Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
CosmyB. spune:
hop si soacra mica la apel (cea cu printesa sedusa, dar inca neabandonata)
cuscra trebuie sa rezolvi situatia!!!
ori seduceti inca o fata, ca sa fii soacra cu trei nurori, ori chiar te convertesti! faci tu ceva! 

nu putem supara frumusetea de Dariuta! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
Sa imi fie rusine
Nocom , spune-i Dariei ca mama e o tuta, baiatul nu are nicio vina
A plans acum cand i-am zis ca am suparat o printesa ! A zis sa o rezolv cum stiu mai bine
Sa nu fie iubitele mici suparici . Asa ca , daca Maya nu se supara noi o sa fim cel mai mic barbatel cu 2 gajici
Daca nu ne mai vrei si te-am dezamagit prea tare sa sti ca noi il cunoastem pe Edi si este cel mai bun pretendent tinand cont de situatia asta. Mamicile noastre rad mereu cat de bine semanam noi doi 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
CosmyB. spune:
felicic sa stapanesti sanatoasa noile tinute! 
kid ai rabdare ca ia si omul asa pe rand sau in rate
mai intai valizele, apoi croaziera ![]()
laureta tu chiar ai o mica gimnasta acolo!
ce miscari face!
piti a mea azi a dormit mare parte din zi si nu prea a avut chef de nimic, era tot somnorici..
Pozici
Mami super happy de
Maya
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom giulianna fiica-mea este o fetita sedusa si abandonata de David al lui babytza ![]() . Cand era in burtica i-am facut ochi dulci si el a zis DA , insa apoi noi am intrat ff rar pe forum (am scris rar dar am citit zinic) ne-a uitat i si-a gasit alta frumoasa! Noi suntem fete indraznete si ne mai incercam o daa norocul. Edi, ce zici? Iti place de noi???mami de Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |
Yupiiiiiiiiiiiii!!!
Daria Anastasia si Eduard Gabriel
ce poate fi mai frumos? I-am aratat-o pe Daria, la fel si pe cumnatu' Matei
Acum l-am luat de la calculator si plange, cred ca de dorul ei.

Gata! Adjudecat!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
CosmyB. spune:
Davidut vezi ca pana la urma rezolva mami situatia?? Noi nu ne suparam deloc, suntem chiar incantate de propunere
sa fim doua printese pt soricel
sau daca Edy cel frumos nu gaseste repede o fata (ceea ce ma indoiesc) noi cu drag ii facem ochi dulci 
hai ca ne-am amuzat cu incurcatul oalelor 
Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Davidut vezi ca pana la urma rezolva mami situatia?? Noi nu ne suparam deloc, suntem chiar incantate de propunere sau daca Edy cel frumos nu gaseste repede o fata (ceea ce ma indoiesc) noi cu drag ii facem ochi dulci ![]() hai ca ne-am amuzat cu incurcatul oalelor ![]() Pozici Mami super happy de Maya |
Nu stiu ce hotarare va lua Dariuta , dar Maya e deja luata !!!
Le: si eu m-am amuzat teribil ce gafa am facut....rad ca toanta in fata calculatorului.
Am comis-o 
Soricelul meu iubit poze
poze David
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Aoleu.....Ce am facut ????? Putem sa ne convertim la musulmani ??? Cum sa abandonam asa mandrete de fata ??? Nu e cu intentie micuta Daria ![]() ![]() Si promitem sa nu neglijam niciuna dintre sotii ! Oferim totul pentru un zambet ! Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Vaaaaiiiiii pai bine ma...eu te cred baiat cuminte si tu abandonezi fete??? Sa-i zici lu' maica-ta sa-si bage mintile in cap si sa nu te mai invete sa seduci fete si sa le lasi cu ochii in soare!
Aaaaa si sa-i mai spui ca inca n-am primit nicio pasta cu somon...bandita ca si tine, ai cu cine semana!
Sa-ti iei gandu' de la Daria da?
Sa nu cumva sa va prind impreuna ca nu stiu ce va fac!
La cat esti de frumos ai fi in stare sa mi-o iei...a doua oara!!!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
CosmyB. spune:
Gata cuscra ai descurcat-o
esti tare de tot!!! ![]()
Acum putem merge linistite la somnic ![]()
Un
mare mare pt Davidutu 
Noapte linistita tuturor!
Pozici
Mami super happy de
Maya
Nocom spune:
UPS! De data asta noi am aruncat bomba si apoi am fugit!! Era ora de baita, papa...abia acum am ajuns in dormitor la somnic, dra se pare ca nu prea vrea sa vina...Nu suntem suparate deloc de Davidutzu. E un scumpic si jumatate si mamica lui la fel. Noi intelegem ca ochii care nu se vad se uita.![]()
Pai daca David are 2 fete cucuiete, am putea avea si noi 2 baietei, hi? Dar trebuie sa precizam, ca daca Edi ne vrea doar pentru el, o sa ne conformam si o sa fim fetite ffff cuminti si dedicate!!! ![]()

Pupam baietetii scumpi si pe mamicile lor!!!!!
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
babytza spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Gata cuscra ai descurcat-o esti tare de tot!!! Acum putem merge linistite la somnic Un mare mare pt Davidutu ![]() Noapte linistita tuturor! Pozici Mami super happy de Maya |
Si de la noi

Eu mai stau putin , ca nu am somnic si e puiul cam agitat. A adormit dar se chitaie in somn....cred ca se minuneaza de maica-sa....
Soricelul meu iubit poze
poze David

Aoleu.....Ce am facut ????? Putem sa ne convertim la musulmani ??? Cum sa abandonam asa mandrete de fata ??? Nu e cu intentie micuta Daria