Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ptiu ptiu ce mare s-a facut Stefan.Iar mami esti infloritoare!

Rocsana multam de aprecieri.Creste Erika vazand cu ochii,poze cu Maria nu ne arati si noua?Cred ca este o adevarata domnisoara.
Pai pt 2 kyuu e ceva mai greu.Sper ca te-ai descurcat si vei lua testul.Chiar,cand ai avut timp sa inveti cu micuta atomica?Eu invat cand prind la birou si-apoi dupa ce culc bebelina,plus ca saptamanal ma duc la o tipa care imi preda caligrafia.

La test am facut io ceva ceva.Ma asteptam sa fie ceva mai greu,la prima proba am cam dat-o in bara...si-am amestecat saracii kanji la greu.Acuma sper sa il i-au...ca daca nuAm dat 3 kyuu.Si la anu' vreau sa dau de 2 kyuu,asta daca o sa-mi permita timpul sa invat.

Io zic sa nu mai plecati nicaieriStati acas ca mineOfff,ce face omul cand e invidios.

Ayumi mai vino pe-aci si povesteste-ne de bebei si de tine.
Am auzit ca i-ai lasat o zi la cresa si-au plans.Sunt ok acuma?

Hannen nasoala treaba cu durerile tale.Astia de ce oare nu gasesc problema.Multa sanatate!

Io fug,sunt inca la birou si mai am destula treaba.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eli,m-am uitat si eu la pozele tale.Ce flacau mare ai!Nu l-am mai vazut de cind era in burtica!
Eu am avut permis din ro. de la 18 ani conduc,numai ca mi-a expirat si niciodata n-am apucat sa-l schimb!Ba am fost gravida si mi-a fost lene sa ma duc la politie,ba am fost cu Amira si-am avut altele de rezolvat,apoi iar am fost gravida... Pina anul trecut cind al meu mi-a dat ideea sa incerc sa-l schimb cu procura la fel ca pasaportul.si-a mers!
L-am schimbat si apoi am fost aici la politie pt. examen,sala si traseu.sala a fost usoara dar l-a traseu m-au facut cu nervii!!
Nici eu nu ma tem de condus,iubesc sa conduc!!si la parcat m-am obisnuit,dar acum eu am o gargarita mica ,am luat-o temporar din cauza benzinei.Inainte am avut un opel dar m-a rupt la buzunare!Consuma mult asa ca l-am dat si am luat orice a avut omul valabil.

Uitindu-ma la pozele tale ti-am vazut si noul "cuibusor".Tare mi-a placut veranda!!E super! Si ce grup de fete ai tu pe aproape!Si m-au dat pe spate doi cupii,blondutul ala si cirliontatul brunetel!Ce frumosi sunt!
Parintii celui blond sunt amindoi "gaijin"?Ca asa zice al meu eu il vedeam japonez .

Amina,de stat cu fetele nu-i problema.Amira e la scoala,alelalte doua la daycare numai ca m-am saturat de doctori si spitale!M-am saturat sa mi se zica ca n-am nimic!In vara am fost si-am facut un echo la stomac si-au zis ca n-am nimic,nici macar gastrita pe care o am de la 10 ani nu mi-au gasit-o...
e fain kidzanya asta,da` pacat ca tre ` sa astepti atita timp.

Sabina,multam de urari!
Cind va citesc de teste imi vine cheful si mie!!Da` la anul de acum!Pina una alta sa ma pun cu burta pe carte!Si la cite vreau eu sa fac hmmm suna cam asa

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Da,Devyla.I-am lasat o ora jumate nu o zi intreaga ca trebuia neaparat sa ajung la doctor si nu aveam cu cine sa ii las pentru o ora-doua.Doamne,ce a mai plans Ryuji.Mi se rupea sufletul ce a mai suspinat dupa aia.a fost prima data cand au stat despartiti si de mine si de tati.

Mergi la inceput

Neatza,neatza,haideti in forta ca uite,mai avem putin si disparem iar din active.

Ayumi,asa e cu piticii care stau "lipitzi" de mami.De fapt e greu pt. toata lumea cind ii duce prima data la cresa/gradi.
Ce plinsete ce suspinuri.In timp o sa ajunga sa plinga ei putin si mama mai mult traumatizata de celalalte despartiri,pe cind piticii chiar daca pling putin la inceput ,apoi incep sa se joace ,se invata cu atmosfera cu ceilalti copii.
Si eu am patit asa cu Ina,a plins maiculitza,imi venea sa fug in lume cind incepea.Mi se rupea inima dar nu aveam incotro.tot asa ca tine am inceput sa o duc,vizitam dentistul o data pe sapt. si nu aveam cum sa o mai iau cu mine,nu mai statea in carut si nici locului,umbla peste tot.

Voi celalalte ati facut ochi?Mamici de scolari i-ati trimis la scoala?A mea a plecat acum 6 min.
Mai am doua de "impachetat" .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen, eu dimineata fac greu ochi, imi trei` vreo 10 cafele. Dupa ce -l trimit pe flacau la scoala, ii dau biberonul la bebelina, o pun la jucarii si dupa aceea eu savurez cafeaua.
Devylla, stiu ca e greu sa-nveti cu bebe. Eu am intrerupt scoala cind eram in a doua luna de sarcina, era mult mai importanta sanatatea si viata bebelusei mele. Spor la invatat si sa dea Domnul sa iei nota mare pentru ca esti un exemplu pentru toate.
Ploua afara , si eu trbuie sa ma duc la alimentara cu carutul, nici nu stiu cum o sa fac..Plus, ca trebuie sa ma duc pe la Marui sa-mi cumpar ceva de revelion, asta-n caz ca se gaseste XXXLLLL. A! nuuu, ceva formal ci casual. Petrecera este afara cu gratare, activitati pentru copii, focuri de artificii, dansuri tribale si formatie de lautari, asa a fost si-n Saipan, un fel de Gabi lunca , Ionel Tudorache si Nea Florea Cocean.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Ce interesant tre'sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui GGina

Ce interesant tre'sa fie.

"The stupid neither forgive nor forget; the naive forgive and forget; the wise forgive but do not forget.”
"I once thought that I had made a mistake, but I was mistaken"

"War doesn't determine who's right. War determines who's left."
"You know it's going to be a bad day when you jump out of bed and miss the floor."

Da, eu sper sa fie. Uite aici mergem la Pacific Islands Club. Un virtula tour , la un moment se vad si lautarii, shoul etc.

http://www.picresorts.com/en/Home_VirtualTour.asp

A doua a zi avem plimbare cu submarinul si ne odihnim la Coco Palm Beach, o plaja superba( nisip alb , palmieri si acel exotism unic) cu resturante si loc de odihna pentu bebelusi . Iar fi`miu si Iftode activitati marine .
http://www.cocopalm-guam.com/

A treia zi vizitam Tumon Aquarium si seara ne inveslim si cinam la Sand Castle, spectacol cu de toate.
A patra zi, relaxarea asta pentru sufletelul meu . .http://www.picresorts.com/en/Guam/Guam_Spa.asp

.

Si-n timpul cind suntem in incinta resortului, daca ai aintrat pe site , banuiesc ca ai vazut ce superb e, mai ales pentru copii, dar si pentru adulti.. Oricum , vin cu impresii.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Amina tu unde stai in Japonia? Bravo voua ca va plimbati! Asa mai da... E super complexul unde veti sta! Asta e cu Guamul.. e elegant, are ff multe atractii turistice, spre deosebire de Saipan care e inaka, dar are avantajul ca nu ne trebuie viza... Chiar tu aveai viza de America sau ai fost si ti-ai luat-o special pt asta?

Eli la ce nivel de JLPT te inscrisesei? Lasa ca nu au intrat zilele in sac. V-am admirat si eu pozicile. Ce frumoasa si eleganta ai fost la nunta. Si Stefanel, un adevarat cavaler. Burtica e mare dar tu nu prea te-ai ingrasat, asa e? Cu parcatul te obisnuiesti imediat, important e sa a i rabdare si sa nu te grabesti.

Devylla eu am dat anul trecut 3 kyu-ul fara sa invat mare branza. M-am dus doar cu kanji de anul 1 si 2 de shogakko. Am luat 386 de pct din 400 . De anul trecut pana anul asta am reusit sa mai invat doar clasa a 3-a de kanji si of course ca nu e suficient... pt 2 kyu trebe pana la clasa a 6-a inclusiv. Da na, m-am aventurat... cand m-am inscris mi-am zis ca o sa am timp sa trec macar o data prin toti insa nu am avut pt ca si eu, doar la servici daca apuc sa invat ceva caci acasa nici nu se pune problema. Poze cu Maria nu am mai incarcat pe webshots de prin iulie...

Ayumi ce mai fac puiutii? Tu?

Mergi la inceput

Aaa,inseamna ca eu ma duc la JLPT cind o termina fii-mea clasa a 6-a.Asa e cel mai sigur!
Vreo 200 de kanji le-am invatat acum vreo 3 ani inainte sa inceapa asta mijlocie sa mishune si sa-mi traga de toate cele.Am renuntat...si m-am lasat la ce-am mai prins din zbor(tv...)
Acum invat cu fii-mea (cica) dar deocamdata nu-i nimic nou doar sa-mi amintesc kakijiun.

Am pus NABEEEE pe foc trai neica,m-am scos ca si azi am chiulit la greu de la treburile casnice.

Asheaaa,nush de ce am un feeling ca miroase a scandal.
Ggina,te rog mult sa te abtii!Daca ai ceva constructiv de zis esti binevenita ,daca doar vrei sa reglezi conturi vechi mai bine renunta(aviz semnatura ta!) chiar m-am saturat de intepaturi si fitile tipic romanesti,deja ma ia cu rau de la stomac numai cind prind iz de gilceava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
ce misto de cele care pleaca in vacanta. eu s-ar putea sa petrec sarbatorile la spital.

in privinta testului JLPT , anul trecut e prima data cand am participat la test. am dat nivelul 2 si l-am picat cu brio la 12 puncte dif de punctajul minim. anul asta ma inscrisesem la niv. 1, vreau sa il dau in vara. de pregatit nu prea ma pregatisem, ziceam macar pt experienta, ca la 2 stiu cum e. de cand nu mai merg la scoala nu numaai ca nu am mai invatat nimik, dar am si uitat. mama ei de japoneza.

mi-ati insuflat curaj cu mesajele voastre legate de condus. oare ma primesc cu burta mare la examenul pt luat permisul japonez?

azi, pt ca Stef e racit, am stat acasa si am amandoi toata ziua. de acum sa fac ceva de papa, sotul vrea spagheti, ma mai gandesc daca le fac cu sos instant sau nu. mai am si 2 munti de haine de impaturit.

voi ce lucrati? cate ore si cu cine lasati copii? vreau sa ma anagajez si eu dupa ce nasc, dar nu cred ca voi duce bebelina la cresa, ar fi prea mica, o sa caut baby sitter. nu stiu unde sa caut si cam ce tarife sunt.

seara buna!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput