Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 12
luy spune:
bernix, felicitari, sa iasa asa cum e mai bine pt voi ! Ce faci cu Degetica atunci cand vei merge la serviciu, va merge la gradi ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Erina spune:
M-am tot tinut sa zic ca am vazut pozele frumoasei Teodorei de Maria. Tare e dulce si vesela. Cum se intindea ea dupoa struguri si mai ales cum se urcase pe comoda aceea!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Bernix, bafta mare!!! 
Piciulika, bine ai revenit!!! Acusicaintru si eu pe blog sa vad pozele lui Michael.
Intradevar tragic ce se intimpla in India. Bafta multa cu proiectele si felicitari pentru progresele lui Michael.
gabitz78 spune:
seara buna.
bernix - m-ar interesa si pe mine un calendar, daca nu e deranjul prea mare!
bafta la interviu, sa iasa cum vrei tu!
sabina japonea - drum bun, sa ajungeti cu bine acasa!
sabina bucuresteanca -
.apropos de steaua....cum a zis si carpatina...e mai paralela la fotbal decat tine...din pacate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
Multumim mult tuturor pentru voturi, Maria va trimite cate un
pentru fiecare vot !
Multumim mamicii care a pus link-ul la inceputul capitolului

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
greyeras spune:

GABRIELA 

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Erina spune:
Daniele, reginul scris de catre fete e perfect. intradevar unii medici recomanda dieta cu lichide citeva zile. Lapticul cel mai bun (pe testate) este Milupa HN25. Are pudra de morcov si e special pentru diaeta in caz de diaree. Prima zi se face gros ca cerealele, zilele 2-5 se face mai diluat.
si sanatate Ebonee!
cecilia L spune:
Votat doua printese pe ziua de azi.
Devyla ce pacat ca pleci, mi-ar fi placut sa ne mai vedem, ramane pe data viitoare, un drum linistit pt Erika si pentru tin

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Netul merge groaznic, cand se intrerupe cand merge asa ca abia acum am reusit sa scriu si eu un mesaj plus ca fata nu ma lasa deloc. Azi abia de a dormit 40 de minute, cu mancarea alerg dupa ea, mai ales pranzul la refuzat total, bine ca a mancat o banana si niste paine goala si biscuiti, iar casa arata ca dupa un uragan, cred ca nu e coltisor neexplorat de mica terorista.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Erina spune:
Vreau si eu sa secondez multumirile Luizei. Multumim pentru voturi. inseamna mult pentru noi! Chiar daca nu ajungem in primii trei sunt o dovada de iubire.![]()

Ideea cu linkul pe prima pagina apartine Sabinei. Cred ca Alehiam a facut introducerea.

both!!!