Viata in Japonia (39)
Raspunsuri - Pagina 5
GGina spune:
Hanen ,cred ca tu esti singura care are probleme cu trecutul.Semnatura este demult acolo unde e.Si nu te mai baga aiurea.
GGina spune:
Amina ,arta bine in imagini.Nu am vazut lautarii in schimb.Eu la asta ma refeream ca ar putea fi plictisitor.( nu sunt chiar fan lautari)Oricum astept impresii .
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GGina Hanen ,cred ca tu esti singura care are probleme cu trecutul.Semnatura este demult acolo unde e.Si nu te mai baga aiurea. I'll try to be nicer if you'll try to be smarter. "The stupid neither forgive nor forget; the naive forgive and forget; the wise forgive but do not forget.” "I once thought that I had made a mistake, but I was mistaken" "War doesn't determine who's right. War determines who's left." "You know it's going to be a bad day when you jump out of bed and miss the floor." |
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Eu n-am avut curaj sa ma inscriu pentru 2 kyuu.As fi vrut,dar am zis sa incep cu o treapta mai jos.
Nshiro ai obtinut punctaj super.Felicitari!Sper ca si pentru 2 kyuu sa obti un procentaj asemanator.Poti sa lasi link-ul cu Mariuca,ca nu mai stiu de unde sa il i-au.Vazusem demul,videourile de la 2 ani si ma minunam alaturi de sot ce vorbareata este.La cat a inceput sa vorbeasca?Eu o astept pe Erika cu sufletul la gura...sunt asa curioasa sa ii aud viitoarele perle.
Eli pacat ca n-ai ajuns la test.Dar am inteles ca din 2009 se pot da si in vara testele pentru 2kyuu si 1 kyuu.Ai putea sa te inscri atunci.Nu e grea gramatica pt 1 kyuu?Dar kanji?Eu reusesc sa citesc in jur de 400.Insa mi-am dat seama la test ca inca nu ii stapanesc cum trebuie.,
Hannen io am trantit oala cu oden.Ti-am zis ca mancam din ea mai mereu.Acuma troneaza la loc sigur pe aragaz.Fierbem zilnic la ea...si mai bagam cate un ou,o tempura ceva...yeee am scapat de gatit
In perioada asta e foarte aglomerat in firma.Ca tot intreba eli.Eu lucrez in domeniul publicitatii,pe profilul asta lucreaza firma:de la poze,calendare,nengajyo,carti de vizita,laminari,editari in photoshop,copiere documente...la facut harti,carti si imprimat fluturasi.Si acum la sfarsit de an e crima si pedeapsa...le invidiez pe fetele ce predau engleza ca intra acusica in vacanta de 2 saptamani
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
GGina spune:
Nu ,cel care la scris hanen era foarte prietenesc.
Se pare ca ai fost pe receptie inainte sa-l sterg.
Voi vad ca va bagati una pentru alta si nu e cazul.Credeam ca eu sint cea cu gilceava ,iar voi ce faceti ? o intretineti.Nu mai luati totul personal ,nu m-am adresat nici uneia dintre voi pina sa o faceti voi ,si nu inteleg de ce interpretati gresit.
hannen spune:
Ggina,eu zic sa-ti rezolvi neplacerile si curiozitatile pe privat.Parca pina mai ieri te tziganeai cu o forumista care scrie aici,acum ai intrat sa o intrebi de lautari...te-a lovit grija instant de felul cum o sa-si petreaca ea vacanta pina acum tu esti singura care se baga aiurea.Daca ati dat la pace banuiesc ca puteti schimba amabilitati de genul "ce interesant tre sa fie " pe privat!
Sabina, eu fug cu fetele la spital! S-a trezit Amira cu febra ...cit despre vacanta nu ma pronunt ,mi-am luat niste "angajamente" si trebuie sa le respect.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Amina_Marina spune:
Buna Dimineata ! Somnoroase Pasarele! Inca nu m-am trezit , sper sa fiu coerenta, dar eu nici cind am ochi nu sunt coerenta, asa ca nu e nicio diferenta.
Rocsana, da iti trebuie viza pentru Guam, eu cind am auzit imi venea sa renunt, dar Iftode optimist cum e el, m-a dus la Ambasada Americii sa mi-o iau. Interviul , ala e cel mai important, la mine a durat 3 min. si mi-au dar viza in 4 zile. B1/B2 pe 10 ani.
Eli, eu anul trecut am stat in casa si m-am uitat la K1.
Vai! Ce dar frumos vei avea tu de la Dumnezeu acum de sarbatori!
Depsre carnet, din cite stiu eu la gravide , nu. Emotiile si concentrarea pot provoca travaliul. Dar, nu te lua dupa mine ca eu zic din auzite , cel mai bine intereseaza-te tu.
Devylla, esti o norocoasa, ai un job frumos, ca-n afara de de predat engleza nu prea gasesti nimic decent.Am sa incerc si eu dar dupa ce face fata mea un an, asta-n caz ca gasesc.
Hannen, la testul de japoneza si eu cam tot atunci merg, cind o fi fi`miu in clasa a sasea. Poate mergem impreuna , si picam tot impreuna..
Eu aseara am tras chiulul la gatit, ne-a dus Iftode la ramen.Azi trebuie neaparat sa gatesc.
Asa, si acum, data tot dam linkuri cum sa-l gasim pe Dumneeu , pai , hai sa fim pastori pina la capat, si nu falsi.
Acest topic pierdut printre rafurile prafuite al siteului si-a reluat stralucirea, acum, de Nasterea Domnului. Hai, sa-l pastram asa curat din respect pentru fetele care posteaza aici, cei care ne citesc si-n primul rand pentru Sfintele Sarbatori.
Acum intrebare; Cum reusiti voi sa pastrati curatenia-n casa? La mine e cocina.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
GGina spune:
Pai, nu vrei sa te hotaresti o data ?prima oara imi zici de semnatura ,dupa care imi zici de lautari?Pina la urma tind sa cred ca de fapt tu esti cea care are o problema .
Eu am avut conflicte si cu tine si cu ea.Cu tine am avut conflicte de doi lei ca si acum de altfel ,cu ea a fost ceva mai serios si nu e treaba ta.Eu una le-am lasat la o parte . Tu poti sa faci un efort si sa te duci la treburile tale si sa ma lasi pe mine sa^mi scriu" pasul" cind si unde vreau eu?
Nu inteleg ce te surprinde atita ca eu nu tin ura pina la moarte asa cum probabil faci tu.
Daca mai ai plingeri poti sa mi le trimiti pe PM.Sau nu.
Da ,E. eu sint cea falsa.
hannen spune:
Ggina,cred ca ma confunzi!Daca tu crezi ca ai avut conflicte cu mine e o.k
Hai,mult pa!
Amina,stai ca te lamuresc cum e cu ccc curatenia da` intai fug sa iau ceva de mincare ca sunt lesinata!Si cu testul,da ,e o idee buna (aia sa-l picam impreuna)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
GGina spune:
Daca tu crezi ca ai avut conflicte cu mine e o.k |
Hai,mult pa! |
Sper sa te tii de cuvint.