Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Amina,cit am putut sa rid!!!!
Hai mai,chiar asa te-a parasit self esteem`u ala?Da`o incolo de treaba!

Ai fost tare comica!Eu va doresc sanatate la toti pina apucati sa plecati in "tarile calde" si acolo distractie maxima!

Aseara am tras o frica.Eram cu fetele pe bypass si un timpit vroia sa treaca peste mine probabil.era in fundul meu ,probabil 5 cm ,ca sa fiu draguta.Tragea dreapta,stinga,dreapta ,stinga de volan...primul gind a fost ca-i beat!am accelerat putin sa scap de el,de unde frate,tot in fundul meu era .am lasat geamul jos si l-am "alintat" putin romaneste in timp ce-i aratam un semn nu tocmai ortodox.Nimic!Si m-am enervat asa tare ca am lasat la 40/h si l-am disperat!!!Cred ca ii venea sa ma omoare!
Naspa a fost ca a coborit la mine (unde ies eu de obicei) si eu am mers inainte pt. ca trebuie sa ma duc la cumparaturi.
Asa m-am ofticat !Aveam de gind sa sun la politie,probabil ca ma luam la bataie cu el,asa nervi aveam!Da` mi-au trebuit 5 min. sa stau in masina in parcare la supermarket sa-mi revin din spaima si nervi si indignarea provocata de neputinta de-ai zice cretinului vreo doua!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Devylla ce mare a crescut Mogalneatza!!!!! Ultima data o vazusem cand era bebe mic mic de tot! Tare dulce mai e... Cine sta cu ea cat esti la munca? Ce nivel la JLPT ai dat? Cum a fost? Eu am dat 2 dar am varzit-o... la reading cel putin...
Hannen si eu am patit-o o data cu un truck... mai sa se urce pe mine, eram cu mama si cu Maria bebe in masina... si ala s-a mai si dat jos si a inceput sa urle si sa ma faca in toate felurile... esti ok cu stomacul?
Amina deci sa intleg ca mergeti in Guam cu bebe mic? A noastra avea 9 luni cand tot asa de Craciun am mers o sapt in Saipan. Sa fii atenta caci schimbarile astea de tempereatura bruste nu fac prea bine... Noi direct in spital am aterizat cu inceput de pneumonie... nu zic ce vinovata m-am simtit dupa. Mai ales ca soacra-mea parca a facut a rau, tare a mai strambat din nas ca mergem cu copil mic peste mari si tari... Si a noastra era mare inca.. era o gramda de lume cu bebei mici mici dupa ei. Aaa si la mine la servici e o australianca ce la fel, dupa cativa ani la rand de mers acasa de sarbatori si pe urma direct la spital a renuntat la a mai merge de Craciun... Iti tin pumnii sa fie bine si sa va intoarceti cu totii sanatosi si sa aveti o vacanta pe cinste. Iar cu "ibelico" stai tu linistita, odata trecuta de granita Japoniei vorbim la alte dimensiuni. Eu aici mereu ma vad grasa iar cand ajung in Europa maruntica si insignifianta...

Mergi la inceput

Rocsana(acum am observat ca numele tau nu e cu x,scuzeee!) ,cu stomacul tot varza sunt!!
mi-am luat niste medicamente pt. "problemele rusinoase" .Daca le iau,ma simt mai bine,daca macar o zi ma fac ca le uit e jale frate.
Cum am zis,ma dor toate intestinele.Nu inteleg totusi de ce si stomacul .ala ce naiba mai vrea?

ma duc la culcare ca mi se invirt ochii in cap cu un test IELTS,voi vorbiti de JLPT,lucruri sfinte taica!!(oare cind sa ma risc si eu la unul?cine-mi face curaj)scriu mic,mic,mic,sa nu ma citeasca prea multa lume

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Cam slaba "circulatia" pe aici.
Informatii despre biserica din Ito o gasiti pe alte forumuri ,asta daca va intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen! Doamnae Fereste! Ce era sa patesti. Noroc ca nu conduc si nici nu am de gand, mi-e frica, e singurul lucru pe care nu cred as putea sa-l fac vreodata.
Durerile astea ale tale abdominale persista, ai fost sa -ti faci vreun CT-scann ceva? Si eu pateam asa inainte , ajungeam pe la urgenta si ca sa scap de dureri imi bagau perfuzii, dar totul se tragea de la endometrioza.
Nshiro, am fost si eu in Saipan acum doi ani, dar in formatie de 3 (eu, fi`miu si sot) , mi-a placut foarte mult si am avut mare noroc ca nu mi s-a imbolnavit flacaul. M-am gindit foarte mult la asta mica si ma gindesc cum va reactiona la schimbarea de clima, cica multi la intoarcere , de la cald -la frig. Asta mica a mea are 8 luni.
Doamnee! Auzi , inceput de pneumonie..Bine ca nu a ramas cu urmari. Si, te cred ca nu-ti mai trebuie placari in afara tarii de craciun.
Noi , initial am vrut Disneysea dar nu ma mai gasit locuri la Miracosta( vroiam sa vedem shoul direct din camera). Sotul zicea sa mergem iar in saipan, dar nu am vrut eu. Indonesia sau Guam. Si, am ales Guam pentru ca au foarte multe activitati(70) pentru copii, nu doar topogane de apa si piscine. In japonia de sarbatori e aglomerat rau,ma refer la Parcurile de Distractii si tot ce intra-n lumea copiilor, iar fi`miu la onsenuri nu-i place .Mie-mi place oriunde, important e sa ies, dar pe primul plan trebuie sa le placa lor.In Hokkaido , Okinawa, Nagoya, Yokohama si de foarte multe ori Tokyo , inclusiv Kidzanya, am fost .
La kidzanya nu-i venea sa mai plece si va recomand celor care nu ati fost , sa nu ratati ocazia . Cu siguranta vor fi incantati iar dumneavoastra ca parinti , multumiti ca si de data asta ati reusit sa va faceti puiutii fericiti.
Devylla, cum a fost la examen?

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele ce ma bucur ca v-ati intors pe acest forum ca pana acum cateva saptamani gaseam subiectul cu Japonia in pagina 2-3.

Mergi la inceput

Ne-am intors,Ayumi!Oare eu de ce zic ne-am intors,ca doar nu plecai nicaieri?

A,dupa cum vad ,fazele astea pe by pass sau high way sunt normale,numai ca mie nu mi s-a intimplat pina acum!!Asta nu inseamna ca-i si inteleg pe timpiti,in fine...
Ce-i cu Kidzanya asta?N-am auzit de ea pina acum!Unde e localizata ,asa mai exact.
anul trecut le-am dus in Disney,acum au inceput sa bata iar apropouri.

Eu ma gindesc sa nu am ceva aiurea pe acolo prin intestine,simt ca ceva nu este in regula.Astazi iar ma ucide stomacul!
Am fost la prietena mea si-am gasit-o la spital,iesise din perfuzii si abia se taria pe picioare,am zis sa-i dau o mina de ajutor prin casa ,la cumparaturi dar n-am reusit mare lucru ,a trebuit sa plec ca ma asteapta muncile...si am intrat pe DC...ma duuuuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
devilla, cum a fost la test.
rocsana, tin pumnii sa treci cu brio.
si eu ma inscrisesem, dar din motive de burta mare, contractii, locatie super departe si o nunta nu am mai ajuns.
hannen, nashpa intamplarea. tu unde ti-ai luat carnetul? mie , nu-mi e frica de condus, ci de parcat . e masina mare si ma infioara parcarea ingusta de la bloc. i-am zis lui tati ca o las langa bloc, el sa o parcheze seara. multa sanatate! sa nu fie nimik grav si sa treaca repede.
ma duc sa iau puiul de la camin.
avem poze noi mai jos, daca va era dor de noi!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Hannen, m-ai pus pe ginduri cu dureruile de stomac, dar e greu sa te duci sa stai ore-n sir prin spitale , m-ai ales cind n-are cine sa-ti stea cu printesele. In afara de sotul tau n-ai niciun ajutor.
Insanatosire grabnica prietenei tale si ai grija sa nu vii cu vreo noua bolesnita luata.
kidzanya este un orasel al copiilor in care ei presteaza meseriile adultilor si pentru asta , primesc bani si licenta , care ii cheltuie in incinta oraselului( mancare, cadorui , dulciuri etc.).
Totul se desfasoara sub indrumarea instructorilor. Noi am facut rezervare la JTB si am steptat 6 luni pina ne-a venit randul. Direct nu stiu daca poti sa intri.

uite aici .
http://www.kidzania.jp/tokyo/about/e_index.html

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Eli, mai, mai, ce mamica eleganta si frumoasa, si ce flacau frumos ai linga tine. M-am uitat la poze ai am retrait clipele mele de graviditate, niste momente pe care nu am sa la mai traisc in viata asta, poate, intr-o alta..
Am vazut si fatzuca la bebelusa. Ce frumoasa eee! Abia astept sa ne pui poze cind va veni pe lume. Sanatate si putere pe ultima suta de metri.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput