LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Altcineva nu stie sa citeasca niste analize?
ank-ule: Unde esti????

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Al meu se trezeste pe la 7.30 doar pt laptic. Eu il iau atunci cu noi in pat si din aceasta cauza mai doarme pana la 9/9.30.daca l-as lasa la el in patut s-ar trezi atunci definitiv.

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Matei are 2 mese de lapte (21.30 si 7.30). Dimineata se trezeste la 9/9.30, la 12.12.30 mananca pranzul (felul 2+supa/ciorbita). Doarme de la 12.30/13.00 pana pe la 14.30. cand se trezeste mananca un iaurt simplu (sau cu putine cereale). Intre mese mai baga cate un mar/banana/para. Ultima masa este pe la 19.00/19.30: mamaliga cu smanta si branza, gris cu lapte, fructe cu biscuiti, cereale, paine cu unt si cu gem, compot.
De ce vroiai sa stii programul lui Matei? .

Citat:

MEI< ANK-ULE, fii tare! mai ai putin! si la reanimare nu e chir de groaza, mai, ce eu nu am stat dupa cezariana?! unii dorm, altii se vaita(eu)

BIANCA, fara suparare, s-ar putea ca sotul sa aiba dreptate, copilul deja stie ca tu esti stresata cu mancarea si de aia poate ca si refuza papa; hai, destreseazaa-te tu!; la o luuna dupa vaccin faci analize; mai, dar dr mea, ininte de a pregati vaccinul o dezbraca pe fata si o controleaza si in ; mereu.

BB - hai ca nu esti singura!

LA MULTI ANI , ANDREI!!!!!!!!!!!!!!

ROXXY - ia uite ca Matei se descurca, n-o sa moara de foame!
am incercat azi sa-i schimb un pic programul fetei ca sa nu doarma cand vine dr, in sensul ca nu am mai culcat-o la 9, inainte de fructe, iar la 12 la mancare era rupta, a vorbit continuu si a mancat putin;
Roxxy, zi-mi si mie ce program are Matei de trezire dimi, somn peste zi, noapte si orarul meselor

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze petrecere 1 anisor

VROIAM SA II INRUDIM CA TOT STAM IN ZONA SI SA AIBA MACAR ACELASI PROGRAM...IAR ADRIANA E OCUPATA, NU SE PRINDE CA I-L FURA FATA MEA ANTONIEI

nu, mai, ma tot gandeam sa ii fac un program sa doarma o data pe zi, dar mai mult si asa poate dorea noaptea mai bine; dar daca ai inceput ca Matei se se trezeste la 9.30, ai zis tot, a mea se trezeste la 7

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Poze petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, tare mi-ar placea sa ne cunoastem. Eu nu prea vin prin Plumbuita pt ca mi-am facut o super gasca de mamici in Tei si tin f f mult la ele. De fapt in Plumbuita veneam cand eram gravida . Ma gandeam ca poate ne faceti o vizita acasa saptamana viitoare, intr-o dupa-amiaza. Miercurea viitoare merg la Dany 26. Poate pe joi, vineri? Ce zici?

Poze petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

saluti a tutti...

mai fetelor, sa va dau o veste mareeeeeeeeeeeee....

azi noapte a dormit Eric al meu foaaaaaarte bine..... neintors pentru cateva ore...apoi mici tentative de miscare, dar nereusite, ca adormea imediat la loc...nici pe suzi nu reusea s-o bage in gurita ca-i pica mana... si stiti de ce a dormit asa bine? I-am dat Calma Baby, siropel.. e excelent!!!!!!!! sper sa tina minunea mai mult de 3 zile... oricum fiind naturist, prefer sa i-l dau pe asta decat alte chestii din farmacii...

asa ca, pentru copiii care nu dorm, 3 ml de siropel e suficient pentru o noapte linistita... la noi a fost...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Felicitari pentru somnic, Andreea. Eu insa nu as vrea sa-i dau nimic, mi s-a spus ca nu ebine la varsta asa frageda, chiar daca e din plante. Asa ca asta din pacate nu e o solutie pentru mine.
Sunt curioasa cum decurg noptile urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Mai mamici, iar suntem pe pg 2? ia sa prestez eu aici ca sa trcem pe prima:
a venit dr si a prestat vaccinul in ciuda urmelor de muci, acum sper sa fie bine;

i-a placut dr de ea, de cum arata, cum se misca, cica "face prea multe pt varsta ei", i-am zis si eu ca e desteapta ca ma-sa;
- mi-a rec peritol pt somn, maida cineva? stiu ca alt pediatru mi-l rec pentru pofta de mancare, nu i-am dat nici atunci, nu stiu dc sa-i dau acum...
- avem liber la mancare, dar fara varza, fasole uscata, carne porc si oaie, prajeli, rantasuri, mezeluri afumate, tocate; cica pot sa-i dau cascaval(deja papa), suncade puisau vita - numai daca vreau eu, ea nu insista si eu nu vreau acum; cremvursti - ea spune nu, eu zic la fel; pot sa ii dau telemea, omleta la teflon sau ou moale...nu mai stiu...ASTEPT PARERI, COMENTARII

VA ROG SA-MI SPUNETI DACA A MAI DAT CINEVA PERITOL????

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Ellis, tare mi-ar placea sa ne cunoastem. Eu nu prea vin prin Plumbuita pt ca mi-am facut o super gasca de mamici in Tei si tin f f mult la ele. De fapt in Plumbuita veneam cand eram gravida . Ma gandeam ca poate ne faceti o vizita acasa saptamana viitoare, intr-o dupa-amiaza. Miercurea viitoare merg la Dany 26. Poate pe joi, vineri? Ce zici?

Poze petrecere 1 anisor

hai ca mai vb pe pm; si mie mi-ar placea...sper sa fie vreme buna; e mai problema cu programul lor care nu se potriveste, dar poate trecem pana in pranz; eu am venit de vreo 2-3 ori in tei, dar sincer nu-mi place ca e multa agitatie si e mai mic decat plumbuita, iar asta vara, cand sa doarma fii-mea nu prea gaseam un loc mai umbrit si un pic mai linistit;
si ea de obicei dimineatae in pat cu mine, dar nu doarme, neam;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

saluti a tutti...

azi noapte a dormit Eric al meu foaaaaaarte bine..... neintors pentru cateva ore...apoi mici tentative de miscare, dar nereusite, ca adormea imediat la loc...nici pe suzi nu reusea s-o bage in gurita ca-i pica mana... si stiti de ce a dormit asa bine? I-am dat Calma Baby, siropel.. e excelent!!!!!!!! sper sa tina minunea mai mult de 3 zile... oricum fiind naturist, prefer sa i-l dau pe asta decat alte chestii din farmacii...

asa ca, pentru copiii care nu dorm, 3 ml de siropel e suficient pentru o noapte linistita... la noi a fost...

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

meeei, ia uite un raspuns la intrebarea mea cu peritolul; si eu sunt f incantata de gama erba vita si ma gandeam la calma baby in loc de peritol, la ceai de tei seara in lapte...credca iau calma baby - sa-mi intreb si farmacista

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ADINA, IAR NU DORMIM LA NOAPTE? CAT MAI DUREAZA? CA EU SUNT

GEO - PUNE ANALIZELE SA LE VEDEM; NU AI GASIT VALORI DE REFERINTA?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

saluti a tutti...

ERIC

meeei, ia uite un raspuns la intrebarea mea cu peritolul; si eu sunt f incantata de gama erba vita si ma gandeam la calma baby in loc de peritol, la ceai de tei seara in lapte...credca iau calma baby - sa-mi intreb si farmacista

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ellis, eu am fost intr-o zi la Plafar sa intreb daca au ceva pt somnic usor...asa mi-a recomandat tanti de acolo Calma Baby siropel..apoi am citit pe net despre el si am aflat ca si alte mamici care au dat copiilor acest siropel naturist au vazut efecte imediate... asa ca am cumparat fara sa clipesc...

adina, nu cred ca are efecte negative, siropelul e recomandat copiilor incepand cu 0 luni... iar eu i-am dat doar seara 3 ml, desi scrie ca e recomandat a se administra intre 1-3 ori pe zi...

acu fiecare face cum crede, dar eu sincer ajung la nebuni daca ma trezesc in fiecare noapte de n ori... si in plus starea mea l-ar afecta si pe el, sunt sigura... si nu cred ca-si doreste o mama nebuna si nevrozata... bravo tie ca rezisti! de fapt tu ai mai mult antrenament... si oricum sunt convinsa ca nu va dura ani de zile acest 'tratament' daca pot sa-i zic asa... ma gandesc ca odata si odata isi va regla singurel somnicul..

ERIC

Mergi la inceput