Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!
Vladutz de Joy, sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit alaturi de familionul tau drag si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti in viata!

Alexandra de Pischi, viitoare sora iubitoare de bebe mic, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o viata ca-n povesti!

Io azi am zi de toceala. AM parasutat copila deja la mama si proiect de marketing scrie pe mine. Ca sa inceapa luna bine.
Da' mai bag si cate-un ocel prin zona.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA-MARIA, SA FII FERICITA SI SANATOASA, SA AI PARTE DE IUBIRE, DE BANI SI DE IMPLINIRI IN VIATA!!!

Multumim de urari. Noi ne-am serbat ieri, de Sf Andrei si a fost taaare frumos. Spre nerusinarea mea, am facut ffff putine poze. 
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Alexandra! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Miha, sa-ti traiasca puiul drag!
La Multi ANi, Vladut nazdravan! Multa sanatate si noroc in viata! Joy, felicitari pt flacaul cel mare!
La Multi ANi sarbatoritilor de ieri!
Io-s cam varza, am facut curatenie juma de casa, acu' George s-a apucat de cealalta jumatate. Asa mi se pare corect![]()
Maria tuseste NON STOP de dimineata, nu se linisteste cu nimic. Bine macar ca a dormit asta noapte. Nu-sh ce sa ma fac cu ea. SI bineinteles ca muceste.Cred ca nici doua zile nu au trecut de la ultima raceala.
Stfe muceste si el, poate scapa de tuse.
revin cand doarme plodimea
Cr
catutza spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
LA MULTI ANI, VLAD!
Maria , multa sanatate Mariei!
Alina , multa sanatate Amaliei ! cu Bia saptamana asta...azi sunt libera eu, maine o iau cu mine la scoala pana la 13h apoi o ia Mihai si o ia si pe soacra si vin la noi acasa, miercuri e Mihai liber, joi o sa stau eu cu ea toata ziua acasa ca ma invoiesc iar vineri va sta Mihai ca e iar liber!
Anda , frumos brad cu ornamente mov !
eu am ornamente mov, rosii si aurii si tot asa le rulez ![]()
Bradul anul asta am zis ca il fac dupa examenul meu, nu inainte ca sunt stresata si dupa as vrea sa ma bucur de doua ori ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
corap spune:
andache, nu se mai poarta bicolor bradu'. se poarta cu toate culorile.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
catutza spune:
Corap , cum e degetul fetei, mai are basica?
a fost cineva la parada?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bb_alinus spune:
Cata ce bine ca reusiti sa va organizati sa stati cu Bia! Inteleg ca tu lucrezi la scoala deci ai program doar de dimineatza?
Jurnalul nostru de stat in casa: sculat pe la 9, in forma de zile mari de mi-era ciuda ca nu am dus-o la scoala, am pictat, am vizionat BP, am bucatarit dupa care, dintr-o data frecat la ochi, plangocit, enervat, si tot tacamul de ieri! Am dus-o de urgenta in pat....si acum ma felicit ca am tinut-o acasa! E clar ca nu-i e bine! Febra nu are.
Deci am facut niste muffins cu iaurt tare bune, parol. ![]()
Brad: voi cumparati brad natural sau artificial?
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Ce liniste pe aici, vad ca se lucreaza intens la felinare!
Asa, pai eu m-am delectat cu povestioara lui Hansel si Gretel in timp ce infulecam muffins-urile missei
.
Fetele americance, ziceti-mi si mie de ce ii spune Black Friday la prima zi de solduri? ( am inteles ca incepe vineri dar de ce black?)
Plus am dat peste niste articole si imagini de mi s-a facut pielea gaina!
Editez ca sa comentez videoul ca vad ca nu are nici un titlu: prima zi de solduri la Wall Mart:
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Catutza, cum mai e Bia? Mi-am facut mea culpa ca u v-am urat sanatate multa!
Alinush- e calr ca e ceva...sanatate si voua!Vreau si io muffins.![]()
Brad- la noi e mereu sorcova....
da' mie-mi place uni sua bi color. Of course, rosu cu auriu.![]()
Ioana- e tuse seaca? Daca da si nu s emai opreste din tusit, baga-i 5 ml de Humerx sirop pentru tuse neproductiva. Exceptional.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Pai cred ca taman de-asta ii zice asa.![]()
Brad - natural.
Da' io deja-l vreaaaaau.
Numai ca din pacate mai am de asteptat pana pe 23 decembrie cand mergem la Bistrita.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah