Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Va salut in graba intre doua pene de retea (noi suntem inca in relocari si cica "se lucreaza").

In primul rand felicitari Marianei pentru sarcina. Ii face Elizei un fratior, daaaaa?

In al doilea rand (si spun in al doilea pentru ca am apucat s-o felicit, n-am stat in baza wireless-ului) la multi ani fericiti Gabriela! Toate dorintele sa ti se implineasca.

Danielle, sanatate printesei. Mar copt, branza de vaci, paste de orez, orez si morcov fiert. Sper sa va treaca repede.

Am votat printesele cucuiete fotomodele. Bafta Maria si Daria!

Piciu, ma bucur sa mai aud despre voi. Pupam familionul de ursuletzului.

Apropo de muscaturi, lovituri si cum reactionam sau interactionam unii cu altii. Vlad musca rau, mai ales acum cu toti dintii si maselele care ii ies. Ma feresc ca altfel se lasa cu sange. Dar culmea e ca ma musca numai pe mine si pe sor'sa. Cu restul n-are treaba. E adevarat ca tot pe noi doua ne si pupaceste cel mai mult. Or fi si muscaturile tot din dragoste. Aseara aveam musafiri si Vlad statea langa mine si se juca cu niste cuburi. Nu eram prea atenta la el, drept pentru care s-a ridicat brusc si mi-a "potrivit" un cub taman in ochi. S-a lasat cu o vanataie si reactia mea involuntara a fost sa strig si sa-mi acopar fata cu mainile. Am reusit sa sperii copilul atat de tare, incat nu s-a mai potolit din plans vreo 10 minute, dupa care n-a incetat vreo alte 5 minute sa ma mangaie si sa ma pupe. Adik a inteles foarte bine ce a facut si a avut remuscari. La fel se intampla si cu prostioarele pe care le face si asupra carora ii atrag atentia, gen prize, dulapuri, urcat in picioare pe diverse chestii. Dupa ce ii atrag atentia de vreo 2-3 ori, nu ca nu le mai face, dar are ezitari inainte de a se catzara din nou si ma cauta din priviri, sa vada daca-i atrag cumva atentia. Eu sper ca daca insistam cu explicatiile se vor rari poznele si prostioarele periculoase. Vorba mamei: "pana ti se usuca limba..."

Gata, log-out ca se reinstaleaza server-ul si stau astia dupa mine

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Piciulikooo, imi place de tine, te-am vazut in poze,

... suna ca un raspuns la Matrimoniale! Gata, hai sa ne luam!
Citat:

windstopper mamut, esti de-a mea!

Mey, Ochi-de-Acvila! Scanezi tot!
Si daca-ti spun ca nu-i stopper, ci e geaca pi buni, da' ultimu' racnet: de aia super-subtire si usoara, dar ca performanta ca una de gore-tex? Eh...?
(intre maari paranteze: s-a aberat Radu sa mi-o ia anu' trecut... io n-as fi dat atata nici picata cu ceara!)
Citat:

e intr-adevar dulce dulce dulce.
Pana si barbatu-meu moare dupa el, ceea ce nu i se intampla mai niciodata, pt el copiii lui si gata

Daca-l aude si cum 'canta' la xilofon il ia direct in Cons!
Hai, ca ma fura valul modestiei
Oricum, el insusi e super-incantat cand da cu ambele maini la xilofon de zici ca-i drummer...

Pup you and family extra sweetly

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Pe unde esti, Roxano? Inteleg, nu ai net acasa...dar si la birou probleme tehnice?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Si noi tot bolim de vreo luna si ceva. Mai intai a facut rosu in gat, apoi laringita, rinofaringita si saptamana asta a facut vreo 2 zile febra. Acum e bine dar s-a stricat saracuta la burtica de la atatea siropele; aaa..si a ramas cu nasucul infundat, nu are muci. Voi ce folositi pt nasul infundat? Doctorita mea mi-a zis sa-i dau Clorfeniramin seara si sa-i pun Sterimar, atat.

Tare rau imi pare sa aud vesti de-astea! Sper sa treaca repede.

Multumim

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sa vina, sa vina, sa vina ursuletul Sara tocmai a primit o toba asa ca va iesi o orchestra pe cinste...sa cantam si sa ne veselim, cuscra draga!!! Doar n-ai crezut Picio, pe bune, ca m-am suparat??? Ce ma bucura prezenta ta

Ana, apropos de cuburi, Sara m-a lovit odata cu o punga in ochi, n-am mai vazut nimik decat stele verzi vreo 5 minute. Am(a) avut aceeasi reactie ca tine si Vlad!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Piciulika, frumosi mai sunteti ! Sotul tau e frate cu Alexadre Eram ?Ca seamana mult.

Merci, merci!
... dar cine e nenea ala?! Stai ca googalesc...

Abia am vazut o poza cu el... da, seamana ceva, numa al ei e mai copt.
(BTW: Radu o stie din vedere pe Dna Esca de cand era mica, de la inot.)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

dani inca ceva banana si branza de vaci degresata. Nu-i mai da sucuri de fructe in perioada asta, poate doar de afine dc zic fetele ca e bun. Eu de mar stiam ca numai copt. De evitat cartof, dovlecel, zeama de carne. Si dc nu vrea morcov fiert pasat poate o pacalesti cu zeama de morcov fiert. E cumplit cu diareea asta. cris mai si vomita

Danielle 005 pt nas Oftalmezone, Vibrocil si apa de mare la greu plus desfundat, dar cred ca pana nu trec ei degeaba.......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Ah, Piciu!!! Ce ma bucur ca ai trecut pe-aici!

Bernix, te pup tare!

Dar si restul fetelor: stiti, intru rar, dar asa, la ceas de seara, cand se mai linisteste ziua si ne jucam cu Michael, sau ii dam de mancare, ma gandesc la una, la alta... La Degetzica... oare ce mai face Fluturashul Nanei? Oare Mr. G e deja in pat? Sara noastra de la Cluj, ce face oare acuma? Si tot asa la voi si puiutzi, la Sim, Yaia, Carpatina, Luy, Tomitza, Rox, Slippers, Teodora...care pe unde sunteti. Cu Ramonaiani mai telefonez uneori la orele alea, deci stiu sigur ce face!

Si ma gandesc: ce mananca oare ai vostri, ce le place sa se joace... sunteti prezente, sa stiti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

LA MULTI ANI!!! GABRIELA

ramona felicitari ptr bebe 2!!!
piciulika,am vazut si eu pozele,sunteti niste frumosi,frumosi,frumosi,iar de Michael nu mai zic pup]

intrusi eu din an in pasti:(((
sunt suparata rau,ma "lupt" cu diareea fetii de luni,nu mai stiu ce sa fac,aseara a facut si febra 38,6 ,nu vrea sa manance nimic,bea doar apa intruna sau suc...am fost cu ea la doctor si a zis sa nu ii dau de mancare,sa ii dau cat mai multa apa,ptr 24 ore,da nu am rezistat si i am prajit putina paine cu unt,apoi iar s-a cacacit.
aveti voi vreo idee ce sa ii dau???

Danielle, ce surpiza - pana si pentru mine, care oricum absentez de pot fi linisitit exmatriculata!
Pup dulce pe Ebonee, saracutza!
Si noi ne-am luptat cu diareea + 39.4 (el, care abia a facut vreodata febra!) - dar avea pofta de mancare aproape ca de obicei.
Si medicul a spus sa-i dau, ca oricum e viral, deci nu am ce "menaja" in stilul clasic. Si totusi, e bine, ca tot ii ramane ceva.
Apa mi-a spus sa-i dau cu glucoza si cu subranta de aia (sare, zahar, ceva minerale - cum ii zice?) - asta daca nu papa nimic.

Schimb-o des, verific-o la o ora si... crema cu zinc, protectoare...
OFFFF, OFFFF! pe amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Oare Mr. G e deja in pat?

Si ma gandesc: ce mananca oare ai vostri, ce le place sa se joace... sunteti prezente, sa stiti!

Ma gandesc eu ca e vorba de Gheo? Alt Mr. G nu-mi vine-n minte, zau!

Al meu cam de toate, vreo 3 seri la rand a mancat cate un castronel cu ciorba de pui si painica si sa se dreaga, baga si cate o jumatate de iaurt...aseara chiar toata cutia de 200g!
La joaca, tot ce e cu gadilat, fugarit, cucu-bau, deci tot ce e cu partener. Apoi tot ce face zgomot, in special ferma aia ce a primit-o de la petrecerea de 1 an, mi-o canta de ma omoara. Si, evident, adora apa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput