Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza si de la noi!

LA MULTI ANI! puiutilor sarbatoriti astazi! si mamicilor multi

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...o noapte ceva mai buna...cu treziri, dar nu ca ieri..a mai fost o repriza de fitzoseala maxima pe la 1 cand nu puteam sa-l basculez in pat la el ca sew trezea si urla..a treia oara mi-a iasit schema..
simo sper sa nu fie hernie..
LMA bebelusi aniversati azi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Tuchi, bate-ma, omoara-ma sau mai bine cinsteste-ma cu un pahar de Martini, poate imi amintesc parola demult uitata de pe Webshots. Multumesc de strigari, ochiul meu vigilet cunoaste. Cat despre Ili si Sebi...grozavi copkii mai ai! Zi-i Ilincai ca eu ma programez de pe acu' la bilet pt concertul ei. Si musai sa-mi zici ce-i chestia aia de care se tine Seb cand merge si de unde ai luat-o. Incarc poze ceva mai tarziu.

Olgutz, noi am mai vb si pe PM, multumesc mult pt. tot, ramane valabila "consilierea" pt bb2, da? Thea e bine, fructele tot prost le papa, indiferent de ce combinatii fac eu. I-am dat iaurt pt. prima data acum cateva zile si s-a facut ca vomita ( asa face cand nu-i place un aliment). Legume haleste fara pb, iar oul este favoritul ei. Pupam pe Meme si pe mama ei.

Cuscra, dau berea, am inteles! Iertare ca am disparut in ceata aseara, ce sa-i fac dc nora-ta nu avea somn?

Luny, Thea este la fel ca Mufa si ca Rebe de Claudia, singura diferenta e ca ea nu papa san. Acum nu vreau sa te dezamagesc, dar sa stii ca nici ea nu doarme prea bine noaptea, tot foiala, tot pufneala, tot trezeala...si papa formula...Eu, spre ex., m-as fi bucurat sa am san, sa i-l pot oferi si ca pe o suzeta, numai sa fie linistita cat de cat. Asa, dc a papat bibe, n-are cum sa-i fie foame la o ora dupa si, dc se foieste/trezete, tre' sa caut alta metoda de a o linisti. Si inca ceva: mai ai un pic de rabdare cu Mufa, sa stii k am auzit de multi bebei (inclusiv nepotul meu) care s-au intarcat singuri pe la 9 luni. Scrie si aici, pe forum, asta si in Dr.Spok. Oricum ar fi, iti doresc bafta.

Mdaaa, pana aici am reusit sa scriu aseara...poate termin si eu un mesaj, saptamana asta...

Zoze, imi pare rau de Mihaita, mai ales ca stiu cum e sa-ti vezi puiul in halul asta! Si cand mai zilele trecute vorbeam de raceli si alte alea...Lasa ca o sa fie bine, el e un copil voinic, scapa de raceala!

Gudinde, crede-ma ca tare as vrea sa nu fiu tot timpul ocupata pe mess, dar eu tin calc. deschis mai mult pt muzica Theei sau il uit asa, pur si simplu. Si tare mi-e dor uneori sa mai vorbesc si eu cu prietene dragi mie, dar nu mai reusesc...Imagineazati-o pe Thea o combinatie de Mufa si de Rebeca si o sa ma intelegi!

Miha, mereu ma gandesc la povestea aceea trista cu copiii care intreaba de mama lor...si ma rog la Dumnezeu sa ma tina sanatoasa pt fii-mea, desi nu faceam asta pana acum.

Bubule, n-am sa pot intelege in veci cum de poti face atatea, si cu doi copii!!! Eu nu reusesc sa mai fac nimic cu Thea...

Stela, am multe de povestit, dar nu am timp. Suntem bine, multumim, cu racelile de rigoare peste care am trecut si pe care sper sa nu le mai experimentam curand!

Liana, tu nu ma cunosti, da' io te cunosc pe tine! Si pe Teo cea frumoasa, fotogenica si cocheta o stiu. Si mai stiu ca tre' sa-ti multumesc ca mi-ai luminat mintea cu mocheta!!! In camera Theei eu nu am decat parchet, special lasat gol, ca sa-l "mopuiesc" de cate ori imi vine, insa nu mai tine faza asta pt ca Thea alunca pe el cand merge. Si cum am vazut pozele tale, inclusiv cele de la cumparaturi, bang, mi s-a aprins beculetul!

Clau, sa stii ca ai un sustinator din umbra, adica eu. De cate ori povestesti de Rebe, eu zic tot timpul: "Asa si noi!". Dar fetele noastre sa fie sanatoase, ca restul nu mai conteaza! Sanatate multa, sa scapati si de raceala asta!

Mimo, ciocneai tu cu mine un pahar de "beutura" fina, da' eu la ora aia eram adormita de fii-mea, care ma controla de zor la gene si imi tragea de pleoape, sa-mi deschida ochii, in timp ce eu ma chinuiam s-o adorm.

Fetelor, cam gata...cu siguranta am uitat pe cineva si imi cer scuze...

Despre noi, pe scurt:
1. Mancam f. prost fructele, f. bine legumelele si cerealele.
2. E un adevarat scandal cand iesim afara, in special cand ajungem la geaca si la caciula.
3. Nu mergem in carut, vrem pe langa...cocoasha mea sa traiasca.
4. Am scotocit casa de la un capat la altul, cele mai interesante sunt sertarele cu chiloti, cablurile de la incarcatoarele tel., raftul cu cosmetice din baie.
5. Spunem "tata", "da" si "data" la "gata" si o groaza de alte silabe, neidentificate inca.
7. O sa punem poze curand, numai sa recuperez o parola.

Cred ca am cam terminat.

P.S. Tuchi, nu vrei sa le facem cunostinta sotilor nostri? Ei sa vb. despre criza mondiala, noi sa bem un Martini? Bine, asta presupune sa ai un bax intreg, ca ei or avea multe de discutat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neata!
Zoze ieri am cumparat pentru randunoi (a racit ultimul) acest sirop de la plafar http://www.naturaplant.ro/produse/181/Coughend care i-a calmat tusea, gatul si a respirat mai bine, neasteptat de repede. pe prospect scrie ca e bun si pentru copii, nu da limita inferioara de varsta. totusi nu stiu sa ma pronuntz daca chiar e bun pt bebei. miere n-are.
tanti plafarista mi-a zis ca e cel mai bun dupa parerea ei. Am luat si eu aseara si mi-a desfundat nasul.
Si la sash cand nu respira bine, a functionat si inhalatia cu cimbrisor. Oricum, mie homeopatul mi-a si zis sa ii dau mult ceai de cimbrisor la raceala ce a avut-o Sash.
Sanatate multa!

Doamne Ajuta si lui Sam azi.
Si tuturor bebeilor

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a amintit Alice ca vroiam s-o intreb pe Tuchi de unde a luat soiul ala de premergator si daca merge folosit direct pe parchet ca nu avem covoare...
Alice Mufa mai are 2 saptamani pana la 9 luni, deci mai e putin..nici cu laptele nu mai stau minunat..stiu ca e posibil sa faca la fel, dar atunci mai poate si ta-su sa se implice noaptea, ca eu nu mai rezist...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Sunteti dragute ca de obicei. Eu ma speriasem pt ca Dari a avut urme de suferinta fetala(la o eco transfontanela) si desi mi-au spus ca nu o vor afecta.... Oricum trebuia sa mai merg la un eventual control in oct dar nu am mai fost.
Tare rau imi pare ca nu mai am timp sa intru mai des. Inca mai sper sa va ajung din urma.
Chiar Ursu ce rentz joci mama ca eu sunt inebunita dupa el?
Clau imi pare rau ca nu i-a trecut iritatia Rebecai. Eu cred ca merg maine cu ea la doctor.
pt toate randunicile
aaaaa Mimo, vreau si eu in Austria...
Mai are cineva link-ul de la radioul cu colinde ca nu-l mai gasesc...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Avem si noi "premergator" ca al lui Tuchi, l-am luat acum vreo 2 luni dintr-un Carefour si am dat pe el vreo 55 ron(daca nu ma insel)-e de la Simba Baby. Cam asa arata cu toate jucariile pe el

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cateva pozici mai recente si cu noi

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Luny, pai sa nu crezi k o sa-ti dea vreun semn cand o sa se intarce! Nepotul meu a supt dimineata de ziceai ca-i lesinat de foame iar la urmatoarea masa nu a reusit sora-mea sa-i mai bage sanul in gura cu niciun chip! Si sora-mea vroia sa-l alapteze cat mai mult, ca avea cu ce!

Nicol, multumim de info! S-a deschis si la noi Carrefour ieri (in sfarsit!!!), poate il gasesc pt. Thea, sa ma mai lase si pe mine necocoshata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas
intreba cineva de el

mamica de Bogdan Alexandru 8 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput