Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 18
corap spune:
are dreptate bic... al meu felinar cu magi, ingeri si de toate are 30 de cm si e ENORM. pe celelalt clar il fac mai mititel.
daca as face unul de 1 m nu mi-ar incapea in casa ![]()
ieri a pus fi-mea un deget pe ochiul fierbinte de la aragaz. am pupat degetul juma' de zi, i s-a facut basica. of, fata asta nu se invata minte.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
corap spune:
auci 
la multi ani! alexandra maria de pischi, sa fii fericita si sanatoasa!
la multi ani! , vladut
. sa cresti mare, frumos si sanatos
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
anda77 spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
LA MULTI ANI, VLAD!
felinarul are min 20 cm ca sa protejam concurentele de incendii la domiciliu. am pus pana la 1m gandindu-ma ca poate va aventurati unele sa faceti cu bec, fasung si stecher sau mai stiu eu ce lampadare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!

Sa fii sanatoasa si voioasa, sa te distrezi de minune!

LA MULTI ANI, VLAD! Sa cresti mare si cuminte, sa ai o aniversare fericita!
la multi ani, ROMANIA!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
mandyksch spune:

Alexandra-Maria si Vlad sa aveti o zi de nastere frumoasa, sa cresteti mari si frumosi, sa aveti parte in viata numai de impliniri si bucurii.

bb_alinus spune:
Meems, Bic nu ne povestiti cum a fost curcanul anul asta?
Ina ce frumos ca mergeti la sanius! Of asa as merge si eu undeva la partie dar nu vrea barbatu-mio, i-am propus sa mergem la partia artificiala de aici de langa noi, macar simtim un pic de zapada si ne punem niste schiuri in picioare sa avem de pe ce cadea....Poate il conving pana la urma!
Sper sa scapati rapid de regurgitat, asta era spaimamea cea mare, ca daca cumva nu o aud cand doarme....s-a intamplat o singura data si m-am speriat rau de tot. Pup pufoseii!
Lavi parca te vad aterizata cu ditai valiza in brate! Mult curaj !
Maria, una din activitatile mele preferate este....shopingul
, dar sunt multe alte activitati bine organizate de asociatiile de expati. Ideea e sa nu fii singura cand stai acasa, iar aici sunt o gramada de persoane ca mine, deci nici un risc sa nu am pe cine suna sau cu cine iesi.
Felicitari pt primii pasi! Gata, de acum incepe alergatura intre frati! Cat despre geaca, pai o punea ( ca acum se imbraca normal) pe jos in pozitie inversa, baga mainile pe maneci si hop, o tragea peste cap. Sa vad daca pot sa mai fac un video!
Mandy, cu increderea stau si eu prost, habar n-am cum sa lucrez la ea! Cat despre citit carti, te invidiez sa stii, eu nu imi mai gasesc rabdarea necesara, mereu imi zic ca am altceva mai imprtant, gen invatat la olandeza sau engleza.....Si tot nu fac nimic concret!
Feli sa va fie de bine bradutul! Dar zau ca devreme l-ati facut. Aici apar brazii fix dupa ce pleaca Mos Nicolae, si eu chiar ma gandeam sa il cumpar mai devreme anul asta, adica pe 15 dec. E primul bradut acasa la noi, ca pana acum l-am facut tot la bunici! Abia astept sa incep noul proiect, am langa casa niste magazine de decorat bradutii de ne uitam - io si missa - cu nasul lipit de vitrina!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
anul asta cred ca facem brad de o culoare noua:) caci de 15 ani il fac bicolor rosu-auriu ca asa e traditia si asa da si cel mai bine estetic, m-am plictisit groaznic. rosu-auriu faceam si celelalte decoratiuni de prin casa. cred ca incerc mov luna asta! deja m-am apucat de o coronita cu pene rosii!!! deci sunt dubios de neconservatoare in 2008:)
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ENJOY:
http://www.youtube.com/watch?v=KxkIGXVwZTM
mami de poet(09.12.2005)
madau spune:

Acasa m-am net asa ca am tras chiulul
Noi am tinut-o numai intr-o petrecere, aseara am fost cu nasa, care e si ea Andreea, la un restaurant, am ajuns acasa la 3 noaptea, maimutza o lasasem la mama si au fost si ele la un party, la verisoara Mirunei
. Nu vreau sa va spun in ce hal de oboseala sunt, imi vajaie capul...am o tona de spalat si calcat..iar Miru vrea la locul de joaca. Marius e la munca..cred ca le dau incolo pe toate, imi iau fata si sarbatorim ziua de azi prin shopping la mall![]()
Cata sanatate Biei!
LMA sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si frumosi!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
La Multi Ani Alexandra-Maria si Vladut!

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, voiosi! Sa aveti parte numai de bucurii si fericire!
Joy si Pischi, sa va traiasca puiutii!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
... La multi ani si tuturor Andreilor/ Andreelor!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.