Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

UPS! De data asta noi am aruncat bomba si apoi am fugit!! Era ora de baita, papa...abia acum am ajuns in dormitor la somnic, dra se pare ca nu prea vrea sa vina...Nu suntem suparate deloc de Davidutzu. E un scumpic si jumatate si mamica lui la fel. Noi intelegem ca ochii care nu se vad se uita.

Pai daca David are 2 fete cucuiete, am putea avea si noi 2 baietei, hi? Dar trebuie sa precizam, ca daca Edi ne vrea doar pentru el, o sa ne conformam si o sa fim fetite ffff cuminti si dedicate!!!

Pupam baietetii scumpi si pe mamicile lor!!!!!

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Macar in noaptea nuntii sa fie numai a lui Edi. Si-asa, are si el o varsta, cam toate v-ati incuscrit devreme, noi am ramas de carutza
Il stiu eu pe Davidutzu, mare bandit, posibil sa incerce el vreo smecherie, mai ales ca-i si frumos de pica, are trecere!
Sunt cu oricum! N-o slabesc nicio secunda pe Daria pana nu sunt sigura ca e numai si numai a lui Edi! Facem curte asiduu!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Beeeeey, nu mai pot de ras....de mult nu m-am mai amuzat asa....si mai comentez si cu Giulianna pe mess...caterinka maxima !!!! Am creat o adevarata incurcatura. Doamna nu se lasa si o doreste pe Dariuta doar pentru Edi. Vrea liniste in familie Asa ca vom avea 2 nunti si 2 familii fericite !!!

Sa inceapa

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya - ma faci sa rosesc. Vezi ca fi'mea e din aia vorbareata, nu ii mai tace gurita. Deja incep sa ma ingrijorez ca daca acum la 2 luni jumate "vorbeste" cu orele, ce ma fac cand o fi mai mare? Azi am fost pe post de mascota in real, se uita piti la vinuri si ne-a intrebat cineva daca are vre-un sortiment preferat.

CosmyB - Maya seamana foarte bine cu piti mea. Chiar ma uitam la poze. Si daca zici ca are 5100 sunt cam pe acelasi calapod. Cat a avut balerina ta la nastere?

Nikolici - eu nu prea ma duc la shopping pentru ca in ciuda faptului ca nu mai am decat 2kg in plus cred ca toate sunt pe sani, deci la capitolul bluze trebuie sa ma duc la raionul de grasane.
Cum adica nu stii ce sa iti iei de cadou? Ceva tratament pentru suflet. Ia-ti un abonament la un centru de cosmetica, lasa bebele cu sotul si o zi relaxeaza-te.

Felicic - eu cred ca sunt mai mult comica, deja acum seara dupa o zi hiperlunga, cumparaturi, nebuneala, pregatiri pentru botez eram la capitolul curatenie asa ca mustram pe toata lumea (eh, mai incurcam eu copilul cu pisica si soata cu pisica si pisica cu mama, dar am stiu ca i-am certat pe toti). Colegii de lucru ma tot intreaba daca nu ma plictisesc acasa, eu le tot explic ca deleg task-uri mai ceva ca la lucru, dar se uita ciudat la mine si nu ma cred.

A propos de iesit m-am dus ieri la lucru sa imi duc concediul si sa beau o cafea, am lasat copilul plangand cu biberonul in dinti, eu cu inima de mama, eram in taxi si ma tot gandeam oare ce face piti, oare s-o fi linistit? Si la un moment dat apel de la maica'mea, era sa tip la sofer sa ii zic ca sa traga pe dreapta si sa se intoarca. Soferului ii povestisem cum e cu bebe, se astepta cred ca sa il opresc. Raspund si maica'mea imi zice cu un ton duios: te-am sunat sa iti spun ca tace, auzi cum tace?

Kid - valize? Bhetooonnnn... (scuze ca ma amuz). Eu sunt mai zapacita si chiar l-as fi intrebat daca ma trimite la mama acasa.

Maine ne botezam, of, am emotii deja.
Promit sa va tin la curent cu fazele distractive, ca celelate le voi sterge din memorie.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Hai Roxana c-ai facut-o lata Cu convertirea asta la musulmani nush' ce sa zic, cred ca o faci si mai lata din dorintza de a rezolva lucrurile ca acolo fetili or fi ele fara numar, fara numar la un barbat dar sa stii ca se cumpara taica nu e nika grtis

Mergi la inceput

Irina petrecere frumoasa

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Desi ne place sa ni se faca curte......ca de... suntem fetite.... de data asta ne impiedicam repede!!! Doar noi am cerut dragostea lui Edi!!.

Davidutzu ramane cu un loc special acolo in inimioara noastra mica si vom avea tot timpul cate un pupic pentru el....dar atat ca sa nu suparam sotiorul!!!

Pupam bebici nostrii iubiti si pe mamicutele lor si va spunem tuturor noapte buna!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Hai Roxana c-ai facut-o lata Cu convertirea asta la musulmani nush' ce sa zic, cred ca o faci si mai lata din dorintza de a rezolva lucrurile ca acolo fetili or fi ele fara numar, fara numar la un barbat dar sa stii ca se cumpara taica nu e nika grtis

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Ce pot sa mai zic....Plec frumos capul si imi asum greseala. Plateam oricat numai sa nu ramana Dariuta supi pe noi !!!!

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Desi ne place sa ni se faca curte......ca de... suntem fetite.... de data asta ne impiedicam repede!!! Doar noi am cerut dragostea lui Edi!!.

Davidutzu ramane cu un loc special acolo in inimioara noastra mica si vom avea tot timpul cate un pupic pentru el....dar atat ca sa nu suparam sotiorul!!!

Pupam bebici nostrii iubiti si pe mamicutele lor si va spunem tuturor noapte buna!!!

poze cu noi

poze DARIA

Noapte buna draguta Daria! Sa ai o noapte linistita!
Esti intelegatoare si cuminte...exact pe gustul meu!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

http://community.webshots.com/album/568982086ypHefG oare facui bine?
Gata gagici in 2 minute de pauza am atasat intr-un final glorios pozne cu feciorul meu, da` sa stiti ca-i luat deja de o prietena din Canada care are si ea fetita, asa ca,,,,.
O noapte linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci abia acum am reusit sa revin, dupa sfatul lui Felicic (citit abia acum, dar cred ca mesajul ei a ajuns in plan subtil ca buzduganul si s-a asezat in cui ... deasupra capului meu: si la mine mai merge si faza: daca nu taci din gura si ma cicalesti, iti sparg capul ca sunt lehuza - sa nu te desprinzi de noi, ca eu una sunt lehuza, da? si Haiducul mult de tot..) Si decat cu capul spart, mai bine pe shest pe forum
Deci sunteti de belea, lipsesc si eu o zi si va gasesc pe toate cu bebeii imperecheati . Frateeee, cand am intrat, pe usa scria 'Clubul scutecelor' sau is io cu capul deja spart si n-am vazut bine ... Pai atunci, imi scot si io odorul la defilare, nici nu mai stiu daca copanica de Amalia de Sabinel mai e libera, ca sa ne apucam de curtat, iar daca nu e ... remember my baby's name, K? Si poezioara cu raul, ramul ... Sa nu treaca cu caleasca aurita prin padure cu printul ei de brat ca o sa auda chiote haiducesti!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput