Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_alinus spune:
Noki, aici esti? Pai si felinarul? In ce stadiu esti? Ai ales modelul? Asa, cat despre muffin, pai te invit dar repede cat doarme missa ![]()
Eu nu stiu ce sa fac, azi de la 4 vine mos Nicolae la After school si i-am promiss missei ca o duc....dar parca nu as scoate-o din casa! Ma tot gandesc aicea si nu stiu ce sa fac, ca deja trebuie sa anunt daca nu mergem. Stiu ca ei nu-i pasa ca il vede sau nu pe mos - ba chiar as zice ca nu tine sa de-a nas cu el
- insa o roade ca nu primeste cadoul ( desi o sa i-l dea tanti data viitoare cand merge)...
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Alinus, felinarul meu nu e in niciun stadiu,
e doar la capitolul "fun", pe cand proiectul de marketing e la capitolul "must".![]()
Daca nu are febra si e ok, du-o.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Tot aici sunt si tot nehotarata daca sa o duc sau nu! Am sunat si le-am spus ca poate venim
dar nu am promis nimik, missa doarme si nu vreau sa o scol eu.
Asa ca nu am altceva de facut decat sa il caut pe mos....pt mine
. Partea buna e ca stiu ce vreu, una bucata cizme faine de sa-l lase interzis pe mos.... cel putin in privinta scorului
partea proasta e ca nu stiu ce sa aleg....ma rog am eu cateva modele in cap insa stiluri total diferite. Cred ca voi lua ceva stil clasic ca de obicei, insa imi fac cu ochiul cizmele UGG.... si ma intreb daca peste tot o fi nebunia cu ele ca aici. So, imi plac ca sunt confortabile si practice, ca sunt sport dar si casual....insa ezit! Eu mai am o pereche de astea, le-am luat acum vreo 4 ani de la Roxy Timberland si le purtam doar la cumparaturi sau in parc
nici nu credeam ca vine moda asa.
Hai ca ma duc sa vad ce face miss!