LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
MEI< ANK-ULE, fii tare! mai ai putin! si la reanimare nu e chir de groaza, mai, ce eu nu am stat dupa cezariana?! unii dorm
, altii se vaita(eu)![]()
BIANCA, fara suparare, s-ar putea ca sotul sa aiba dreptate, copilul deja stie ca tu esti stresata cu mancarea si de aia poate ca si refuza papa; hai, destreseazaa-te tu!
; la o luuna dupa vaccin faci analize; mai, dar dr mea, ininte de a pregati vaccinul o dezbraca pe fata si o controleaza si in
; mereu.
BB - hai ca nu esti singura!
LA MULTI ANI , ANDREI!!!!!!!!!!!!!!
ROXXY - ia uite ca Matei se descurca, n-o sa moara de foame!![]()
am incercat azi sa-i schimb un pic programul fetei ca sa nu doarma cand vine dr, in sensul ca nu am mai culcat-o la 9, inainte de fructe, iar la 12 la mancare era rupta, a vorbit continuu si a mancat putin
;
Roxxy, zi-mi si mie ce program are Matei de trezire dimi, somn peste zi, noapte si orarul meselor![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
....si nr de la pantof![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman ....si nr de la pantof anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
ezact

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
Roxxy, pai Floris inca de asta vara tot aa o tine :-)) Sigurante din alea nu am luat ca stiam si de la Jasmina ca sunt ceva de scurta durata... Si el tot mereu la gunoi este, scoate totul din dulap, distruge ce-i iese in cale, rupe cartile, da rufele jos de pe stelajul unde stau la uscat, chinuie motanul... Ce sa zic, eu vad totul relaxata ![]()
Bianca, eu zic ca e bine fata, nu? Ai vreo idee de la care aliment a facut alergia?
BB, dar de unde-o scoti tu cu fetele linistite? Pana acuma, printre cunoscuti, rar un baiat mai nazdravan ca Jasmina mea, dar ce sa-i fac.
Ank, te inteleg fffff bine cu burta, la al doilea copil in general e mai mare decat la primul, si a mea era imensa. Vroiam sa scap si eu de ea :)
ancadragoman spune:
pai vrei sa imi ies din mana?si oicum ea o sa lipseasca ceva vreme asa ca ....
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
mai, tu ai grija, ca la o adica, eu scot 
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:

anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Roxxy80 spune:
Matei are 2 mese de lapte (21.30 si 7.30). Dimineata se trezeste la 9/9.30, la 12.12.30 mananca pranzul (felul 2+supa/ciorbita). Doarme de la 12.30/13.00 pana pe la 14.30. cand se trezeste mananca un iaurt simplu (sau cu putine cereale). Intre mese mai baga cate un mar/banana/para. Ultima masa este pe la 19.00/19.30: mamaliga cu smanta si branza, gris cu lapte, fructe cu biscuiti, cereale, paine cu unt si cu gem, compot.
De ce vroiai sa stii programul lui Matei?
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MEI< ANK-ULE, fii tare! mai ai putin! si la reanimare nu e chir de groaza, mai, ce eu nu am stat dupa cezariana?! unii dorm , altii se vaita(eu)BIANCA, fara suparare, s-ar putea ca sotul sa aiba dreptate, copilul deja stie ca tu esti stresata cu mancarea si de aia poate ca si refuza papa; hai, destreseazaa-te tu! ; mereu.BB - hai ca nu esti singura! LA MULTI ANI , ANDREI!!!!!!!!!!!!!! ROXXY - ia uite ca Matei se descurca, n-o sa moara de foame! am incercat azi sa-i schimb un pic programul fetei ca sa nu doarma cand vine dr, in sensul ca nu am mai culcat-o la 9, inainte de fructe, iar la 12 la mancare era rupta, a vorbit continuu si a mancat putin ;Roxxy, zi-mi si mie ce program are Matei de trezire dimi, somn peste zi, noapte si orarul meselor Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor
ellis spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Matei are 2 mese de lapte (21.30 si 7.30). Dimineata se trezeste la 9/9.30, la 12.12.30 mananca pranzul (felul 2+supa/ciorbita). Doarme de la 12.30/13.00 pana pe la 14.30. cand se trezeste mananca un iaurt simplu (sau cu putine cereale). Intre mese mai baga cate un mar/banana/para. Ultima masa este pe la 19.00/19.30: mamaliga cu smanta si branza, gris cu lapte, fructe cu biscuiti, cereale, paine cu unt si cu gem, compot. De ce vroiai sa stii programul lui Matei?
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze petrecere 1 anisor |
VROIAM SA II INRUDIM CA TOT STAM IN ZONA SI SA AIBA MACAR ACELASI PROGRAM
nu, mai, ma tot gandeam sa ii fac un program sa doarma o data pe zi, dar mai mult si asa poate dorea noaptea mai bine; dar daca ai inceput ca Matei se se trezeste la 9.30, ai zis tot, a mea se trezeste la 7

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
geo_ionita spune:
ADELAMARIA: Ti-am trimis un mesaj cu analizele, poate poti sa imi spui ceva!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca