Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho, bine ca te-ai intors... sa tii tu randul pentru feliile alea.. ca n-a "bagat" inca

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

[quote]citat din mesajul lui papanash

Cecilia, cati dinti are Cristi ? Ca noi tot la 6 am ramas,desi jur ca am mai vazut unul iesind si o masea,dar vorba Roxanei,au disparut in triunghiul bermudelor.

ce de-a dinti noi avem doar 4, ultimii 2 abia iesiti.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mah.. ursuletul elvetian nu se dezminte.. are pana si manusi cu ursuleti

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, pai tie doar fise iti pica? O bancnota ceva? Sa pun si eu deoparte pentru criza.

Opaaa, ziua Gabrielei...

Gabriela sa fii sanatoasa, fericita si implinita! tare

Piciulika, tin pumnii sa fie bine la serviciu, nu lasa atmosfera sa te deprime, mai degraba veseleste-te cu Michael cel haios. M-a apucat si rasul imaginandu-l cum se intreaba el "une-i".

Papanash, am fost prinsa rau, dar te sun ca am o treaba cu tine.

Bernix, eu ma abonez la calendare, dar stie Bobo ce bataie de cap e cu mine. Ma mai primeste de clienta?

SabinaY, drum bun sa aveti si sa ajungeti bine sanatoase acasica! Sper ca ati savurat vacanta in Ro.

Danielle, sanatate multa printesei. Ceva sfaturi ti-am da noi, insa nu e mai bine sa zica doctorul? Cele mai safe: smecta, ceai si regim. In rest Biseptol daca e cu febra.Musai lapte delactozat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Roxana ce sperietura ai tras, sper sa-ti mai revii dupa cura ce shopping

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Danyelle05, multa sanatate Amaliei! Noi numai sterimar folosim, rar Vibrocil spray cand e tare infundat.

Mariana, ma bucur nespus pentru ca vei fi iar mamica , sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara. Ai grija de tine si pupa Elizuca din partea noastra.

Yaia, acasa nu am net, la birou nu am timp.

Ana, mai povesteste si de Miruna, eu citesc mereu ce face veverita ta. Cum mai e pe la gradi?

Piciulika, nu apucai sa vad pozele voastre azi, sper sa am net diseara.

Unde votati mai fetele? Ca tot caut prin capitolul precedent si nu gasesc link-urile.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

vezi pe prima pagina la prima postare

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Adimercedes, cred ca o sa se descurce nasii cu Lisa, distractie placuta la concert. Si succes la BB2!

Erina, Andrei serbeaza Sf Andrei!

Vad ca ati avut limbarita aseara, am dat o tura rapida dar nu sunt pregatita de extemporal, poate ma iarta Carpatina. Oricum nu inteleg ce era cu atatea mesaje la 6 dimineata, nu aveati somn?

Si Rnico asteapta bb2? Sau iar am inteles anapoda?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Votat si fetele, va pup, sper sa va pot scrie de acasa. Daca nu...maine dupa pranz, ca sa stiti sa nu va mai ingrijorati.

Si inca un mic comentariu ca am vazut discutiile aprinse de ieri. Fiecare e liber sa isi creasca puiul asa cum crede de cuviinta si fiecare va vedea rezultatele educatiei sale. Nu cred ca exista parinti perfecti si parinti execrabili, si nu exista reteta universala pentru cresterea copiilor. Eu cred ca fiecare dintre noi face o treaba buna. Asta include si greselile.

Va doresc o seara placuta!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

LA MULTI ANI!!! GABRIELA

ramona felicitari ptr bebe 2!!!
piciulika,am vazut si eu pozele,sunteti niste frumosi,frumosi,frumosi,iar de Michael nu mai zic pup]

intrusi eu din an in pasti:(((
sunt suparata rau,ma "lupt" cu diareea fetii de luni,nu mai stiu ce sa fac,aseara a facut si febra 38,6 ,nu vrea sa manance nimic,bea doar apa intruna sau suc,asa tare s[-a iritat saraca la fundulet ca urla daca incercam sa o ating,am dus-o in baie sa o spal si a inceput sa ii tremure piciorusele de durere,si eu plangeam cu lacrimi de crocodil cu ea in brate,asta numai din cauza ca nu am obse
rvat ca se cacacise,nu mirosea,cred ca din cauza ca e numai apa :((((
am fost cu ea la doctor si a zis sa nu ii dau de mancare,sa ii dau cat mai multa apa,ptr 24 ore,da nu am rezistat si i am prajit putina paine cu unt,apoi iar s-a cacacit.
aveti voi vreo idee ce sa ii dau???

pozici

Ebonee (02.10.2007)

danielle, mancare de regim: faina de orez, lapte fara lactoza, mar copt si banana fara alte fructe, pilaf cu morcov si dovlecel, paste cu parmezan, mamaliguta cu branza, supa de pui cu morcov si albitura, compot de mar/gutuie, biscuiti de orez. Fara ou. La noi in Ro, e un praf, ii zice Smecta, f bun la diaree. Pt balonare Espumiosan, Hidrasec.
Sanatate multa!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput