LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
roxxy sa se prinda cat mai repede daca esti asa hotarata!!!
eu una va invidiez pt optimismul si curajul vostru in legatura cu bb2. eu stiu ca mi-ar fi ffff greu sa mai am un bb acum, chiar daca am tot ajutorul din partea mamei mele (sta la blocul de langa al meu) dar chiar si asa, atunci as simti ca fac diferenta intre ei (adica eu sa ma ocup de bb mic si mami sa ma ajute cu bb mai mare!). uneori simt ca nu am destul timp nici pt iasmi.....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
Neata!
BIANCA - eu te cred, eu oricum nu rezist fara ea mai mult de 3-4 ore, si mereu ajung plangand acasa![]()
Maaai, a mea paraste de mult, ca, daca o lasam cu cineva, cand veneam acasa o intrebam:"ce ai facut cu...?te-a suparat X?"...si ea imi bombane pe limba ei...![]()
ANDREEA - si eu trebuie sa ajung la stomatologie...ca incepe sa doara![]()
- e ffff vechi mesajul ala, acum un an a vrut sotul sa doneze si nu mai era de actualitate; era real mesajul, dar de anul trecut;
ROXXY - vesti bune cat mai curand!
offf...si eu care credeam ca e chiar RAUL in revista...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt incurajari! Trebuie sa recunosc ca sunt momente in care ma simt speriata si ma gandesc daca fac bine sa-l concep asa de repede pe bb2. dar in cele mai multe momente gandesc pozitiv si de abia astept sa aiba Matei un fratior.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze petrecere 1 anisor
ancadragoman spune:
Rox si eu m-as baga la bb 2 dar parca imi pare rau de silueta...sunt egoista nu?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Rox si eu m-as baga la bb 2 dar parca imi pare rau de silueta...sunt egoista nu? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
NUUUUU nu esti...ca aia ar insemna ca sunt si eu....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
Roxxy80 spune:
Hai ca m-ati facut sa rad.
Eu zic ca nu sunteti egoiste, ci nu sunteti pregatite inca (mama, ce filozoafa m-am facut
).
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
NUUUUU nu esti...ca aia ar insemna ca sunt si eu.... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
ancadragoman spune:
Lavinia bine ca nu sunt singura ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
Dar daca vine prin surprindere ... cum esti ??!!![]()
Offf... sa kkcit raul si am avut un mic accident pe covor.. nu am apucat sa ii pun scutecul si m-am pus sa sterg ce a facut 
... cand aud un clipocit in spate.....
... Fiu-meu in picioare facea pisu direct pe pantaloni 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
creem spune:
Neata si de la noi....desi nu e chiar grozava ca sunt raita cobza.
Roxxy spor la treaba si pune in aplicare sfatul Ancai....si eu am stat cu picioarele pe perete(la propriu)si a avut efect![]()
Anka mai avem putin si incepem galeria....Doamne ajuta!
Miha...n-am vazut eu bine pe Amira intr-un leganut verde????Oi fi vazut alt bebe si i-am incurcat

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
bb_yasmi spune:
roxxy eu sigur nu sunt inca. mie fff dor de perioada cand eram gravi, de burtan, de lovituri.....de bb mic.....dar mie dor de ce a fost... nu de o sarcina + un bb mic de crescut si pe care sa nu il poti lua in brate din cauza burtii...sau...sau...etc. offff nu vreau sa par rea....dar asa gandesc eu momentan.
aruncati cu pietre...ca sunt pregatita....![]()

mami Lavi