Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Ariadna am si eu o rugaminte. Poti sa-mi modifici si poza pe care am pus-o prima la album, cea cu halatul roz? Te rog! Multumesc!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
oanasm spune:
flo
super tare alba ca zapada
flo, dara, tecky, cris, mada, sunisor 
strulu noi din pacate il avem ca dr de fam pe o cunostinta de-a arintilor..dar ca medic e varza=zero barat! 

voi unde stati in hu? in csenger? tu cand mai treci prin sm? apropos..dr vine la voi la domiciuliu..sau mergeti voi?
irolf urata situatia ta...cu ce zici tu acolo..sper sa fie mai bine..da' chiar nu poti discuta cu ea asa..klumea? 
ruxu la inaltime..ca de obicei
si don't heit mi plizz..ca atunci si io heit iu pt 
moni
hai no..ca n-am vrut..io vroiam sa arat nu ca-s slaba..ci ca arata ca un copchil rau..pus pe shotii
...iar sotu'..ca un vagabontzel![]()
bobita sanatate multa bunicii!
cuscruella(suna bine..da!?
) da te-ai muncit ceva..
tare fain...multzam'!
andreea
auzi acolo..buton de oprit! fff tare!
Dilara, Amalia, Timeea, sa crestei mari si sanatoase!
turturelule drag..ioi..ca vaz butoi tare aproape de tini...nu esti dusa cu capu' deloc..e normal zic io sa ai trairi di astea! ia sambata sa fie numa a ta..ssa mergi la zurich (cu sau fara shatra dupa tine) sau unde ai tu chef....mna...sa-ti satisfaci setea
pupici si 
irda sanatate multa!
alina sanatate micutului Rayan!
ce-i cu depresia asta p'aci? xeno ?
narisa
..si noi am patzia de astea...cu vecinii...cica avem fetitza..
irda
faza cu laptele e cea mai tare
turtu

bravoooo!!!! dci s-a putut totusi! na ma bucur ca incet schimbi macazu'![]()
ingry off..bine ca ati trecut cu bine peste probleme si ca Alexander e sanatos
kimmyfelicitari pt dintisorii "fara cantec"
kamelya noi il dam cu mustela pt piele cu tendinta atopica
mno..revin mai tarziu..ca iesim incet..la noi e un soare fain afara!
Oana
de
Raul
AnnaBaby spune:
Sun esti senzationala! Cate dulciuri stii sa faci...eu sunt catastrofa in bucatarie, la dulciuri nici macar nu ma bag...Ce norocoasa e Thea cu asa mamica priceputa!!! 
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Marina_1609 spune:
turtu, tocmai daia si noi mai suntem in romania. sotului meu i s-a propus un job in amsterdam vara aceasta. si nu mai vroiau sa astepte, era urgent. ar fi vrut dar am zis ca imi ies din minti acolo. mai ales ca eram cu burta la gura deja...apoi, avand un job nou nu putea lua concediu sau sa iasa mai devreme de la birou ca nush ce probleme am eu. deci ar fi trebuit sa ma descurc absolut singura! si stiu ca nu e usor sa te adaptezi. am mai trecut prin asta. eu sunt din RMoldova si am venit in bucuresti pt facultate. de la casa mare cu o curte mare...o camera aproape cat tot apartamentul care il am acum, numai a mea... am aterizat intr-o camaruta de camin minuscula cu inca 3 colege care veneau cu iubitii si se calareau toata ziua. oras necunoscut, nu aveam pe nimeni cunoscut....a fost un shoc pt mine
asa ca am zis sa mai asteptam , macar un an sau poate doi,pana mai creste bebe
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
Salutam si noi fetele,
NARCISA...deci avem fete fotomodele. Dar a mea e hranita 100% artificial hranita...de la nastere...nu a gistat lapte matern. Eu nu am avut nici un strop.
CRISTINA 26...m-ai innebunit cu salamul ala de biscuiti. si SUN la fel cu placintuta ...
Si Cristina,nici eu nu pot lasa pe nimeni sa imi faca curat...am pitici pe creieri. am impresia ca nimeni nu face la fel de bine ca mine . Asta e..sunt tacanita un pic.
TURTU....te inteleg perfect.Am fost si eu in Elvetia si dintre toate tarile astea de prin Europa mi s-a parut cea mai lipsita de animatie. Culmea noi am fost si pe la Geneva,unde la 9 seara era totul inchis.SI am o prietena buna care studiaza acum in Elvetia si abia asteapta sa ajunga acasa. DAr cand te vei intorce la serviciu o sa fie bine. Mai ai putin.Si mananca mai multa ciocolata chiar daca nu mai incapi in S ,ca tare buna e....
DARA...multumim
. Suntem inca delicate...eu credeam ca are 6 kg,dar se pare cam-am inselat.
OANA...arati super bine. Zici ca e fratiorul tau si ati iesit la plimbare.
DIARUX...esti mortala cu poeziile..nu am voie sa pic in butoi ca nu mai e loc,dar m-am saturat de santier acasa.
GINI...sper sa-i treaca febra Irinei.
Nu am citit tot,revin..
VA pup pe toate
Bobitamica-mami de Suri
dr_anca spune:
Salutari de prin Bacau de la parinti. Nu mai am timp de forum ca suntem in vizita vreo 2 sapt dar am observat ca avem si noi poza la felicitarea Madalinei de Irlanda si multumim mult.
Noi am avut ieri o isprava cam aiurea
cand a ridicat tati scoica fara sa fie fata legata ea a cazut pe o parte si apoi pe fata si i-a ramas un semn in frunte dar azi deja nu-l mai are
deci am scapat. A plans putin dar apoi a fost bine a uitat complet si mi-a trecut spaima.
Eu am mai stres din poze ca nu am timp sa le micsorez daca vrea cineva si are timp rugam sa ne ajutati si pe noi
.
Va pupam pe toate!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
ariadnabr spune:
Annababy am modificat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Kimmy spune:
Sunt asa de super fericita!I-am facut piure dintr-un mar si o banana,micute si coapte bine,si a balotat fetita mea tot,asa crude
,si dupa a mai vrut si laptic,si a mai papat 50 ml.Acuma astept sa se aseze,o imbrac si iesim la o plimbarica scurta.
A si in sfarsit a scazut putin temperatura din casa,am ajuns de la 28-30,la 26-27...deja e suportabil!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
kamelya spune:
IrlandeAzia mercy
adresa e-mail babymeumyk@yahoo.com
bobitamica multa sanatate bunicii
turtu si pe noi ne-au cam exclus "prietenii" din grup ei ori au coppiii mai mari ori nu au deloc 

,dar noi sa fim sanatosi
[b]Kimmy
printzesa mancacioasa
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
dana81 spune:
Buna!!!
TURTU asa da![]()

NARCIS Mica Sirena e o papusica frumoasa si nu are deloc fatza de baiat, eu zic mai sunt si rautatzi gratuite...dar nu va "impiedicati voi de astea", pupam fetele
Ce tampa sunt azi...atat am retinut din tot ce am citit...imi tb LECITINA...ma duc sa culc fata si revin
AAA IRDA nu prea e de ras ce ti se intampla dar eu m-am amuzat teribil..