Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

mersi mult!!!

ankuta

Mergi la inceput

Asadar am incercat, m-am straduit, ca sa nu aruncati cu pietre in mine dar.... nu am reusit cu pozele sa le fac, habar nu am cum, asa ca invit doritorii( adica cele care vor sa ma ajute) cu pozele de pe picasa ca-s talamba si habar nu am! ms mult!

ankuta

Mergi la inceput

sa le fac mai micute!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna dimineata toate fetele.Ma bucur ca nu m-ati uitat
Sun singura noutate e ca merge la scoala acum (de doua saptamani) Astept sa fie chemat la tribunalul de minori unde vom vedea ce pedeapsa va mai primi.Deespre copilasul acela nu stiu nimic.Sper din tot sufletul sa fie bine.
Ai mi copii sunt bine amandoi multumesc lui Dumnezeu, Raisa a crescut mult si de luni va merge la camin pt ca sunt nevoita sa incep munca
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim ca v-ati uitat la poze si ne-ati admirat si noi am admirat-o pe kari care e o dulce pai tibi facem colectie de hainute de Craciun ca sa avem cu ce o imbraca in fiecare zi de sarbatoare azi vine barbata-miu si il pun la curent cu noutatile si videm cum facem si pls nu va luati iar la cearta...e asa de bine si de frumos...suntem in post, vin Sarbatorile, vin eu asa intru intr-o stare euforica cand simt ca se apropie decembrie

sun calm...breath in, breath out fetili!

pi toati

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am vazut piticul dulce alexander ce familie frumoasa

ce de-a bebelusi cu 68 de cm la 4 luni o generatie de inalti...noi de la 5 luni purtam hainute de 9-12 luni

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Anka nu poti sa le faci mai mici acolo, doar la tine in calc cu paint sau picassa 2, asa ca de la pepenasi tb doar sa mai scoti poze, sa lasi cateva mai recente, pana reusesti sa le mai micsorezi, sper ca intelegi ceva din ce zic eu aici, ca nu stiu daca ma ixprim corect

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

capri, multa sanatate Ilincutei. La noi a trecut febra, dar luam inca Nurofen si Panadol. Irina are si un pic de rosu in gat.
ileanna, eu am vazut in mai multe locuri fotocarti, printre care si aici
Trebuie sa descarci programul, s-o creezi singura (cred ca iti ia ceva timp) si o trimiti on line.
Sun, tu chiar vrei sa ma enervezi? Cate kilograme ziceai ca ai? Auzi, sa fii nemultumita ca acum iti vine S-ul! Tot voi, astea slabanoage, va plangeti de greutate. Mai zicea si Kamelya ca are burta si ea e asa micuta si slabuta...
ingry, am vazut pozele cu micutul Alex. Sa va traiasca. Tu arati foarte bine.
Biri, nu mai pui poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Moni da, numele e Maria Sofia insa mie imi place Sofi asa ca ii tot repet sa priceapa ca asta e numele ei;

Ankalaura nici pe mine nu ma deranjeaza sa mi se spuna ca e baiet, oricum are okii bleu si o imbrac in albastru asa ca nici nu e de mirare, oricum nu mi se pare decat o bagare in categorie specific umana;

cadouri de craciun eu anul trecut i-am luat un album helmut newton ce am gasit mai complet, ar mai fi ca posibilitati albmume, noua ne place jazz-ul si pianul si au tot aparut chestii misto;

eu pentru bebe am luat un robotel de la beaba care dezgheata, blenduieste, coace la aburi etc si e si mititel si compact, macar nu tb sa mai insir nu stiu cate aparate ca sa fac un mar copt piure,

ma duc in carfur desi mi-e o sila de nu spun da trebuie ca nu mai avem de niciunele,

o sambata grandioasa va doaresc

mami de Sofi

Mergi la inceput