LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
E greu rau cu serviciul la privat. Eu de cand ma stiu nu am ajuns acasa mai devreme de ora 20.00. Cred ca si eu imi voi cauta ceva mai accesibil ca program cand va veni momentul (insa nu voi mai putea avea pretentii salariale prea mari).
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Creem, Roxxy, asta cu serviciul s cate ore lucrezi este o chestie mai complicata. Eu dupa Jasmina am lucrat doar part-time, ca nu aveam inima s-o lasa as mult singura. Daca lucrezi full-time, rar este (la stat) sa lucrezi doar 8 ore pe zi. De exemplu, inainte de a ma hotari pentru bb2, ma gandeam ce sa fac, sa lucrez full, si ar fi fost greu. Pentru ca de exemplu un serviciu unde poate as fi schimbat (mi-ar fi placut, in merketing la un post de tv), as fi lucrat de la 9-18, 18 fiind cea mai devreme ora posibila sa merg acasa, si mi-au zis sincer ca se intampla rar, de obicei 20. Bine, ai pauza de masa, care e si obligatorie. Iar unde eram eu tot ar fi vrut sa lucrez full, sa lucrez o parte in marketing si cealalta controlling, dar ar fi fost la fel, ei ar fi fost inca mai flexibili, dar greu. Gradinita la Viena inchidea oricumla 17:30. Si nici nu sunt de acord sa las copilul 9-10 ore la gradi. Si cine ar fi luat-o de colo??? Acum stam in provincie, gradinita are in principiu deschis pana la 15, dar rar mai este un copil la ora 14 acolo. Nu ma intrbati ce fac cu ei, bunici, mamicile stau mai mult acasa decat la Viena, nu-mi dau seama... Si nu vreau s-o las acolo singura. OK, o pot da in alta parte, dupa gradinita, privat, iarasi multi bani suplimentari. Incepe scoala la anul, la 11.45 e gata cu scoala, ce fac??? Probleme, probleme! ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca am iscat o "ditamai" discutia... ![]() |
pai mai Lavi... si altfel cum umpleam noi paginile aici ??!!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
bb_yasmi spune:
mah fetelor dar ce functii aveati voi??? eu am lucrat la privat, si programul era program (9-17) poate chiar il "scurtam"... ![]()
![]()
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Si eu lucram la privat .... cu program 8-19 ... uneori mai erau 15 minute inainte 15 dupa 
... si uite asa ziua mea era dusa... si credeti-ma fara timp de absolut nimic in afara de job... ca si altele care stau pe mess si DC... nu spun cine ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
ancadragoman spune:
pai eu lucrez la privat ,teoretic de la 8-16 dar daca ai predare trebuie sa termini 

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
Anco ma fac nu vad ce ai scris da?![]()
Am intrebat fetele de la FIV despre Sheri si se pare ca nu a reusit de data asta dar in februarie repeta procedura
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco ma fac nu vad ce ai scris da? Am intrebat fetele de la FIV despre Sheri si se pare ca nu a reusit de data asta dar in februarie repeta procedura ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
fa-te ...fa-te ca si eu inchid de multe ori ochii la apropourile tale
Imi pare rau ca nu a reusit Shery

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia 
ancadragoman spune:
mai Lavinia esti prea profunda pentru mine la ora asta .
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Vasari spune:
Adina, dulci ca intotdeauna copiii tai. Nu stiu de ce, m-au dus cu gandul la Hanson. :)
Roxxy, iti tinem pumnii pt bb2. 
Lavi, faci in casa pateul de vita? Daca da, cum il prepari? Multumesc.
Ank, multumim pentru reteta. :) Tare asta cu diminuarea fricii.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice