai dau eurespal pana joi?ce sa fac? As suna-o sa o intreb, parca mi-e putin jena, da tot o sun.Miha, ma bucur ca ti-au placut "creatiile" Va is in zona, atat cat ma lasa pispirelul.

Mergi la inceput

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii!Nu e nimeni???

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti da' voi nu sarbatoriti azi?

Io-s aici, am pus orezul si laptele in oala, astept sa fiarba si sa papam...Ne pregatim apoi de nani si cam atat...

Oti, ce mai face Alex? Tot pe ora Americii este?
Io maine am scoala numai de la 14 la 16, asa ca sunt acasa...cu Ovi .

olim, ai fugit? Daca a venit netul, ai plecat tu?

Noa mai viu daca mai am cu cine pove...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

merge greu forumul si la voi?
azi am abandonat de 3 ori scrierea mesajelor.in bocancii mei de armata ca fac greva mintenas.
io-s beteaga rau.ma doare cabina.ma si mir ca doar e goala.

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mandru posesor de blonda comestibila.oti sa-ti traiasca ccc colegu.

mihaela, io ti-am tinut pumnii si=s siguraca a stiut.bine ca ai scapat de-un stres.
auzi da maine daca esti cu ovi acasa, doar voi doi,ce faceti?aranjati mobila in casa sau puneti perdeaua?bey,sper ca nu va apucati de cotrobait printre lucrurile fetelor.nu uitati ca si voi ati avut varsta lor, cu secrete si alea,alea.

elvira,hai sa te tzuc .bine ca aduci si de feciori haine, ca eram pregatita sa te reclam la opeceu ca faci discriminare intre siexe.

giulia, da o poza cu casuta nu ne bagi?fericito .ai mamica la tine acasa.

adriana, da tu ce faci? cum te simti?

olim, joi fug la cluj.dezmat scrie pi mine.merg solo, fara plozi si coleg.o sun pe delia sa ne vedem.

is in zona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Oti da' voi nu sarbatoriti azi? Io-s aici, am pus orezul si laptele in oala, astept sa fiarba si sa papam...Ne pregatim apoi de nani si cam atat...Oti, ce mai face Alex? Tot pe ora Americii este? Io maine am scoala numai de la 14 la 16, asa ca sunt acasa...cu Ovi . olim, ai fugit? Daca a venit netul, ai plecat tu? Noa mai viu daca mai am cu cine pove... vorbe de copil... Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
Amu o intrat sarbatoritul in casa. Si minten se trezeste Americanul, ca pana amu o dormit. Fetlor, multu de urari.Asta micu, mai inainte cum il tineam in brate dupa supt (cam la 10 minute dupa), a vomat in jet, a aruncat din el la vreo juma de metru o cantitate de lapte destul de mare. Apoi s-a culcat la loc. Ce sa cred???? Amu stau ca pe spini....Is in zona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Amu o intrat sarbatoritul in casa.
Si minten se trezeste Americanul, ca pana amu o dormit.

Fetlor, multu de urari.

Asta micu, mai inainte cum il tineam in brate dupa supt (cam la 10 minute dupa), a vomat in jet, a aruncat din el la vreo juma de metru o cantitate de lapte destul de mare. Apoi s-a culcat la loc. Ce sa cred???? Amu stau ca pe spini....

Is in zona.

oti,lasa ca va chefuiti luni.cineva trebuie sa faca bani in casa voastra.

sa crezi ca o vomat si ca s-a eliberat omu si acum doarme linistit

acu fara gluma.trebuie urmarit.daca mai varsa si masa urmatoare ,treci pe lichide[ceai sau glucuza] din 5 in 5 minute[ca sa nu se deshidrateze].ii dai putin ca sa nu verse.scoti lapticu si maine fugi la dr.in general sugarul mic varsa in jet repetat , doar cand are rosu in gat.febra are ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajanAmu o intrat sarbatoritul in casa. Si minten se trezeste Americanul, ca pana amu o dormit. Fetlor, multu de urari.Asta micu, mai inainte cum il tineam in brate dupa supt (cam la 10 minute dupa), a vomat in jet, a aruncat din el la vreo juma de metru o cantitate de lapte destul de mare. Apoi s-a culcat la loc. Ce sa cred???? Amu stau ca pe spini....Is in zona.
oti,lasa ca va chefuiti luni.cineva trebuie sa faca bani in casa voastra.sa crezi ca o vomat si ca s-a eliberat omu si acum doarme linistitacu fara gluma.trebuie urmarit.daca mai varsa si masa urmatoare ,treci pe lichide[ceai sau glucuza] din 5 in 5 minute[ca sa nu se deshidrateze].ii dai putin ca sa nu verse.scoti lapticu si maine fugi la dr.in general sugarul mic varsa in jet repetat , doar cand are rosu in gat.febra are ?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Azi la amiaza nu a avut. Amu doarme da il trezesc minten sa i-o iau.

Mergi la inceput