Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

hop si soacra mica la apel (cea cu printesa sedusa, dar inca neabandonata)
cuscra trebuie sa rezolvi situatia!!! ori seduceti inca o fata, ca sa fii soacra cu trei nurori, ori chiar te convertesti! faci tu ceva!
nu putem supara frumusetea de Dariuta!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sa imi fie rusine Nocom , spune-i Dariei ca mama e o tuta, baiatul nu are nicio vina A plans acum cand i-am zis ca am suparat o printesa ! A zis sa o rezolv cum stiu mai bine Sa nu fie iubitele mici suparici . Asa ca , daca Maya nu se supara noi o sa fim cel mai mic barbatel cu 2 gajici Daca nu ne mai vrei si te-am dezamagit prea tare sa sti ca noi il cunoastem pe Edi si este cel mai bun pretendent tinand cont de situatia asta. Mamicile noastre rad mereu cat de bine semanam noi doi

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

felicic sa stapanesti sanatoasa noile tinute!

kid ai rabdare ca ia si omul asa pe rand sau in rate mai intai valizele, apoi croaziera

laureta tu chiar ai o mica gimnasta acolo! ce miscari face!

piti a mea azi a dormit mare parte din zi si nu prea a avut chef de nimic, era tot somnorici..

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

giulianna fiica-mea este o fetita sedusa si abandonata de David al lui babytza . Cand era in burtica i-am facut ochi dulci si el a zis DA , insa apoi noi am intrat ff rar pe forum (am scris rar dar am citit zinic) ne-a uitat i si-a gasit alta frumoasa! Noi suntem fete indraznete si ne mai incercam o daa norocul. Edi, ce zici? Iti place de noi???

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Yupiiiiiiiiiiiii!!!
Daria Anastasia si Eduard Gabriel ce poate fi mai frumos?
I-am aratat-o pe Daria, la fel si pe cumnatu' Matei
Acum l-am luat de la calculator si plange, cred ca de dorul ei.
Gata! Adjudecat!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Davidut vezi ca pana la urma rezolva mami situatia?? Noi nu ne suparam deloc, suntem chiar incantate de propunere sa fim doua printese pt soricel sau daca Edy cel frumos nu gaseste repede o fata (ceea ce ma indoiesc) noi cu drag ii facem ochi dulci

hai ca ne-am amuzat cu incurcatul oalelor

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Davidut vezi ca pana la urma rezolva mami situatia?? Noi nu ne suparam deloc, suntem chiar incantate de propunere sa fim doua printese pt soricel sau daca Edy cel frumos nu gaseste repede o fata (ceea ce ma indoiesc) noi cu drag ii facem ochi dulci

hai ca ne-am amuzat cu incurcatul oalelor

Pozici
Mami super happy de Maya

Nu stiu ce hotarare va lua Dariuta , dar Maya e deja luata !!!

Le: si eu m-am amuzat teribil ce gafa am facut....rad ca toanta in fata calculatorului. Am comis-o

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

giulianna fiica-mea este o fetita sedusa si abandonata de David al lui babytza . Cand era in burtica i-am facut ochi dulci si el a zis DA , insa apoi noi am intrat ff rar pe forum (am scris rar dar am citit zinic) ne-a uitat i si-a gasit alta frumoasa! Noi suntem fete indraznete si ne mai incercam o daa norocul. Edi, ce zici? Iti place de noi???

poze cu noi

poze DARIA

Aoleu.....Ce am facut ????? Putem sa ne convertim la musulmani ??? Cum sa abandonam asa mandrete de fata ??? Nu e cu intentie micuta Daria Si promitem sa nu neglijam niciuna dintre sotii ! Oferim totul pentru un zambet !

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Vaaaaiiiiii pai bine ma...eu te cred baiat cuminte si tu abandonezi fete??? Sa-i zici lu' maica-ta sa-si bage mintile in cap si sa nu te mai invete sa seduci fete si sa le lasi cu ochii in soare!
Aaaaa si sa-i mai spui ca inca n-am primit nicio pasta cu somon...bandita ca si tine, ai cu cine semana!

Sa-ti iei gandu' de la Daria da?
Sa nu cumva sa va prind impreuna ca nu stiu ce va fac!
La cat esti de frumos ai fi in stare sa mi-o iei...a doua oara!!!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Gata cuscra ai descurcat-o esti tare de tot!!!
Acum putem merge linistite la somnic
Un mare mare pt Davidutu

Noapte linistita tuturor!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

UPS! De data asta noi am aruncat bomba si apoi am fugit!! Era ora de baita, papa...abia acum am ajuns in dormitor la somnic, dra se pare ca nu prea vrea sa vina...Nu suntem suparate deloc de Davidutzu. E un scumpic si jumatate si mamica lui la fel. Noi intelegem ca ochii care nu se vad se uita.

Pai daca David are 2 fete cucuiete, am putea avea si noi 2 baietei, hi? Dar trebuie sa precizam, ca daca Edi ne vrea doar pentru el, o sa ne conformam si o sa fim fetite ffff cuminti si dedicate!!!

Pupam baietetii scumpi si pe mamicile lor!!!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Gata cuscra ai descurcat-o esti tare de tot!!!
Acum putem merge linistite la somnic
Un mare mare pt Davidutu

Noapte linistita tuturor!

Pozici
Mami super happy de Maya

Si de la noi
Eu mai stau putin , ca nu am somnic si e puiul cam agitat. A adormit dar se chitaie in somn....cred ca se minuneaza de maica-sa....

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput