Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cecilia eu cred ca nimeni nu s-a gandit ca il lovesti pe Cristi, dar intotdeauna vor exista discutii pe tema pedepselor si a bataii, indiferent de situatie.Eu am avut parte de copii cumintei(elisa pare mai nazdravana) dar am vazut si copii la care nici o metoda nu parea sa dea roade, asa ca sunt copii si copiiOricum Cristi e un copil f bun si destept, sunt sigura ca veti rezolva problema cu muscatul repede.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dani, fetele au zis de piure de afine, nu gem de afine. Cauta in supermarket borcanele de bebe, trebuie sa fie de afine. Hipp au sigur, Nestle si aia...chiar daca sunt in combinatie cu zmeura sau altceva, sunt bune.
Mai cauta si in frigiderele cu fructe congelate, sigur gasesti afine congelate. Le decongelezi si le combini cu banane...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danielle - subscriu la ce a zis andreea si mai adaug mar copt.ca medicament, la noi a facut minuni loperamid sirop, 1 ml dupa fiecare scaun apos.nu stiu daca la voi exista asa ceva...
pupici si insanatosire grabnica.
piciu - super fain ce povestesti tu acolo de ursuletz!carliontatul!noi il admiram din umbra...
yaia - evident ca voi face poze....doar trebuie sa ma laud si eu, ca maine-poimaine trebuie sa-l insor, nu?
va pup.ma cheama datoria.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

m[-ai facut sa rad pe ziua de azi carpatina,nu,nu aveam mazafine
nu am gasit nici un borcanel care sa contina afine,doar prune!!
la cresa nu o mai duc de marti cand m[-au sunat la scoala disperati sa vin sa o i-au ca are diaree,s-a cacacit de 2 ori in juma de ora,si se ia repede la ceilalti copii,eu nu am stiut de asa ceva si nu am zis nimic,doar am dus un bax mai marisor de pampers si atat :))

andreea,am salvat mesajul tau si incerc sa ii dau si eu cate un pic din ceea ce ai scris,sper sa functioneze :((

multumesc din suflet tuturor ptr pareri
acu doar sper sa ii treaca printesei si o sa fiu fericita

sabina,o sa incerc si cu mar,nu am stiut ca e bun,:(((

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Papanash, ai fost asa mortala cu urarea ta…o salvez sa i-o arat sotului, pote ne inspira

Luy, Luy, cum stii tu sa ajungi la sufletul omului, am salvat-o si o sa o pastrez la loc de cinste, doar e prima felicitare de la fetita mea

Multumesc tuturor, chiar va simt ca o familie, mai ales cand ma bagati in seama

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

yaia,sa stii ca nu m[-am gandit la fructe congelate incerc sa ii dau orezul asta ce il fac acum,daca nu vrea,ii pun zeama in lapte,si apoi plec pana in oras,sper sa gasesc

gabitz,multumesc,nu,nu am auzit de asa ceva aici,orim am notat pe foaie si ma duc sa intreb la farmacie

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

danielle si Amalia are de ieri scaune moi, ce-i drept are doar doua pe zi. La noi functioneaza orezul si morcovul fiert, ii place si zeama de la morcovul fiert, banana, branza. E foarte important sa nu se deshidrateze, eu ii dau biotics si hidrasec. Nu prea ii plac dar le dizolv in ceai de menta si i le dau cu seringa de la Nurofen. Sper sa va reveniti repede.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

ASta da cadou!!!!

Cuscro draga, nici nu stii ce bucurie mi-ai facut!!! Pana si Sara s-a trezit din somn si rade si danseaza ca i-am povestit de carliontatul ei...

Yööööööö! Ce dulce! Gata, il aduc sa danseze impreuna de ziua lui Mami!
Citat:

DE fapt, voi sunteti o familie frumoasa, ce mai!

No hai ca ma-nrosesc pentru toti!
Citat:

Vezi ca nu am gustat-o aia cu cuscra din fiecare oras[pup

Hey, mamacita, pai asta era ideea, ca am spus ca-mi "pup cuscra de la Cluj" si p-orma m-am prins cum suna...! Da' io doar voiam ca toate sa stie despre cine-i vorba... Ca doar esti UNICA si NU am una in fiece oras!
Asa am zis, chica, da' acuma trebe sa ma explic, sa nu iasa vreo confuzie si lezare de amor (propriu si/ sau de ala bilateral intre tinerii nostri...)

Te-am impacat?!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si noi tot bolim de vreo luna si ceva. Mai intai a facut rosu in gat, apoi laringita, rinofaringita si saptamana asta a facut vreo 2 zile febra. Acum e bine dar s-a stricat saracuta la burtica de la atatea siropele; aaa..si a ramas cu nasucul infundat, nu are muci. Voi ce folositi pt nasul infundat? Doctorita mea mi-a zis sa-i dau Clorfeniramin seara si sa-i pun Sterimar, atat.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Si noi tot bolim de vreo luna si ceva. Mai intai a facut rosu in gat, apoi laringita, rinofaringita si saptamana asta a facut vreo 2 zile febra. Acum e bine dar s-a stricat saracuta la burtica de la atatea siropele; aaa..si a ramas cu nasucul infundat, nu are muci. Voi ce folositi pt nasul infundat? Doctorita mea mi-a zis sa-i dau Clorfeniramin seara si sa-i pun Sterimar, atat.

Tare rau imi pare sa aud vesti de-astea! Sper sa treaca repede.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput