Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 21
chinabulina spune:
la multi ani andreilor si andrelelor si bebicilor nascuti intr-o zi de 30!!! 
nicole cred ca intreba de statul si imbracatul afara. eu stau minim 1 h si 30 (de obicei 2-3 ore) si o scot afara pe orice vreme (de cand am nascut doar 2 zile nu am iesit afara). o car peste tot dupa mine. o imbrac asa: body, puloveras, ciorapei, pantalonasi (raiati sau blugi), sosete, cosmonaut sau salopeta si geaca, caciula, manusi. fular nu prea ii pun. in nici un caz nu i-l pun pe gura/nasuc. imi dau si eu cu parerea: poate sa fi racit ori din cauza unui virus luat de cine-stie-unde, ori din cauza trecerii de la 25-26 de grade cat aveti in casa la frigul de afara.
o zi frumoasa tuturor!
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
Scriu de sparg, ca tati face omlete pe la bucatarie si bebe doarme, dar... apropo de sarbatoritii zilei de azi, tu pe unde mai umbli Andora - colega de spital? sau aproape colega..
nu v-am mai vazut de muuult, mai da un semn mic! Pup si la multi ani!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Neata!
Andrada ptr ziua ta!
bebeilor care isi mai adauga o lunita la varsta azi si
la multi ani tuturor ce poarta numele de Andreea sau Andrei!
Adriana da e acelasi magazin...si cred ca s-a deschis si la Bucuresti!
Fetele care mi-ati urat bafta la interviu va multumesc din suflet! Sa fie! 
Alysh abia astept sa va vad tortul...suna super bine! 
Va pupam! Revenim in noul capitol!
mihaser spune:
Neata!
Andrada ptr ziua ta!
bebeilor care isi mai adauga o lunita la varsta azi si
la multi ani tuturor ce poarta numele de Andreea sau Andrei!
Adriana da e acelasi magazin...si cred ca s-a deschis si la Bucuresti!
Fetele care mi-ati urat bafta la interviu va multumesc din suflet! Sa fie! 
Alysh abia astept sa va vad tortul...suna super bine! 
Va pupam! Revenim in noul capitol!
chinabulina spune:
mihaser, bafta la interviu. sa fie asa cum va doriti.
am uitat sa va spun: de 2 zile fie-mea zice "tata". clar, fara dubii, e "tata". eu ii spun "ma-ma" si ea: "ta-ta". nu 'tea-tea', nu 'da-da', ci 'tata'. tac'su mustaceste fericit ![]()
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
mihaser bafta muuulta! Fa-i praf!
Care se baga la facut capitol nou ca vecina petrece de zor.
Edit la edit: moooamaa toata lumea-i la vot dom'le
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Andree27 spune:
La multe lunite VLAD, ROBERT DANIEL, JULIA, SARA MARIA,sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor de la mladita noastra plus Andrei de Gabitu!!!

Si imi permit sa-i urez si lui Ericutul meu La multe lunite ,sa cresti mare ,sanatos si cuminte si mami si tati te iubesc mult!!!Deoarece luna aceasta nu e 31,si noi ne sarbatorim
amandoi azi,dar fara tati care e la servici!!!

[b]mihaser bafta!!!!
Laura multa ,multa sanatate lui Mirci!!!
Chinabulina wawaw supr ca zice tata!!Felicitari,imediat zice si mama!!![]()
Multumesc mult fetelor de urari!!
Revin ca a facut un big kk!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru alaltaieri, Andrada, sa fii sanatoasa, fericita si iubita o viata intreaga!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru toti bebeii care au azi ziua onomastica!!
Sanatate, iubire, multe bucurii, fericire si noroc in viata!!