Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
adriana http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas
nicol ce super arata premergatorul!! am vazut pozele, scumpe fete ai, seamana una cu alta bine de tot!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Alicel, uite un cantecel de la mine, ca sa vezi cum mi-a venit mie sa dansez cand am vazut postul tau 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Alice, ce ma bucur sa te "revad". Si ca esti sustinatorul meu din umbra!
Dar la faza ca "asa si la mine" nu ma bucur ca Rebecca nu e deloc un copil de dat exemplu!
Uneori ma intreb de ce nu e si ea ca toti copiii..., n-a vrut suzeta, nu vrea in premergator, nu sta in patut, nu sta in carucior afara, nu suporta sa o imbrac, cand ii pun caciula pe cap plange instant si cand ii mai pun si geaca deja incepe sa dea din manute super nervoasa ca si cum m-ar batea! Iar de somnul de noapte nu mai vorbesc ca deja sunt TERMINATA! Azi noapte a plans la fiecare jumatate de ora, o mai mangaiam putin mai dormea o jumatate de ora si tot asa! Asa-s noptile mele si mi-a cam ajuns...
Si sotul ma intreaba dimineata de ce sunt nervoasa!
Iaca de ce! El vine la mine sa ma mangaie, sa ma ia in brate si eu sar in sus nervoasa!
VREAU SA DORM!!!!
Si ca un facut toata lumea care ma vede imi zice ca arat bine si ODIHNITA!
Cred ca deja am luat-o razna...
POZE
Olgutzika spune:
LMA Bogdanel si Teo-de-Liana!!!! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi, si sa ma iertati de intarziere 
LMA Bianca!!!! Asemenea si tie 

!
Cata, fetelor, io nu poci uichendul asta, ca duminica am petrecere mare data de o Andree draga , iar maine bantui dupa cadou pentru ea si alte cadouri de Mos Nicolae, p-aici prin curtea scolii pe la mine.
La urmatoarea musai vin!!! Singura ![]()
Zoze, aspira Mihaitzul constant! In rest, ti-au raspuns fetele deja!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
claudia99 spune:
[quote]citat din mesajul lui Olgutzika
LMA Bogdanel si Teo-de-Liana!!!! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi, si sa ma iertati de intarziere 
LMA Bianca!!!! Asemenea si tie 

!
Multumim mult Olguta , si el a primit cadou de ziua lui primul dintisor si e tare agitat si musca pe toata lumea daca acum are cu ce 

mamica de Bogdan Alexandru 9 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
Olgutzika spune:
Clau 
Habar nu am ce sa mai zic...
Olga
mamica de
Olgutzika spune:
Sa va traiasca si sa va creasca
dintii, mami de Bogdanel!!! Sophie tot cu cei doi de jos a ramas, abia astept sa iasa si altii, ca mor de dragul lopatarilor lu' Seb sau al lu' Vladutz
!
Olga
mamica de
clauclau spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 28! MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI PARINTII INTREAGA VIATA!
Nicol, ti-am vazut printesele, sunt niste frumoase si ce bine seamana intre ele! 

POZE
Simo27 spune:
Clau,imi pare asa de rau!cand povestesti prin ce treci noaptea,ziua cu Rebeca imi aduc aminte de David,exact la fel ma chinuia si el!
nu dormea,nu ma slabea nici o clipa...si asa am tras-o pana la aproape 2 ani
!e greu!sunt alaturi de tine

ALICE

!Bine ai revenit
Am fost si noi la dr...s-a uitat la putzi si a zis ca l-am "executat"f bine
!s-a uitat tare atent la ousoare,l-a pus in picioruse dar a zis ca deocamdata e prea devreme sa se pronunte daca e sau nu hernie...desi,ea crede ca este
!a mai zis sa mia mergem in ianuarie la control si o sa ne trimita la un chirurg si in tot timpul asta sa fiu atenta daca se inroseste acolo unde e galma aceea,sau daca face febra si sa o sun de urgenta!asta este!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Zoze,sanatate puiului
Nicol,ai 2 fetite superbe
!trebuie neaparat sa faci si un baietel![]()
LA MULTI ANI,BEBELUSILOR NASCUTI IN DATA DE 28!!!

Sovi,
si lui Sasha!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008