LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxxy nu mai ai de-acum placerea sa lucrezi atat de mult ca il ai pe Matei...sa vezi ce repede vii acasa la puiut

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata!

ANDREEA - si eu trebuie sa ajung la stomatologie...ca incepe sa doara

- e ffff vechi mesajul ala, acum un an a vrut sotul sa doneze si nu mai era de actualitate; era real mesajul, dar de anul trecut;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

am inteles, ellis...nu inteleg atunci de ce se mai trimit astfel de mesaje... ma rog...

mie tot nu mi-a venit pachetul de la babypoint... oare cat tre sa mai astept???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

probabil ca trimit mesajele persoane care nu cunosc situatia;

nu ai cum lua legatura cu cineva de la depozitul de la voi? la noi venise comanda de vreo doua sapt si au uitat sa ma anunte; eu am plasat ieri inca o comanda, ca am luat carnitza;

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

multumim de complimente, sunt tare haiosi cand se joaca impreuna. Ank, te asteptam, iar pe Sophia Mihutei o luam ca solista, nu? Impreuna cu Jasmina, care vad ca le face pe amandoua.

Bianca, imi pare tare rau ca treci prin momente asa urate Uite, sa treaca repede si asteptam sa ne povestesti cum a fost revederea!

BB, Anca si eu zic ca fiecare trebuie sa simta cand e momentul pentru bb2. Nici eu nu as fi putut asa repede. Nu ma simteam pregatita.

Roxxy, succes, sa fie cat mai rapid, nu?

Ah, vine o perioada cand majoritatea copiilor incep sa-si doreasca singuri un fratior/surioara. La Jasmina dorinta era mare, si cand e diferenta mai mare (ca la noi), e si gelozia mai puternica, insa inteleg totusi mai bine. SI il iubeste tare pe Floris, eu nu am voie sa ma leg de el, sa-l cert sau stiu eu ce, ca e fratiorul ei si gata!

So totul are avantajesi dezavantaje: diferenta mica, mare...

Ah, si cu grija asta de burtica: numai la prima sarcina suntem mai panicoase si sa nu ridici aia si sa nu faci ailalta, a doua sarcina decurge mai altfel, si tot nu se intampla nimic , asa-i Ank???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Asa e Adina ..chiar ma gandeam si la tine cand am afirmat ce am afirmat...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Creem, Roxxy, asta cu serviciul s cate ore lucrezi este o chestie mai complicata. Eu dupa Jasmina am lucrat doar part-time, ca nu aveam inima s-o lasa as mult singura. Daca lucrezi full-time, rar este (la stat) sa lucrezi doar 8 ore pe zi. De exemplu, inainte de a ma hotari pentru bb2, ma gandeam ce sa fac, sa lucrez full, si ar fi fost greu. Pentru ca de exemplu un serviciu unde poate as fi schimbat (mi-ar fi placut, in merketing la un post de tv), as fi lucrat de la 9-18, 18 fiind cea mai devreme ora posibila sa merg acasa, si mi-au zis sincer ca se intampla rar, de obicei 20. Bine, ai pauza de masa, care e si obligatorie. Iar unde eram eu tot ar fi vrut sa lucrez full, sa lucrez o parte in marketing si cealalta controlling, dar ar fi fost la fel, ei ar fi fost inca mai flexibili, dar greu. Gradinita la Viena inchidea oricumla 17:30. Si nici nu sunt de acord sa las copilul 9-10 ore la gradi.
Si cine ar fi luat-o de colo???

Acum stam in provincie, gradinita are in principiu deschis pana la 15, dar rar mai este un copil la ora 14 acolo. Nu ma intrbati ce fac cu ei, bunici, mamicile stau mai mult acasa decat la Viena, nu-mi dau seama... Si nu vreau s-o las acolo singura. OK, o pot da in alta parte, dupa gradinita, privat, iarasi multi bani suplimentari. Incepe scoala la anul, la 11.45 e gata cu scoala, ce fac???
Probleme, probleme!

Mergi la inceput

Am citit ca ati vorbit despre microunde..si eu le folosesc mai mereu la incalzit mancarea, laptele, ceaiul, etc. N-ar trebui?

Adina cred ca o sa treaca gelozia cu timpul...e foarte frumos sa ai frate sau sora, iar ai tai chiar se iubesc si sunt niste scumpi.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ancuta mea draga intre mine si sora 2 este o diferenta de 1 an si 4 luni si intre mine si sora 3 sunt 5 ani...
Deci eu acum as fi pregatita de bb 2 dar trupul meu zice nu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

E greu cu serviciul...nici nu vreau sa ma gandesc cand oi incepe, bine ca am inscris-o la cresa ded pe acum. Daca n-ai cu cine sa lasi copiii...o bunicca, o matusa...singura solutie, in afara de gradi si sccoala...e o bona, care costa si la noi destul de mult.

fug ca s-a trezit fata

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca am iscat o "ditamai" discutia...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Nastere usoara
Caulophyllum ch5 2*5gr/zi
Arnica ch5 2*5 gr/zi
Se iau asa 4 zile dupa 2-3 zile pauza si iar 4 zile

Apoi se incepe Caulophyllum ch 7 1*5 gr o data la 2 zile
Arnica ch7 1*5 gr la 2 zile ... se poate lua o zi una o zi alta pana nasti

Iar pt diminuarea fricii se poate lua Actaea Racemosa Ch 5 1*5gr/zi in ultima spatamana cand incepi doza de ch7

Dupa nastere..pt refacere ...dar nu in primele 24 ore
Se poate lua Arnica CH7 2*5 gr/zi (4 zile) Apoi Arnica CH5 2*5 gr/zi (4 zile) si din nou Arnica CH7 2*5 gr /zi (4 zile)

* gr = granule

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput