Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel imi pare tare rau ca ti se intampla atatea belele! sper sa treaca mai repede ca deja e prea mult; stiu ca nu mai ai nici chef, nici timp, nici nervi, insa trebuie sa ai un pic grija de tine, macar minim necesar; ia niste vitamine, niste fier...si mergi la control, ca sa ai hemoragie de atatea zile nu e tocmai in regula......nu stiu ce sa zic cu teo, cu dintisorii, ca si la teo a mea e la fel, de multe luni, si chiar nu am solutie; am umflat-o de dentinox, nurofen, panadol...chiar nu stiu ce sa zic un pediatru bun care sa iti dea un sfat sa reusesti sa il faci sa se odihneasca noaptea cat de cat sa va reveniti si voi.....oooffff, tare imi pare rau ca sunteti asa stresati si obositi

da, chiar veste buna cu sonia ...ma bucur tare mult; eu nu am avut timp sa intru la bazar, dar am donat in cont si la teledon...doamne ajuta sa reuseasca si sa fie bine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Liana unde plecati mai in weekend?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

nicol plecam la socrii, la ramnicu valcea; am cumparat un purcel cu ei (jumi-juma ), si mergem sa-l asomam

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si-a facut si sor-mea cont pe DC..nu prea intelege ea care-i faza cu forumurile in general, dar am dat peste o campanie la 'umanitare' ref la batranii dintr-un camin, si e pe 'felia' ei de interes,vrea sa se implice si ea.. plus ca la noi e subiect sensibilos...am fost lesinate dupa bunici..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny "uelcam" surorii tale .... frumos gest

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa radem!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

nicol plecam la socrii, la ramnicu valcea; am cumparat un purcel cu ei (jumi-juma ), si mergem sa-l asomam

Liana, mami de Teo

Aaaa, citisem si mai devreme postarea in care spuneai ca pleci, dar se pare ca incepe sa ma lase memoria si asta era chiar un atu al meu...ce sa-i faci..varsta e de vina..

Luny cand il vezi pe Mufa ziua, n-ai zice ce-i poate capu noaptea! Cat poate sa rada copilu' asta! P-a mea greu o stranim, Alexia e cea care-i smulge hohote de ras numai cand o vede..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

sa radem!

dragalas ca intotdeauna

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra. ..

I: Ce citeste o femeie pe o foaie goala?
R: Drepturile sale

Mare concurs: "cea mai ermetica masina".
Vin cei de la Peugeot cu ultimul model.
Comisia: - Ati facut testul cu pisica?
Reprezentant Peugeot: - Nu, cum testul cu pisica?
Comisia: - Nu-i nimic, il facem acum. Bagam o pisica inauntru... Dupa doua zile pisica moare, nu mai avea aer. Intr-adevar este ermetica.
Vine ultimul model de BMW.
Reprezentant BMW: - Nu, cum se face acest test?
Comisia: - Bagam o pisica inauntru... Dupa o zi pisica moare. Nu mai avea aer. Este intr-adevar cea mai ermetica masina.
Vin si cei de la Logan.
Reprezentant Logan: - Da!
Comisia: - Si cum l-ati facut?
Reprezentant Logan: - Pai am bagat pisica inauntru si pe unde scotea capul, chituiam...

Mergi la inceput

Doi tarani stateau pe un camp cu oile la pascut.
Deodata, din cer apare un OZN din aur masiv.
Luminite multe, zgomot, vant de mai mai sa le ia caciulile de pe cap si la un moment dat aterizeaza.
De frica unul din ei o ia la fuga, dar celalalt inlemneste de frica.
Se deschide o trapa a OZN-ului si apar doi extraterestri imbracati din cap pana in picioare in aur:
- Salutare Pamanteni am venit in sfarsit sa va vizitam!
Taranul, vazandu-i ca au ganduri pasnice se mai linisteste si intra in vorba cu ei:
OZN-ul asta e din aur?
Extraterestrii: Da.
T: Si hainele voastre sunt tot din aur?
E: Da.
T: Si antenele tot din aur?
E: Da, din aur.
T: Si asa aveti toti la voi in galaxie?
E: Nu, doar noi Manelistii...

Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:
- Vai, dragele mele, am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte:
- Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nici o cafeluta!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?

Mergi la inceput