Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am o prietena in anglia, care trimite in tara niste hainute pt copilasi superbe!!!! toate sunt de firma, majoritatea din bbc, are si costume de Craciun, la preturi super ieftine!!!! eu m-am indragostit ...maine imi trimite album cu poze la ele, se face comanda in prealabil, dureaza cam 2 saptamani pana le primiti! la comanda peste 1 mil. asigura livrare prin posta.
va intereseaza? nu stiu daca voi reusi sa urmaresc topicul in intregime, dar cine e interesata sa imi trimita pm .

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ziua buna!
iaca si eu am venit de la munca, am incercat sa ma odihnesc dar Ilinca nu a vrut sa doarma, Seb a dormit putin....
am asa o stare de nervozitate, dar mi-am facut un ceai si sper sa-mi treaca!

Zoze, sper ca e bine Mihai!
O, dar ce-mi vad ochii, a scris Alice scirosrica!ca melodia ti-a pus-o Olgutza!( nici eu habar n-aveam cine-s astia, de 3 ani incoace ascult doar cutiuta muzicala!)

Deci cand mai trec pe la Buzau ma primesti o noapte, sa descopere sotii nostri cum e cu criza mondiala si noi sa cinstim unu/doua/noua paharele! o primim si pe Olgutza, ca Ploiestiul e aproape!

Sper ca pana ajung la sfarsit sa fi gasit parola de la Webshts!
Si zici ca Thea e sora cu Rebecca?
Nasol de voi, nici eu nu stiu ce sa mai zic, decat ca ii multumesc lui DD ca imi dorm copiii noaptea!

Ma, da ' ce succes are cadrul lui Seb!

Deci aia e o jucarie luata din Cora, seamana cu al lui Nicol numa' ca a mea avea doar 3 jucarii de plus-una fosnea, alta zornaia si alta tipa, si scopul ei era asemanator cu al unui centru de activitate! Picioarele au niste capete rotunjite si din aceasta cauza aluneca bine pe covor, iar Sebul explorator i-a gasit alta utilizare!!
Oricum, e relativ instabila si nesigura, dar e distractie mare!

Io-te ca s-a deschis Carrefour in Buzau! poate ma mut si eu acolo!- ca n-au dr de diabet!

Sovi, multam de pontul cu siropul! pe vremuri, eram mare fan al ceaiului de cimbrisor, nu-mi lipsea din casa( adik din camera de camin!), dar de cand am terminat facultatea m-am cam tampit si am uitat ce bun e in raceala!

Nicol, fetele tale sunt din ce in ce mai ffrumoase si falcoase!
te tii de bancuri ai?

Clau, nu stiu ce sa mai zic...eu cred ca solutia e doar la tine, ca si la Luny...cumva tre' sa va relaxati, sa va detasati..
Bine ca te mai ajuta soacra cu Razvan!
Caludia, felicitari pentru primul dintisor! sa isa si ceilalti pe nesimtite!

Simo, sper sa fie bine Sam! Bine ca e ok cu putulica, hernia ramane de urmarit!
Ariel of, ce rau imi pare si de tine! Sper sa nu faceti vreo bolesnita rea! Tu ai grija de tine, mai respira un pic, mai mananca ceva...si plange-te aici cat vrei, ca de-asta existam!
Eu recunosc ca nu ma mai conversez cu prietenele mele la telefon ca mi se pare ca ma plang prea mult si mi se pare ca sunt neinteleasa...pe cand aici, simt ca am parte de sustinere intr-adevar!

Liana, pana scriu eu mesajul tu esti deja in drum spre porc!

Stela, esti bine macar tu? ca vad ca Tea a facut buf!( mama denaturata ce esti, stai pe forum si cade copchilul!)

send si poate mai revin cu povesti daca ma lasa Surubelul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Din ciclul faceti-mi loc in butoi ... mi-am dat jos fasa elastica la genunchi si glezna sa pot sa fac si eu un dus ca incepeam sa fiu ruda cu sconcsul.
Si glezna mea e movvvvvv si nici nu stiu cum sa explic, dar sangele ala s-a adunat mai mult spre talpa si acolo e super-mov. Ma duc sa sap dupa un Hepathrombin inainte de a pune fasa la loc.

Ca tot vine Sf Andrei, ma tot gandeam ce-o fi cu mami_papa. Ca parca tot Andreea era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi n-am plecat inca ... intr-o ora-doua, asa....asta daca termin de facut bagajele, ca n-am reusit sa pun la pachet inca decat jumate din casa
teo azi a fost mortala: a ras, a chiuit, m-a balit ca un caine (asta face des si inseamna ca ma iubeste ; eu ii zic "scumpicica mea, te iubesc", si ea chiuie, rade, ma strange cu mainile si imi prinde fata cu gura, ma lingeee ) siiiiii, acu 5 minute, cand a auzit vocea lui ta-su la telefon, chiuia si zicea ta-ta-ta....prima oara cand spune ta-ta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bravo,TEO!
Liana,drum bun sa aveti si sa mananci si pt mineniste soric
Cuscra,pe Tea nazbatioasa!toti copii cadmai devreme sau mai tarziu!
Tuchi,ii voi urmari hernia aia,daca e!ce zici,sa ma duc cu el si la alt dr???ma tot gandesc si al varianta asta..adica,sa mai cer o parere!
Nicoleta,imediat faceti 10 kg!bravo mami
Gudinde,off-multa sanatate!
Am fost azi la metro si am luat de Mos cadouri pt copilasi si pt duminica, de Sf Andrei ,pt un finut!am dat o groaza de bani..scumpe mai sunt jucariileda si dulciurile!i-am luat lui David o sticla de sampanie plina cu bomobnele,asta sigur ii va placea!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hai ca am inviat si eu putin ca am dormit o ora la pranz cu teroarea familiei! Amandoua suntem mucioase, avem nasurile infundate si behaim! Mai, si eu simt ca ma cam plang aici pe crenguta, dar voi sa-mi spuneti cand n-o sa ma mai suportati! Eu chiar n-am la cine sa ma plang in fiecare zi de printesa razboinica, n-are cine sa ma asculte decat voi!

Ariel, ce rau imi pare si de tine, mai cu seama ca tu te-ai chinuit si cu alexutza cand era bebe. Nu-i drept, teo trebuia sa doarma neintors toata noaptea cumintel. Off, hai ca o sa treaca si perioada asta la un moment dat , numai sa mai fim noi intrege la cap!

Tuchi, si eu cred ca (,) cheia e la mine, dar nu ma hotarasc odata s-o folosesc...O sa meditez, trebuie sa fac ceva ca altfel o iau cu capu'!

Tipa Rebecca, trebuie sa ma joc...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Liana, pentru ta-ta! inceputul e mai greu....apoi sa te tii!
Spor la bagaj si drum bun!
Gudinde, mie ortopedul mi-a zis sa imi pun fasa doar cand merg, in nici intr-un caz noaptea! acum evident ca depinde, dar daca esti MOV ma gandesc ca ai facut o staza cam mare din cauza fasei prea stranse!
Si neaparat lioton sau alt heparinoid si gheata! Eu stateam cu glezna sub jet de apa rece !
Nu stiu de ce naiba nu ti-am zis toate astea acum 2 zile cand ai cazut!

Noi n-avem masina nici in week-endul asta, nu stiu ce naiba ii fac aia in service....sunt iar legata de glie cu copiii, nu mai am de niciunele prin casa, imi facusem planuri de cumparaturi de jucarii pentru Craciun!
Banii din salariu i-am terminat ca a trebuit sa platesc bona

nu ma mai plang ca viata e frumoasa si Seb imi mananca ceasul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,multzam,nu sunt mai rau decat eram,si parca o tzara mai bine!Dar,viata e frumoasa!
liana,brava Tizei pt cumitenia de azi si pt tatata si drum bun sa fie!Si sa te gandesti si la mine cand vei manca un shoric si vei bea o carafa de vin de tzar.
gudinde,cand mi-am rupt eu ligametele la picior si am scapat de gips,am purtat o fesa elastica muuuuuuuulte luni NUMAI in mers.Noaptea tineam piciorul mai sus decat corpul (adik pe ceva ridicat)inca de la inceput,si puneam gheata la greu si pe gips,apoi pe picior ca era cam mov locul.Si dadeam cu fastum gel.Sanatate!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,daca lumea e ocupata pe aici,duminik se sarbatoreste la greu si fug Andreele de facut cinste,hai sa o lasam cu intalneala pe sambata viitoare.Ce zici?
Si la noi vine cumnatamea cu copchii nazdravani,sa o las pe Tea cu ei,mi-e frik ca o gasesc lovita,sa o iau cu mine parca nu am chef,so...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,

Sunt movul ala de la vase sparte/sange. Cand mi-am sucit toate cele cred ca s-au spart si niste vase pe acolo. Si la genunchi sunt niste mici zone mov si pe la ghips se vede nitel, cat se poate vedea. Dar partea asta din exterior a gleznei e ...
Eiii ... o sa treaca. Dar dupa asa un buf, fetelor sper sa se intample ceva super in viata mea. Asa ca un soi de lege a compensatiei.

Mergi la inceput