Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, Carrefour Colentina, e pe Soseaua Colentina, dupa intersectia cu Fundeni, aproape de Voluntari si Europa, deci in directia aceea si nu catre Obor. Dar cred ca au bagat in toate Carrefour-urile, sugerezi sa incerci la cel mai aproape de tine

somn usor si de la mine ca simt ca ma prabusesc....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumim pentru urari!!!!

Gabitzam sa stii ca atunci cand mi-ai zis ce folosesti tu la baita pt bebe am fost imediat si i-am cumparat si eu si s-a vazut treptat o schimbare la bubitele lui. Acum ca ii dam dupa baita si cu ce zis doctora, pot spune ca e mai bine!

Zic si eu un sincer La multi ani! pentru toate mamicile si totii puiuti care sarbatoresc Sf. Andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noi maine petrecem la fini caci ne strangem 3 sarbatoriti: puiul meu, eu si finul nostru! Sper sa fie frumoasa vremea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

seara buna. abia am culcat fata. am fost la socrii putin si ca de obicei fata a adormit la plecare in bratele mele..am ajuns acasa, am incercat s-o dezbrac incet si s-a trezit...rezultatul, abia acum a adormit la loc...in fine, ma bag si eu dupa un conspect rapid..

virginia de la magazinul ala de care vb tu i-am luat eu fetii 2 salopete de dormit d-alea cu totul, material f bun, dar haine scumpute si putine...adica erau mai mult pt varste mai mari..n-am gasit body-uri pt fata, nimic...dar tu incearca...e peste strada de biblioteca jud, mai sus de Biserica Toti Sfintii...

cat despre fata, eu as vrea s-o vad pe burtica cum se taraste...dar daca ea vrea in picioare, fie..

andrada la multi ani pt ieri si felicitari pt surplusul de energie din baterii n-ai de dat?

alina mi-e ciudaaaaaa!!! vreau si eu la sinaia!!!!! noua ne e teama sa mergem pana la ranca si e la 2 pasi de bunicul sotului si de nasii nostrii...dar asa as merge sa-mi rup dosu' pe partie...sa faci poze! iei si scortisoara cu tine? distractie placuta

gata, noapte buna...veni Ene Nebunu'

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

In primul randAndreutza, Andree, Andrei Vlad, Andrei, Andrei Tudor, Andrei TIberiu si Andrei Dragos de Alysh, Gabitzam, Leeloo, Andrada si Ancaurn pt onomastica!

ZI de febra iar. Inseamna ca are o bacterie ceva. Am trecut pe amoxicilina la 8 ore...oooof ce rau imi pare, dar ce sa fac!

Alysh, Virginia merci de intrebare
Socrate tu intrebai cat poate sta puiureul de legume in frigider?Scuze ca nu mai retin cine intreba, oricum, doar a doua zi mai poate fi pastrat dupa ce l-ai facut.
Patrickut, LIzuca, Sara Maria si Ioan Teodor! Sa va faceti mari si sa va bucurati parintii!
Ylari of, eu sper sa nu fie nevoie sa ma duc acolo sa fac cerere, dar sa vedem, o sa sun marti..
Bratafel 700 grame in 3 sapt??
AdrianaSi noi am cautat azi costum de Craciunel, nu am gasit, nu disper inca...
Inais exista un degetar cu care poti spala gingiutele/dintisorii si pasta speciala, dar poti sa freci si fara pasta.
Alysh ai dreptate ca astia micii nu sunt inca de loc de joaca, dar propusesem asta doar in ideea de spatiu...si ca sa nu te incurcam f mult... Ok atunci ramane casuta ta/Adrianei.
Alysh merci de pontul cu costumasele!
Iulia, Mirci ca si Mufi, nu vrea decat pungi/telecomanda/
cutiile de la siropelele pe care i le dau - dar siropelele nu! -, si tot numai in picioare si Bogdan ii tine isonul. Vrea sa fim primii de pe forum si i-am spus ca primele locuri sunt ocupate deja! Nu o forta, doar cand s-o scula singurica in picioare, in patuc. Hai si tu la intalneala! Vrem sa vedem o mamica frumoasa! CAt despre scutece, si eu folosesc tot Huggies.
Mi se par mia bine croite, il imbrac mai usor cu ele decat cu Pampers sau HAppy. Felicitari pt jobul sotului!
Nicole imi pare rau ca s-a inrautatit starea lui David.
Nu-ti face reprosuri pentru ca si al meu e bolnavior si uite cum il imbrac pe sub cosmonaut:
1 body nr 1
2. body nr 2 mai gros, cu gat neaparat
3. Vesta groasa / puloveras sau bluza flausata
4 dres lung
5 pantaloni grosi - nu blugii ca mi se par subtiri!!
6 inca o pereche de sosete flausate
7 2 caciuli si gluga de la cosmonaut
8 fular
Siin plus ii verific nasul/manutzele la fiecare 10 minute sa nu fie reci. Poate sunt nebuna!
Mortala poza cu David hihi dragutzul de el!

Miss eu ma mai cert cu Bogdan din cauza forumitului, dar mai mult eu sunt cu gura mare ca de ce sta pe calc toata ziua cand vine acasa si nu petrece mai mult cu bb. SI el, in replica, imi spune ca toata ziua a stat cu bb, desinu sta mai mult de 1/2 h-1 ora cat spal eu vase sau fac ordine/mancare. Am niste maini de cred ca nu pot sa-mi trag niste dresuri subtiri pe picioare ca le rup!!Hai ca trece si nebuneala asta!
MIhaser bafta multa la interviu, daca este ceea ce va trebuie!
Virginia Succes si voua cu serviciul, am trecut si noi prin asta anul trecut, a fost nasol!
Andrada pentru ieri! Ce surpriza frumoasa ti-au pregatit sotul si prietena ta!
Alina_anto distractie frumoasa la SInaia, vreme buna si copil linistit!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Nu doooooorm, dar fug acush.
Azi a fost zi de smotru...rezolvam si cu curatenia de Craciun si gata. Noroc cu 01.12 liber!

Vroiam sa va multumesc pentru raspunsuri si sa va rog sa-mi spuneti de unde anume cumpar degetar de care vorbeati??

In alta ordine de idei eu sunt pentru a ne vedea la Adriana...m-am invitat ...are spatiu mai mult, zona e centrala, cunoscuta (mie in mod special...dar mai stiu vreo 2 mamici care ar fi taaaaare fericite sa ramana acolo...cu care m-am vazut in Herastrau!)
Insa vin unde se nimereste...! Numai sanatosi sa fim!!

Si pentru ca e deja Sf Andrei le urez tuturor mamicilor, bebicilor si taticilor...sau bunicilor, vecinilor...etc!

Laura sanatate muuuulta lui Mirci!

Mihaser succes cu jobul!

Nicole sa va treaca si voua raceala!

Erika mi-a placut mult ce ai scris...makes sense! Chestia cu stab. unei rutine de a intra pe forum astfel incat sa nu neglijam pe nimeni!

Andrada pentru ziua ta!!

si noapte buna!

Edit: Cleo Notat reteta de iaurt...!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Pentru ca maine sunt ocupata cu vizita parintilor vreau sa urez:

La multi ani tuturor bebelusilor, mamicilor si taticilor care au nume de sfant Andrei, Andreea si alte derivate.
Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Deasemenea vreau sa urez la multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 30:

VLAD, ROBERT DANIEL, JULIA, SARA MARIA

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh la multi ani lui Vladi pentru sf Andrei si pentru 7 lunite! asteptam poze frumoase!
De asemenea si celorlalti bbici nascuti astazi: Robert Daniel, Julia, Sara _ MAria
Inais

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, mladite, mugurasi, mamici, tatici, frati si surori, sa fiti sanatasi si sa petreceti frumos ziua de azi

Cu intalnirea , Adriana pai e foarte bine pentru mine... poate ma lipesc si de Gabitelul, am curaj sa merg cu taxiul pana acolo, deci sunt foarte "pro'intalnirea chez Adriana.

Miss nu stiu daca ma repet, sa-ti zic de ce nu ma simt obo sau coplesita, pentru caaaa.... dupa 4 luni de plans non-stop, afara, in casa, zi, noapte, in pat, in brate acum ca am ramas doar cu trezitul de 2 sau 3 ori pe noapte ma simt domnisoara. Multumesc Cerului ca nu mai plange decat cu motiv intemeiat (a se citi foame/somn mare), a invatat sa adoarma singur in patut... eu nu ma mai plang, sper sa nu dureze asa mult la dinti, ca la colici, in rest... ma trezesc, ce sa fac? Ba chiar cu zambetul pe buze ...

Cleo multam de iaurt!

Virginia o sa fol des crema aia? Sau pe suprafata mare de corp? Te intreb pt ca stiu ca acidul acetilsalicilic nu e permis la bebe, parca nici la mama daca alapteaza... e riscant pt copil poate sa faca sindromul raye, parca se numeste. Acum, nu vreau sa par sharioasa (desi sunt) nu neaparat dintr-o cremita pe o bubita, dar am vrut sa stii.

Alina anto

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura mi se pare ca e tare gros imbracat Mirci cand iese afara, nu transpira puiul? Si eu pun multe, ba chiar si fularul uneori pana la ochi, ca pe vremuri, dar frica mea cea mai mare e sa nu traspire, ca acolo e jalea mare.
Am vazut copii infofoliti care raceau ff des, chiar urate, pneumonii si copchii cu spinarile goale care nu pateau nimic. Bine e si o chestie de copil... nu mai stii cum s-o dai s-o nimeresti. Cum se mai simte puiucul?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput