Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sa ma apuc de scris cat mai merge cautarea in versiunea pentru imprimanta:
freshanana , de acord, prima banca pentru toate comorile noastre!
piolica , bine ai revenit, impreuna cu adorabila bebelina Elsa, este o scumpa si imi place numele si mie foarte mult!
tzitziri , stiu ca e hazardat diagnosticul de adhd, astuia chiar nu i-am dat importanta, l-am mentionat doar ca sa imi penalizez doctorita pentru - cum spuneai - vorbe aruncate in vant si prinse de o mamica paranoica. In rest, m-am potolit cu framantarile aiurea, sunt pe drumul cel bun acum
Kid, piolica, in afara de parul de la spate Gruia are si o mica adancitura, la pipait se simte ca nu e chiar continua coloana in zona aceea. Sper doar sa nu il deranjeze in nici un fel, chiar in niciunul!
Nadina , fara sa-l vad la timp, ti-am ascultat sfatul si am iesit si, cum spuneam in mesajul pierdut noaptea trecuta , mi-a prins bine. Acum tare mi-as dori sa particip si io la intalnelile voastre, dar sunteti asa departe si traficul e atat de infernal in Bucuresti .. Incerc sa-mi conving si eu sotul sa mergem la munte, dar nu prea am spor, abia am obtinut o promisiune ca se gandeste pentru luna ianuarie, bine si asa ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

babytza , ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin! pentru incurajari, m-am mai linistit si io cu burtica, il mai putin doar putin seara la masaj asa, nu-i place deloc, dar macar de dezmortire 1 minut nu-i strica.
Miruna , si io tot in prima banca, nu de placere musai (chiar dimpotriva), ci din motive de inaltime, la un metru jumate nu ma mai vedea nimeni din banca a doua incolo
Felicic si pe tine si pe Vladone, stiu ca cei mai multi posesori de SBO sunt absolut ok, dar nu toti, insa incerc sa nu ma nelinistesc, o sa vedem care sunt rezultatele in continuare. Cu iesitul ai dreptate, deja simt cum ma mananca prin buzunare niste carduri ..
Simo micutul erou oparit, ce bine imi pare ca a trecut fara semne pe corpusor. Nu te mai invinovati atata, intr-adevar a fost un moment de neatentie, e greu sa fii conectat si concentrat 100% pe absolut toate detaliile in fiecare clipa. Eu traiesc niste chestii ciudate, am un fel de flash-uri, nu stiu cum sa le spun, vizualizari de posibile situatii super-naspa neintamplate inca, dar evitate la limita: ba alunec cu bebe in brate pe scari, ba il lovesc din greseala la capusor cand ma misc cu el in brate prin casa, ba il oparesc cu apa la baita, etc. Sper sa ma relaxez curand, dar responsabilitatea asta pentru o fiinta atat de micuta si neajutorata acum creeaza o presiune extraordinara!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Boo , multumim .. si pentru complimentele cu tinutele, e un rasfatat din punctul asta de vedere, recunosc, i-am cumparat o gramada de hainute pe care numai aparatul foto apuca sa le vada uneori, dar nu ma pot abtine! Chiar acum is cu un cos de cumparaturi pregatit la Mothercare, daca tot s-a terminat cu LaRedoute
Nausica, stiu ca si voi v-ati intovarasit cu pestosorii de la Ikea, de asta am si mentionat de unde sunt, ca ai zis tu la un moment dat ca Aniei ( dulceata mica ) ii plac niste jucarii din carpa de la Ikea si m-am gandit ca despre ei e vorba. Gruia e efectiv innebunit dupa ei, pedaleaza in ritm alert sa ii prinda si face si o moculitza simpatica, isi tzuguiaza buzele cand alearga dupa ei, ma topeste!
Khristin, super linkul postat de tine, multumesc ! Doctorita a amintit de adhd la Gruia cand i-am zis ca e cam plangacios, chiar si in brate si ca nu ma priveste prea mult in ochi. Nu conteaza, la chestia asta chiar nu i-am dat importanta, cum spuneam, am mai citit despre acest sindrom si chiar nu e cazul la el. Si, culmea, de atunci s-a linistit si el, plange foarte rar si se linisteste in brate sau e plansul acela de oboseala, ca dupa 10 minute cade lat.
Nu prea am inteles ce e cu 'dimple' ala .. daca ai putea sa detaliezi
Aly , nu stiam ca ai o feblete asa simpatica , multumim frumos, suntem foarte incantati. Pup Sebisorul voinicel, ce mandreata de copil ai tu acolo , si eu v-am admirat deseori pozele! Iar rasul ala e bestial, o sa i-l pun si lui Gruia mai des sa-l asculte, poate-l inspira
Eva, mamica ingrijorata cu mierea din nuga, nu mai zic io ca ai zis tu ceva de paranoia in legatura cu asta , stai linistita, la cata miere naturala e intr-o nuga nu e cazul sa-ti faci griji!
Musettepink , retinem ce ai spus cu ultima banca, mai ales ca Gruia e destul de inaltut
Ramo, Sabinel, laureta
Andreea_and , chestia cu tinutul jucariilor m-a impresionat si pe mine, desi nu le apuca inca, i le pun eu in manuta si le tine strans ... o vreme . Da, ma bucur de pui in fiecare clipa si-s tare mandra de el!
Felicic, am ajuns la postarea ta, sa-i raspund, tocmai cand s-a trezit sotul , sunt pe aici de vreo ora jumate si nu mai termin, deci faza cu ascunsul nu mai tine, tre s-o pun p-aia cu lehuza

Ma duc la , va pup pe toate si pe puiutii si puiutele dragi!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Neata!

Multumesc pt cuvintele frumoase, Boo, Eva, Laura, Cosmy, Nerantula...ma bucur ca se vede ca sunt fericita, dar sa stiti ca in sufletul meu is de miiiii de ori mai fericita!

Nerantula, ma bucur ca esti mai bine!

Laura, dar Sebi izbeste capul de saltea/perna,

Nocom, deci e posibil sa nu gasesc nici eu baby dry?Eu am avut 2 jumbo box, aduse din Viena.S au terminat si i am spus sotului sa ia nr 3, baby dry...si a venit cu active baby, a zis ca nu a gasit celelalte.

Laureta, micuta gimnasta!

Cosmy, ce fel de carut ai?Am vazut in poza ca e cu manerul in fata.

Week end placut!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Mergi la inceput