LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
Eu sincer ma bucur ca Ceci vine totusi repede pt ca Raul inca nu constientizeaza asa bine ... si va creste impreuna cu ea.. si asa i se va parea firesc... iar chestia cu diferenta cred ca e mai usor de suportat acum decat mai tarziu... cand va fi mult mai constient de tot ce se intampla in jurul lui ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
ancadragoman spune:
Pai daca te ia prin surprindere esti ...surprinsa![]()
Nu stiu de ce dar nu-mi vine sa il cert pe Raul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
NUUUUU nu esti...ca aia ar insemna ca sunt si eu.... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Lasa ca va vad eu peste 1 an doi ....cu bebe 2 in burtica n-o sa va mai pese de silueta!

Mie nu-mi pasa ca n-o am
(silueta) da nici de bebe 2 nu-mi vine inca...io trebuie sa-mi revin psihic
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Ank83 spune:
BB credema ca poti sa il iei in brate... daca vrei iti trimit eu niste filmulete cu mine in actiune... Pt ca oricat ar macani doctorii nu ai cum sa te menajezi ..iar dragostea asta de mama nu te lasa sa faci diferenta intre cel de afara si cel din burtica ...
Ancooo nu l-am certat ... i-am zis doar ca e un purcelus
... si drept urmare s-a asezat cu fundul in pisi si a trebuit sa il schimb si de body
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Neata! ANDREEA - si eu trebuie sa ajung la stomatologie...ca incepe sa doara - e ffff vechi mesajul ala, acum un an a vrut sotul sa doneze si nu mai era de actualitate; era real mesajul, dar de anul trecut; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
am inteles, ellis...nu inteleg atunci de ce se mai trimit astfel de mesaje...
ma rog...mie tot nu mi-a venit pachetul de la babypoint... oare cat tre sa mai astept???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
apropo ce spuneai de diferenta de varsta, anca, vreau sa iti spun ca in salon cu mine la spital, toate celelalte 3 mamici erau la bb2 cu bb 1 de vreo 3-4 ani......si doar unul singur era incantat de fratiorul lui....![]()
, bine acum nu e o regula, am prietene care au 2 bebei (primii avand 4 frespectiv 6 ani) si sunt super incantati de suirioara/fratiorul lor.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
creem spune:
BB sunt de acord cu tine...nici eu nu vreau s-o privez pe Sofi de unele chestii doar din cauza burtii...desi cred ca ne-am descurca intr-un final, dar accum sunt pprea obosita si nedormita ca sa ma apuc de inca unul

Anka ...asa se intanpla...cand ii lasam un pic fara pampers pishhhh...
mie i se intampla frecvent in pat ca ii place sa stea asa si ne certam pana ii pun pampersul...si o mai las cateodfata sa se joace fara si ...normal
...face pish spre disperararea sotului![]()
Uffff ce greu e la laptop...imi ia o ora sa scriu un mesaj
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi apropo ce spuneai de diferenta de varsta, anca, vreau sa iti spun ca in salon cu mine la spital, toate celelalte 3 mamici erau la bb2 cu bb 1 de vreo 3-4 ani......si doar unul singur era incantat de fratiorul lui.... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
pai la mine diferenta va fi de 1 an si 2 luni

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia 
Roxxy80 spune:
Cu Matei am ramas din prima luna de activitati (
), dar atunci aveam aveam timp berechet de prestat. Oricum, daca nu se prinde pana in martie, mai amanam putin proiectul (pt ca nu vreau sa pierd multimea de bani oferita de stat
).
| citat din mesajul lui creem Neata si de la noi....desi nu e chiar grozava ca sunt raita cobza. Roxxy spor la treaba si pune in aplicare sfatul Ancai....si eu am stat cu picioarele pe perete(la propriu)si a avut efect Anka mai avem putin si incepem galeria....Doamne ajuta! ![]() Miha...n-am vazut eu bine pe Amira intr-un leganut verde????Oi fi vazut alt bebe si i-am incurcat ![]() ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
Roxxy80 spune:
De ce sa aruncam cu pietre? A face inca un copil este o decizie f importanta si trebuie sa fii pregatit pt asta. Initial si eu vroiam ca si tine sa-l fac pe bb2 cand are Matei 3-4 ani, dar eu stiu sigur ca daca ma intorc la munca nu o sa mai vreau al doilea copil (eu nu am avut niciodata un loc de munca normal, pt mine intotdeauna a fost normal sa plec de la munca dupa 10-11 ore).
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy eu sigur nu sunt inca. mie fff dor de perioada cand eram gravi, de burtan, de lovituri.....de bb mic.....dar mie dor de ce a fost... nu de o sarcina + un bb mic de crescut si pe care sa nu il poti lua in brate din cauza burtii...sau...sau...etc. offff nu vreau sa par rea....dar asa gandesc eu momentan. aruncati cu pietre...ca sunt pregatita....![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor