Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
papanash, anul trecut Bobo a facut pentru multe dintre fete calendare de perete si de birou cu pozele copiilor. Uite cam cum arata.
Deci, pentru doritoare, inca o data adresa de mail: calendarul.tau@gmail.com
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
danielle02 spune:
multumesc din suflet tuturor ptr raspunsuri si vorbele frumoase 

am facut o listuta cu ce am de gatit ptr micuta si una cu ce am de cumparat.
asteptam prietenul vecinei sa vina cu masina,plecam toti 4 la un magazin mai maricel unde sper sa gasesc si afine.
norocut cu voi ca eu lasam fata nemancata :(((
roxana,ai tras o sperietuta zdravana 
am ascultat medicul ieri si fata tot diaree are,mii frica sa nu ii dau de mancare,
in sfarsit am pacalit-o sa pape cateva lingurite de orez fiert cu morcov si apoi i[-am taiat niste feliute mici mici de cascaval pe cre le-a mancat singura spre uimirea mea,
am gasit si 3 pliculete de smecta
nu eram sigura ca le mai am,aduse din Ro,
danyelle,multa sanatate si puiutului tau,pacatoasa rau e diareea asta :(((
pozici
Ebonee (02.10.2007)
bernix spune:
N-a mai primit Degetica nici o busitura de la parintii ei dragastosi, da' s-a ocupat singura de problema. S-a aplecat afara sa ridice o ghinda de pe alee si-a ramas proptita in frunte. Io am pus masna pe ea incercand s-o echilibrez, dar mi s-a parut ca e stapana pe situatie si am lasat-o singura. Urmarea a fost ca a alunecat si si-a julit si nasul si barbia.
bernix spune:
Io azi am fost la al2lea interviu la asiguratorii de ac' 2 sapt. Se pare ca am intrat pe shortlist si am fost anuntata ca sapt viitoare voi discuta cu directorul de zona.
Acum, cand ma gandeam serios sa stau acasa pana in febr., martie...
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Si Rnico asteapta bb2? Sau iar am inteles anapoda? |
Acu' ai inteles bine.. da' stim "daja" de ceva vreme ca il asteapta.... adica unii dintre noi stim
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Io azi am fost la al2lea interviu la asiguratorii de ac' 2 sapt. Se pare ca am intrat pe shortlist si am fost anuntata ca sapt viitoare voi discuta cu directorul de zona. Acum, cand ma gandeam serios sa stau acasa pana in febr., martie... |
Pai .. felicitari... si daca e sa fie .. eu cred ca oricum nu incepi decat in ianuarie.. februarie ar fi fost doar la o aruncatura de bat..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Buna seara !
Iar ati avut un spor fantastic la scris, nu am nici o sansa de a ajunge la zi cu raspunsurile, o s-o iau pe sarite.
Danielle, tare mila mi-e de Ebonee, mi-am si imaginat prin ce dureri trecea ieri, saracuta 
Incearca sa urmezi sfaturile fetelor, cu siguranta unele dintre ele vor da rezultate si la voi. Refacere grabnica zambilitei
!
bernix, eu cu siguranta voi apela la Bobo, insa voiam sa mai prind o sedinta foto cu un prieten de-al meu care are un ap.foto mai buna, trebuia sa ne vedem sambata trecuta, dar a fost o vreme...
Sa vedem daca rezolv weekendul acesta. O sa incerc sa ma mobilizez. De fapt... abia acum realizez ca luni e 1 decembrie
. Wow, da, asa e, deja e cam tarziu. Gata, o sa ma ocup si saptamana viitoare trimit mail cu lista de dorinte
Multumim mult ! 

Offff, va sa zica Degetica tot nu scapa de cazaturi, ii place sa traiasca viata intens
Pupam dulce accidentata ! I-a mai crescut perisorul ?
Rox, brrrr, ce sperietura ! Bine ca ai avut prezenta de spirit si ai blocat portierele ! Nu stii peste ce nebuni sau hoti poti da pe strada
. Multi
, sper sa-ti mai revii dupa o tura de shopping.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai .. felicitari... si daca e sa fie .. eu cred ca oricum nu incepi decat in ianuarie.. februarie ar fi fost doar la o aruncatura de bat.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc!

Ai dreptate tu, da' uite ca m-au apucat temerile acuma.
Ce sa fac daca-s kur sucit?Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Erina spune:
Buna seara!!!
Sabina-chan, imi pare rau sa aud de Erika. Sunt niste picaturi speciale la farmacie. Ar merita sa intrebi. In rest nu uita sa iei minimul necesar de medicamente, pompita si ce mai crezi pe avion.
Drum bun spre casa!!!It was a pleasure to meet you!
Data viitoare te astept la Piatra Neamt sau oriunde as fi la mometul acela!!!
Cind venim anul viitor in Japonia te anunt neaparat sa ne intilnim la jumatatea drumului.
Pina atunci multa sanatate tuturor celor din familia ta,sa ne auzim numai cu vesti bune si inima linistita!!!
Domo arigatou gozaimashita!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)