Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
ileanna spune:
laremi eram la biba de ora 6 juma shi am dat refresh la forum ![]()
Ingry, anaxena a fost locul 1 la votarea membrilor si locul 2 dupa ce a votat juriul. Bineinteles ca iar a iesit dansul indienilor acolo, cu cartonas roshu pt Carmenela. Eu am iesit pe locu' 5 parka ...
moni un cadou care mie mi se pare stralucit (nu stiu daca si pt sotul tau) este rama foto electronica. Mie una mi-ar place la nebunie sa-mi iau asa ceva pt biroul de la job (cand 'oi ajunge, cat mai tarziu sper).
dana81 spune:
NEATZA!!!
SUN sper ca discutia de azi sa fie "productiva"
..aaa si 43 kg?

RALIRALI noi am luat antibiotic pt stafilococ auriu, si NU TREBUIA..cica nu se trateaza, si tot am facut o viroza urata care s-a finalizat cu o bronsita, dar a trecut...MULTA SANATATE va doresc, sfatul meu e sa intrebi cel putin 2 dr...
CAPRI sanatate ILINCUTZEI, sa fie doar o alarma falsa, un dintzisor ceva...PUPICI!!!
BUBULEANA cum de ai slabit tu asa de mult? Imi vinzi secretul?
INGRY bine ai revenit, frumoase pozele, Alexander minunat!!!
MONI_OR intra cu incredere pe picassa si admira-ne si pune poze, mai vroiam sa-ti spun ceva dar nu mai tin minte
TIBERICA, mie nu mi place tonul tau, fara suparare...si chiar o sustin pe MADA in ce a zis...noi chiar suntem aici o familie virtuala...imi pare rau daca tu nu ne consideri asa si incerci sa creezi tensiuni, nu ar fi pentru prima oara..as fi putut sa ma fac ca nu-mi pasa...dar nu prea e corect sa trecem cu vederea...
MONI_OR mi-am amintit...imi luasesi intrebarea..cu cadourile de Craciun pt sotz...hai bagati idei..
Fug la cupil ca am terminat cafeaua...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
tiberica spune:
DANA am vrut sa ma prefac ca nu am citit ce ai scris ... sa inteleg ca sunt putin in plus...ok scuze...nu am stiut ca eu daca sunt f jignita creez tensiuni iar altii au dreptul sa jigneasca.
Ca sa lamurim si e ultima lamurire ASA CA SA NU MAI CREEZ TENSIUNI: in urma cu ceva capitole laudam bbii si am zis ca atunci cand eu si sotul ne uitam pe poze el a zis ce frumos e cuchilu, cuchilu era Anais si atunci i am zis ca e fetita nu vezi ca e in roz si a inceput sa rada, deci fara intentie am spus o atunci si nu s a suparat nimeni, acum cand am scris acel mesaj am vrut sa pun un emoticon dar nu am reusit adik un pupic pt Narcisa. Probabil de asta a iesit mesajul meu in evidenta ca rautacios.Asa ca sper ca am lamurit problema !
O sa ies ca sa nu va mai creez tensiuni, scuze ca am facut parte din acest forum si ca eu consider ca pe primul plan este familia mea iar apoi voi , virtual, cum spui tu.
ankalaura spune:
Moamaaaa e rost de scandal!
Aloooo!!!! Ileeeee, sari fata hai! O punem de o ciufuleala???
MOamaaaa ce imi place forumul asta!
TIBI relax mama, nu le baga in seama! Ariadna e cam obosita si nu se exprima prea plastic in scris uneori!
Cu confuziunile... Pe voi chiar va deranjeaza daca va zice cineva ca fata e baiat sau ca baiatul e fata???
Mie chiar mi se pare greu de diferentiat la unii, zau asa! Pana si fie-mea mi se pare ca la fel de bine ar putea sa fie baietel dupa moaca (un baietel frumos, vorba lu' BUJO
). Cu cerceii la vedere si fundita la gat, si tot am fost intrebata daca e baiat sau fata.
Dar de ce sa ma supar? Zambesc si eu a "saracu'... nu vede bine fara ochelari... sau sunt cerceii prea finuti.... macar atat...."
Da' nu imi stric eu buna dispozitie pentru vreo baba chioara!!! 
Alt argument pentru care mi se pare ca va agitati... APA... Ma frate.... eu nu zic ca mai suntem pe vremea lu' bunica sa bem apa de la fantana - nu de alta, da' si aia are giardia ori e-coli mai nou, ati vazut ce zicea si BOTI cu analiza, dar de aici pana sa va panicati atata ca e Bucovina, Humana, Evian, apa plata si racita, fiarta si sedimentata, de la robinet cu filtru.... Eu sper ca mai mult glumeati,.... Ma fetelor, relaxati-va nene si nu va mai chinuiti atata sa protejati copilul de.... APA... Sunt atatea chestii mult mai grave de care il puteti proteja....
Acuma, cu curatatu' steamerului.... Al meu se curata usor. Inclusiv grasimea care picura de la carne, cand fac la el carne, se curata foarte usor. Daca n-am chef sa il curat instant, il las in apa, cat s anu se usuce pe el. Singura chestie care ma streseaza sunt depunerile de calcar, dar am vazut un pont la TV, se pune suc acidulat, se baga in priza, si se face ca nou!
Vorbesc de ce se depune pe tzutzurica aia de 2 cm patrati, ca altundeva nu se depune nimic.
Comparativ cu o tigaie plina de unsoare, prefer DETASAT steamerul.
Asta daca vorbesc de ceea ce pregatesc pentru noi.
Daca vorbesc de legume pentru copii sau pentru toata familia, uneori nici nu dau cu detergent pe gratarele alea. Am insa si o periuta pe care o folosesc daca e nevoie. De obicei e nevoie la carne, nu la legume.
ankuta_1982 spune:
salut fetele!
vreau sa stiti ca va citesc mereu dar nu am timp sa scriu deoarece eu am o terorista de fata nu pot face nimik toata ziua si cand zic nimik ma refer ca nici la baie nu ma pot duce! Am citit ca mi s-a spus sa modific pozele dar nu mai pot intra pe picasa cine ma ajuta? ati schimbat ceva pe acolo?
va multumesc!
ankuta
ankuta_1982 spune:
salut fetele!
vreau sa stiti ca va citesc mereu dar nu am timp sa scriu deoarece eu am o terorista de fata nu pot face nimik toata ziua si cand zic nimik ma refer ca nici la baie nu ma pot duce! Am citit ca mi s-a spus sa modific pozele dar nu mai pot intra pe picasa cine ma ajuta? ati schimbat ceva pe acolo?va multumesc!
ankuta
SunSmile spune:
Aloooo, linisteeee! Nu incepeti iar, pliiiiz. Nimeni nu pleaca, nimeni nu jigneste, nimeni nu face nimic fara acordul meu! CLAR????
Bai haideti gata, asta e ultimul mesaj si va rog pe toate celelalte sa nu mai scrieti despre subiect. Cand cineva/ceva ne deranjeaza, cel mai bine e sa ne clarificam pe privat, astfel ne mai scriind jde mii de pagini cu scuze/acuze, etc. Pliiiz, sa ne comportam civilizat si sa ne vedem de oile, pardon, copiii :) nostri! Daca pana acum eram blanda, pot sa fiu si rea si sa dau cu biciu! Deci ciocu mic si joc de glezna!![]()
In alta ordine de idei, bey Danuto, 44 mah nu 43:) Tu sau Vio stati cumva pe langa tiglina III? (sper sa nu vb prostii). Pe acolo sta matusa mea si de sarbatori o sa trecem pe la ei, ca ne sunt dragi de murim! Si face niste cozonaaaaci:)
Moni pai cabina noastra de dush are scaunel, nu stiu cum sa zic. Are un loc unde stai in fund si te vibrezi la spate si la picioare:). Asa ca eu (dupa ce in prealabil facusem dush) m-am asezat acolo si pe ea am tinut-o jos intre picioare. O sa va pun poze, ca ne-a facut tati. Si daaaa, din partea mea poti intre cu incredere...si vezi ca asteptam lista cu aprecierile:))))
Misha eu asta cu cerealele nu o cred. Pt ca, in opinia mea, le si cad destul de greu la stomacel deci dorm mai agitat si le mai dau si energie deci somn mai lung canci!:) Da' las' ca poate Ralu o sa doarma mai multisor, mai creste si ea, frumoasa!
Bai ce fatzuca au Alexandra pe paturica de sarbatoare si Karina imbracata in vacuta! Super tari!
Cadou pt sot de Craciun va fi un obiectiv pe care si-l doreste nespus dar fiind foarte scump si neavand imediata nevoie, a zis pas. Dar eu i l-am luat, sac!:) De moshu incaltatu noua aparitie stephen king si niste alte nimicuri!
Simt cum se apropie socrii
Buhuhuhuhuuuuuuu:)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
dana81 spune:
SUN eu stau aproape rau de TIGLINA 3...si oricum chiar daca nu stateam nu am de gand sa va ratez
, si nici Vio nu sta departe..asa ca punem de o intalneala
abia astept!!!!!