Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Iar de somnul de noapte nu mai vorbesc ca deja sunt TERMINATA! Azi noapte a plans la fiecare jumatate de ora, o mai mangaiam putin mai dormea o jumatate de ora si tot asa! Asa-s noptile mele si mi-a cam ajuns...
Si sotul ma intreaba dimineata de ce sunt nervoasa! Iaca de ce! El vine la mine sa ma mangaie, sa ma ia in brate si eu sar in sus nervoasa! VREAU SA DORM!!!!
Si ca un facut toata lumea care ma vede imi zice ca arat bine si ODIHNITA! Cred ca deja am luat-o razna...

POZE

..mdA, si aici ma regasesc, din pacate..am cearcanele pana la barbie, dar lumea zice ca-s infloritoare si eu am avut ceva discutii pe tema 'lasa-ma-n pace, acum!'..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Un singur lucru bun s-a intamplat astazi. A fost soacra-mea sa-l ia pe Razvan de la scoala si cand a vazut ca sunt si bolnava si obosita mi l-a luat pe Razvan la ea in weekend cu caiete, carti, culegeri, o sa-si faca temele acolo. Macar o sa am grija doar de Rebecca...

Simo, imi pare asa de rau, stiu ca esti suparata , incearca sa te linistesti, desi stiu ca e greu, tot ce e legat de copiii nostri ne ingrijoreaza sau ne bucura. Hai ca poate chiar nu este hernie si se inseala doctora. Si chiar daca este, tot se va rezolva. Hai capul sus mamico!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ce mult ne asemanam si la fel si copiii nostri. Mie mi-e groza de momentul in care o sa ma hotarasc sa nu o mai alaptez. Cred ca o sa stie tot blocul ca o intarc pe Rebecca. O, Doamne!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete dragi! eu nu am putut sa citesc acest ultim capitol...poate recuperez azi, cu toate ca nu-mi fac iluzii...
sunt terminata! imi vine sa plang de oboseala, de stres, de...tot ...teo a adormit azi noapte la 1.30, dupa 3 ore de plansete sfasietoare! la un moment dat stateam cu el in brate si plangeam impreuna cu el. nu stiam ce sa-i mai fac sa-l calmez...apoi, TOATA noaptea, din sfert in sfert de ora s-a trezit, a plans, s-a foit, la el in pat, la noi in pat...in fine, am adormit si eu abia dimineata la 8.30, pana la 9.45. nu mai pot!!! simt ca ma papa depresia postnatala, acum la 8 luni aproape.... ma simt ametita, obosita, nemancata, nedormita, sunt stresata ca raceste iar, ca toata noaptea a fornait...acum vad ca e desfundat, dar dimineata, dupa o partida de 1 ora de urlete, avea temperatura 38...iar la 15 minute 37!!! o fi fost de la plansete???
il supara rau dintisorul care iese foarte greu, nu ma lasa sa-l dau cu gel, ma musca si plange rau! mi-e atat de mila de el, de mine si de al meu!! al meu se duce chiaun la munca, suntem nervosi si irascibili amandoi, ne luam la hartza din orice, am ajuns sa-mi doresc sa nu mai fie nimeni pe langa mine, ca sa ma pot odihni si ca sa nu ma mai contrazic cu nimeni. ma chinui din greu sa nu o afectez pe alexutza, care saraca nu are vina...
mai am si hemoragia aia, care m-a sleit efectiv, sunt lipsita de puteri ca o varza murata, am slabit in 2 zile 2 kg, de nemancare si de oboseala...
nici nu-mi mai vine sa postez aici, caci o fac numai ca sa ma lamentez, mi-e si jena de voi ca va pun in carca si problemele mele, cu toate ca toate aveti greutati...

va pup si va doresc zile si nopti usoare si senine!

luata de valul lamentarilor am si uitat sa va dau o veste senzationala, miraculoasa:

a anuntat KAY, ca s-au strans banii necesari operatiei SONIEI!!!!.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

[quote]citat din mesajul lui Olgutzika

Sa va traiasca si sa va creasca dintii, mami de Bogdanel!!! Sophie tot cu cei doi de jos a ramas, abia astept sa iasa si altii, ca mor de dragul lopatarilor lu' Seb sau al lu' Vladutz !

Sa creasca si sa creasca toti bebei mari sa poata vorbii, sa-si spuna dorintele ca al meu ma dispera cu ma , ma, ma

mamica de Bogdan Alexandru 9 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

randunici obosite, necajite, stresate.....offff, nu stiu ce sfat sa dau ca la unele capitole sunt in aceeasi oala (stat numai eu singura singurica zi de zi cu copil atomic, plangacios de dinti de luni intregi si acum si noaptea....tampita intrebare "ce ai de esti nervoasa" ....si daaaa, mai nimeni nu ma crede pentru ca spun ca nu arat obosita ....nici cand sunt bolnava nu arat ca sunt....cand eram sa dau ortu popii eram si eu cu fata mai suferinda )....asa ca si...."rabdare gogule"
nicoool, ti-am vazut frumuselele ....mai da chiar asa: seamana tare mult amandoua; ai niste fete tare dragalase
zoze pui mic si bolnavior...nu dispera, mucii au fost la loc de cinste pe crenguta, sub diverse manifestari ....scapati voi de ei...ti-a zis tuchi bine ce sa iei....poti sa ii dai si vitamina C naturala cate 5 picaturi si daca ti se pare ca respira noaptea greu chiar si aspirat, da-i 5 picaturi de zyrtec seara, nu mai mult de 5 zile; parerea mea e sa ii dai cu pulmex seara, dupa baita, sa stea la caldurica dupa...nu-mi mai vine acum in minte ce i-am mai dat eu mucoasei mele, dar daca imi amintesc revin
care va sa zica asa bibicule ("bibicule" a se citi "alice")....tu imi suflai in ceafa cand simteam eu ca ma urmareste cineva .... pai "bai duamna" , esti in avantaj, asa ca fac si eu galerie alaturi de tuchi: ia pune mata neste poze sa va vaz si eu mutritele .....da mai, si noi aveam asa pana acum 2 saptamani: parchet, gresie, sa mopuiesc cand vrea ...mopu' meu ... un covoras micut in sufragerie, asa de kiki maro ; sinecera sa fiu alunecam si eu cu sosetele, ea mititica nu mai zic, zici ca era o broasca asa se cracana toata, cu toate sosetelele antiderapante; ca sa nu mai spunca atunci cand isi dadea drumu' de sus, bubuia capul de ma durea pe mine......asa ca am luat mocheta pentru "locomotoru'" copilului ....toata casa e cu fundu-n sus acum, daaaar....asta e, e pentru o cauza nobila
gata, send si mai revin, ca am gramada de facut pana dupa amiaza cand plecam .......

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Nicol,ai 2 fetite superbe!trebuie neaparat sa faci si un baietel

Simo, eu gata, aici ma opresc! Daca mi-ar garanta cineva 100% ca ar fi baiat urmatorul l-as face ca sa-i duca numele randunoiului mai departe ca e ultimul mohican, altfel ,nu. De altfel ,randunoiul are deja 3 fete(cea mare din prima casnicie), cata zestre sa stranga? Asta zic eu..dar daca Doamne -Doamne are alte planuri pt mine- atunci faca-se voia Lui!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel offf, mai mami, imi apre tare rau...mai, dar ce va chinuiti voi cu dintosul ala..macar aici am scapt, pe partea asta de plansete si urlete..sa stii ca nu esti singura care te lamentezi si ai probleme, multe suntm in aceeasi barca, din diferite motive...dar asta e rolul forumului, sa ne descarcam si sa ne sustinem una pe alta sa n-o luam razna...sunt perioade mai bune si perioade mai rele, trebuie sa treaca!..hai, curaj, capul sus si tot inainte, suntem mamici randunici si suntem INVINCIBILE!!!
o strigare in gura mare:CUSCRA ROXANAAAAAAA, DA UN SEMN!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Clau, Ariel,Luny ,imi pare tare rau ca sunteti la pamant cu nervii si cu toate cele. Chiar ma emotioneaza postarile voastre si parca simt exact ce simtiti si voi , atunci cand va citesc, chiar mi se umezesc ochii si de mila bebeilor care sufera ca-i chnuie dintisorii astia. Recunosc ca si Antonia se cam vaita un pic,cred ca dintisorii de sus vor sa-si faca aparitia, sper sa scap la fel ca si cu cei de jos, usurel adica.

Ariel ma bucur tare mult ca s-au strans banii pentru operatia Soniei, multumim ca ne-ai spus si noua. Recunosc ca nu prea am vizitat Bazarul , dar am fost la banca si am contribuit si noi cu o suma acolo. Doamne-Ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

am uitat sa va multumesc ca mi-ati admirat si fetitele mele,mancale-ar mama de frumoase, ca nici una nu seamana cu mine, amandoua sunt bucatele rupte din tacsu

Mergi la inceput