Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Alice, sa stii ca si eu am devenit mai constienta de responsabilitatea ce o am asupra sanatatii mele. Ca nu mai sunt doar eu in calcul.

Simo poate pana ajung la zi ai vesti bune, te si sa dea DD sa fie bune.. acum citesc continuarea…macar bine ca ati scapat de putzi si ca nu e de urgenta galma, poate se retrage singura

Claudia

Nicol ti-am vazut printesele, ce smecheroasa e Alexia! Si ce gropite dulci si timide are Antonia! Apropo eu ca “ultim mohican” din neam mi-am pastrat numele de familie, adica le avem pe amandoua, si al meu si al randunoiului.

Clau te , nu e de mare ajutor dar … de ce nu incerci macar o noapte sa o lasi “de garda” pe mama ta? Parca ai mai facut-o o data cand ai fost racita (daca-mi amintesc bine), macar cat sa mai aduni putina odihna.
luny geamana in suferinta si tie un

Ariel, hai din cand in cand, poate mai iei o “gura de aer” de la noi. Sper ca e ceva trecator in programul lui teo si va dormi din nou bine. Iar de rusi, hai ca-s pe trecute si scapi de ei. E important cu omu’ sa vorbiti ce se intampla cu voi de oboseala. si compenseaza cu vitamine.
Veste foarte buna, ma bucur mult pentru draga de ea, m-a impresionat durerea lor. Si ma bucur ca lumea s-a implicat.

Liana
drum bun, sa fiti blanzi cu victima!

Stela pentru sprintenuta ta!

Nicoleta bravo pentru voinicel, asta e motiv sa iesi din butoi!

Tuchi, si tu! Hai ca e uichend si te delectezi cu istetimile Ilincai.

Gudinde si tie.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ia spuneti-mi e buna ideea...

putem sa implicam detinutii in activitati de voluntariat, iar mie mi se pare foarte important sa faca lucruri pentru altii, nu doar pentru propriile persoane. asa ca m-am gandit sa aleg 3 femei (detinute) spalate si educate (avem din toate paturile sociale) si sa fac un program de voluntariat la maternitate sa mergem macar o data pe saptamana cu ele, macar pentru a tine in brate bebelusii abandonati. sa primeasca afectiune (stiti cat de important e contactul fizic pentru ei!), sa-i dragaleasca. si ma gandesc ca le vor impresiona si pe femei si poate le va veni mintea la cap.
ce ziceti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

IN CAZ CA VA ERA DOR DE TEA

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

mihaela ma bucur ca e bine puiuta, si ia gandeste-te cata minte incape intr-un loc mai mare! glumesc, nu te supara pe mine. nu exista norme, patul lui procust e fantezie, numai la miss te ia pe masurare, iar bebelusii au oricum tendinta de a fi usor disproportionati. si e o frumoasa! la fel ca mami ei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

IN CAZ CA VA ERA DOR DE TEA

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Normal ca imi era dor de TEA!!!de cand tot zic ,Cuscra,sa pui poze!!!
E ABSOLUT DELICIOASA TEA!!!!
edit:m-am mai uitat o data si imi vine sa rontai falcutele alea !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

am vazut-o pe dulcica de Teo! cat de dragalase hainute are! si cum face ea 2-2 sau bravo pentru mami

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

stela, noi toti suntem light la ochi, asa ca sunt terminata dupa cei negri. m-au hipnotizat ochisorii ei.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Va fac cap nou imediat

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune: