LMA Bulgarasi si globulete 2007(137)
Raspunsuri - Pagina 14
Lala_D spune:
BB
scurt maica ca am o maimuta care darama tot prin casa ![]()
A crescut si piticul asta, pe zi ce trece este tot mai independent si nazdravan, mai precis este un mic "Denis-pericol public "
, cu mana pe inima recunosc ca frati-su a fost un copil model, asta micu mi-a pus capac, nu poti sa il scapi din ochi.
Va pupic 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
pusi la micul nazdravan
lala. cand ai timp mai intra sa ne mai povestesti.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
anca te-ai inecat cu ciocolata???![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
buna ziua side la noi! asteptam sa vina medicul pt control si sa vedem dc facem si vaccinul...
citesc in urma...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Mai Lala, pai te inteleg. Sa se ia de mana cu celalalt Denis-pericol public, adica Matei. Doamne, numai la prostioare se gandeste. masina de spalat a devenit dulap (am in ea tot felul de sticle, mingiute, cutii).De ieri a invatat sa o deschida (butonul era mai sus si mai greu de apasat pe el, dar nu mai prezinta nici omprovocare pt el). Azi a insirat prin casa o parte din lenjeria mea intima si vreo 2 perechi de chiloti de-ai lui taica-sau (avem sertarele apropiate). Pai daca venea cineva in vizita.....
.
Probabil nu v-am spus ca a mancat din gunoi niste placinta cu mere (stie deja sa deschida sigurantele alea speciale de inchis usile). O sa va mai povestesc....
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze petrecere 1 anisor
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Ank-ule, eu zic sa ai la nascare langa tine si o alternativa la prafurile contra fricii, aia din semnatura lui Miha (cu cognacul...) mami de Sophia |
mai, cica merge mai bine cu whisky

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ank83
... a pai si daca nu prinde anestezia cu asa putin... atunci ce fac ?? ![]() ...saraca Ceci ...va fi beata din prima zi de viata Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
da, dar macar va fi linistita
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
macar ai vostri sunt baieti...mai nazdravani...dar eu ce sa zic....ca a mea ar trebui sa fie o domnisoara linistita....![]()
![]()

roxxy, si eu imi gasesc telefoanele in masina de spalat (noroc ca o am pe hol ca daca era in baie sigur le gaseam in toaleta..
d
) sau prin dulapuri....te miri pe unde... cred ca majoritatea sunt asa acuma. aaaaaaaaaa si ea tot ce prinde de pe masa!!! intr-o zi se plimba cu paharul de suc prin casa fara sa-l verse......![]()
bine ca in alta zi si l a turnat in cap e partea a doua...
offffff si lista poate continua!!!

_
ancadragoman spune:
Lavi nu ma face mama pe mine o patratica de ciocolata ,odata a incercat o ciocolata intreaga si tot eu am invins![]()
Roxxy si noi avem specimene dastea acasa,de ex azi la birou am gasit o mingiuta in geanta si cand deschide sertarele imi scoate sutienele si tipa"tzatziiiii"
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bb_yasmi spune:
eu ma retrag ca acusi se trezeste printesica mea si trebuie sa papam si apoi mergem la joaca.
pusi multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
_

17.10.2007
de
care
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine