Colectia de toamna-iarna 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Neata,

nu-mi trece nicicum raceala asta ,am ososit sa ma tot sterg la nas.

anul acesta mi-am dorit muuult sa-mi schimb apartamentul sa am camera separata pt Sorana , pt ca ma sufoc din lipsa de spatiu,dar din pacate nu am reusit si sunt suparata rauuu

nu am sa particip la concursul cu felinarele pt ca asa cum am mai scris sunt stangace-neindemanatica ,pot doar sa fac galerie participantilor

La multi ani!! Andreea si Andrei!!!Cadouri frumoase pentru toata lumea si o zi onomastica minunata.

La multi ani ,Maria! sa ai o copilarie fericita !Ioana sa-ti traiasca minunea de fetita!

mandy,ma bucur ca esti mai optimista,daca gandesti pozitiv ti se intampla lucruri bune!felicitari pt citit ,spre rusinea mea eu nu am mai citit o carteeee,citesc doar povesti

Cata,imi pare rau pt Bia sanatate infinita,pupam manuta cu branula , insanatosire grabnica.cum este la job???

Joy,fii si tu mai increzatoare in tine ,tin pumnii sa gaseasca Cristi un job bun.

Anda, cred ca toti copii vorbesc singuri...a mea vb intruna cu papusile,jucariile.de ce te debusoleaza laudele???ar tb sa fii mandra !

oare sa votez???sa nu votez???

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Slaba-slaba miscare azi.
Joy, ma bucur ca aveti sperante de un job bun. Tin pumnii.
Soanso, da acum am timp suficient sa citesc, ca imi place tare mult. Incerc sa gandesc pozitiv, chiar daca nu imi iese de fiecare data.
Anda, nu ai mai facut astrograma, sau ai facut-o dar e asa de proasta incat nu vrei sa imi spui nimic de ea?

Noi plecam acum la sora-mea.A facut placinte cu branza si cu dulceata.Yami-Yami. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor!!!!

Multumim mult la toate pentru urari si incurajari, sincer acum sunt suparata pentru ca ea nu va avea niciun rol la serbare, va fi ingeras si atat trebuie sa ma duc sa caut prin magazine aripioare si coronitza.

Mandy , multa sanatate lui Kriszti si refacere rapida!!! iar pe tine te invidiez ca ai timp sa citesti, asa dor mi-e sa citesc o carte cap-coada

Anca , la job e bine, pe 15 dec am concursul si am maaari emotii, sper sa fie bine si sa iau postul!

Joy , tin pumnii sa fie se rezolve cu slujba lui Cristi! sa fie intr-un ceas bun!

Cu Bia azi la tratament a fost cam rau, am stat 20 min pe hol , vedea/auzea copii cum plang si plangea si ea ca doar nu era mai bleaga sa fie cuminte! Am fost cu mama azi la spital si m-am si enervat pe ea acolo ca ii dadeau lacrimile de mila nepoatei, eu nu mai stiam ce sa ii fac la nebuna mica sa nu mai planga si mama plangea si ea ...cica a mers cu mine ca sa-mi fie mai usor

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Corapino, este clar, nu o sa ma vindec niciodata.

Lavi

Biculet , merci mult ptr. link!

Cata, sanatate multa Biei!

Ioana, sa va traiasca sanatoasa Marioara , voioasa si fericita, sa va bucurati de ea toata viata!

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor - ardeilor!
sa aveti o zi insorita!

Leutza, ieri am scos cosuletul in care a dormit pufoselul' de cind s-a nascut si am pus patutul, mai avea un cosulet pe care l-am folosit cind am calatorit si l-am impacheteat si pe acela.
M-am gandit la tine. mi-a fost greu, dar ca sa nu prelungesc prea mult nostalgia am si dus cosuletele unor femei amarite care au nevoie pentru copilasii lor si parca durerea s-a mai atenuat, stiind ca alte sufletele isi vor odihni trupusoarele plapinde .

fug, nu mai pot sta, pufu' se agita la mine in brate, rachelina "pescuieste" cu o coada de matura pe care mi-a bagat-o in oki de vreo citeva ori ( a vrut sa-mi dea peste sa pap )
mi-as dori sa mai chatuiesc dar copiii trag de mine in toate partile, barbatu' este plecat in alt oras si vine de abia saptamina viitoare, casa mi-e cu fundul in sus fiindca ieri am scos toate decoratiile pentru pom din basement si nu am reusit sa le pun, sint insirate toate, acum ii imbrac si-i scot la sanius sa-si mai consume din energie ca m-au sleit de puteri si ziua o sa treaca - ca de obicei- rapid, fara sa reusesc sa fac prea multe.

La multi ani Alexandra Maria - de Pischi!
La multi ani Vlad Andreri - de Joyulet, ,
mamicilor, sa va bucurati de pitici, sa va fie sanatosi, sa aiba o copilarie frumoasa, lipsita de griji!

pup toate fetele,

si va doresc pentru maine:

un intai Decembrie linistit si placut!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna dragi mamici! Desi nu am mai scris de mult v-am citit in mod constant, dar timpul m-a presat intotdeauna.
Despre Alex pot sa va spun ca desi vorbeste pe intelesul lui merge la gradinita unde pot spune ca a invatat multe si ca se descurca destul de bine.
Mai greu este pentru mine ca trebuie sa ma descurc cu doi incepatori : cel mare in clasa I, iar cu cel mic la grupa mica.
N-as vrea sa vedeti cum facem temele in trei.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU IMPLINIT 3 ANISORI, DAR SI CELOR CU NUMELE ANDREEA SI ANDREI
Promit ca voi reveni si cu cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

rectific - e greu de facut felinarul lu'noki
abia am decupat 3 magi, un baby jesus si un iosif. ,a dor mainile de nu mai pot. am ales/ adicca asta aveam/ un carton mult prea gros, deja am tocit 1 lama de cutter si ma dor mainile de mor. plus ca am simplificat designu'.

pa, ma duc sa-mi serbez puiutul

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am facut pomul. M-a ajutat si Ilinca, pentru prima oara in viata ei. Pana acum o duceam la bunici si o chemam cand era gata. Ei bine a fost f.caraghios, ea a pus toate decoratiunile la nivelul ei, si a iesit cam asa:
http://picasaweb.google.ro/tombingo15/Desktop#5274519489997985714 (pomul horror, cosmarul de dinaintea Craciunului!)

Pana acum s-a jucat cu beteala, cel mai haios i s-a parut s-o rupa in mii de bucati, nu stiu cum vor rezista decoratiunile pana la sarbatori

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

Saru' mana de urarile de bine ca vorba aia si io m-am serbat azi, in familion, fain.

Urez si io pe final de zi La multi ani Andrelelor si Andreilor mici si mari!

Corapino- ehehe...stai bine. Io nici nu m-am decis inca ce fac.

Anda- cu tine nu mai vorbesc. Esti sticatoare de gasca. prea ai gatat repede!

Feli- hi hi hi...m-am distrat copios de bradul vostru. Si noi am scos asta seara decoratunile de Craciun. Brad nu facem, ca mergem la Bistrita. Dar de ce pana acuma nu-l faceai cu Ili? Pitica mea nu a ratat niciun brad pana acum.Ba inca avem si unul in plus la activ, acum un an sau 2, nu mai stiu, la Mitza acasa.

Apropo de doamna presedinta de juriu...cum fura soricii?

---

Asta seara am fost de la 19-20 o ora in parc, la miscare, ca eram cu burtile full de la masa copioasa de la pranz, ca a fost si mama la noi. Eram noi si copacii in parc. A..si ceata, of course.

Sper maine sa fie vreme buna ca sa mergem la marea defilare.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Beeey, citind din urma vaz ca ati luat in serios rau de tot treaba cu felinaru'. Io o sa incerc sa respect regulile, da' nu prea inteleg eu de ce trebuie sa fie ATIT de mare. Mie mi se pare ca 20 cm e limita superioara. Ma intreb cine o sa-l faca de 1 m. Poate corap, in loc sa faca 2 face unu mare

Anda, era de bine.

La Multi Ani Andreilor.
Ati pus griu la incoltit?

Decorati deja copacu'? Credeam ca numai aici este moda asta. Sint curioasa ce v-a determinat sa-l faceti asa de devreme.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza,

La Multi Ani Maria de Ioana, sa cresti mare si frumoasa! Mult noroc in viatza!

La Multi Ani Vladut de Joy, sanatate si iubire alaturi de fratiorul tau!

La Multi Ani Alexandra de Pischi, un an plin de impliniri si o surioara/ fratior sanatos si mancacios!

Si in final, La Multi Ani Andreelor si Andreilor!

Noi azi suntem consemnate acasa, nu ne ducem la scoala ca ieri am avut febra nu stiu de la ce si amfost molesite rau, iar azi o tin acasa sub observatie, desi noaptea asta nu a avut nimic, ba vad ca doarme neintoarsa. Nu stiu ce o sa fac toata ziua cu ea in casa! Ieri a fost capabila sa se uite la TV toata dupa amiaza, fara sa miste. Am lasat-o ca si asa nu era in stare de nimic atceva.

Catutza sanatate maxima Biei, cine sta cu ea cand e bolnavioara?

Revin ca trebuie sa sun directorul scolii sa anunt ca nu venim! ( Mai rau ca la politie cu astia!)

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput