Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

super bancurile nicol......asta ultimul cred ca in curand ni se potriveste

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ha ha ha ha ce-am ras la ultimul banc

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!
mihutza,am vazut si eu poze din parc..da caldut e la voi..si chiar ca pustiu pe acolo..ce fain ca e sarbatoare..imi inchipui cum
se strang americanii pe la case la masa ca in filme..bine ca e
in regula capatzanoasa..banuiam eu..asa e si Tea.
Zoze,sanatate blondutului!
Cuscra,sper sa fie bine ginerele!Imi pare rau!
Alicebine ai revenit..SA NU MAI DISPARI!Imi pare rau de
Thea ca nu papa fructe si iaurt,sper sa-si revina.Mai insista cu
iaurtel,ca pana acum nu am auzit bbu care sa nu infulece iaurt.
Am vazut si dolofanik de nicol!!E o dulce!
Clau,un mare pt tine!
Ariel,of mami,iar probleme?pe voi!Si Doamne ajuta Soniei!
liana,Olga,Luny si restul mamicilor.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Olgutza, suuuper melodia!!!!Sar'na!Habar nu aveam de ea, cine canta?

Liana, da, bre, io-ti suflam in ceafa. Pun poze, numa' sa am un pic de timp.

Simo, , tre' sa fii optimista, poate k Sam nu are hernie. Parerea dr. e doar o parere, pe moment.

Clau, atunci cand zic "Asa si noi"...oftez din toti rarunchii. Si presimt k asta e doar inceputul, stai sa vezi ce-om face cand ne-or pleca mandrele la disco.

La noi se dau gauri de zor, se monteaza interfon. Asta dupa ce s-au mai aruncat niste bani pe fereastra cu o camera video montata in scara
blocului.Noi am fost afara, e frigut dar foarte placut. Thea a adormit cand mai aveam un pas si intram in bloc, culmea, inca mai doarme. Stai sa ajunga "gauritorii" la usa...

Mergi la inceput

A luat si Tea contact cu podeaua!Masa la forumeala,Tea pe canapea langa mine facea rostogoale,iar eu ii tineam opritor piciorul meu,sa nu cada.Si la un moment dat,s-a urcat pe piciorul meu si a facut o tumba peste cap direct jos.N-a patit nik,ca distanta a fost mica,dar a racnit bine, fiindca s-a speriat..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, e numai inceputul asta !!! O sa tot cada, ai sa vezi ( din picioare, dada )

Alice, Koop ii cheama, tocmai ce au fost la Bucuresti si eu am vazut cronica concertului a doua zi Pe solista o cheama Ane Brun, canta si de capul ei fff misto. Sper sa termine repede minerii din blocul tau

Luny, demential Muffy, razacios ca de obicei!!!

Liana, promiti sa papi shorici si pentru mine ?

Simo, ochiu' pe "hernie", nu e musai operatia, sa stii.

Nicol, sa stii ca ti-am vazut falcoasele !

Gata, acasa cu mine, ne videm pe seara! Pupam!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Facut vaccinul amanat, la 7 ani (edit, luni) si 3 zile Matei are 9.300 (cu body si scutec) si 76 cm!!! Ma declar multumita! Gata, inapoi in butoi!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

nico incurcasi trebile bre , la 7 luni....da' asta ti se trage de la butoiul ala, ia iesi de acolo ...ce cauti in buoti? eeeee...na, na bataie....uite ce frumos e afara ....frumuselul tau vaccinat
olgutzika am sa rontai pentru toate cate un picusor de soric (zic un picusor ca cred ca n-o sa am "mana libera" pe cat as vrea , ca randunoiu' meu e pus pe fapte mari si vrea vrea sa bage sunci la afumat, vrea jambon...)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

tiza mica sa nu faca buba! lasa mai steluta draga , ca asta ne asteapta pe toate mai mult, mai putin, mai repede, mai tarziu.......acum ca incep sa misune....busituri vor fi mereu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Si dupa frumoasa cazatura,cand s-a auzit "bang",a papat Tea o bucata de ficatel in piure, pt prima data.La prima lta s-a strambat bine,apoi am azvarlit un pic de iaurt si a papat tot..

Stela,

Mergi la inceput