Copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu, este inauntru la Baneasa Shopping City, in zona de restaurante, chiar ultimul de tot, la parter, dupa sirul de McDonalds, Burger King, KFC si ce mai e pe acolo. Este un loc din acela cu tobogane, bile, locuri de catarat, chestii din astea, sub forma de castel. Si este acces gratuit. Teoretic pentru o jumatate de ora, dar nu sta nimeni cu ochii pe ceas.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Danelutza, tinem pumnii stran-strans pentru sotul tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

multumesc gabitzam. nu stiu daca ne ducem , e cam ceata. poate pe la prinz juma de ora.
Danelutza tinem pumnii sa fie bine!!
Monu da ce s-a intimplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas-mersi pentru link, l-am pus bine, acum nu am rabdare sa l buchisesc.

danelutza- sanatate sotului si sa fie bine, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Raluca, vezi ca Andrei si Costi sunt acolo linga voi la BooBoo. Ca era prea aglomerat cica incoa in Baneasa. Au ajuns inainte de deschidere, dar l-au lasat fetele inauntru la joaca, e doar Andrei acolo, se joaca cu una din fatucile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lucas nu s-a intamplat nimik la nivel personal in sensul rau dar ma intristeaza profund toata atmosfera din ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!

Catalin tot cu joculetele de la Soft 4 kids se delecteaza. Le-am vazut si in Cora ieri.

Noi nu am fost la defilare, dar am vazut tot , mai putin unitatile pedestre, cand s-au intors (locuim in Ghencea si pe acolo se intorc la baza). Asa ca am iesit cu piticii dupa ce am vazut la tv si ne-am plimbat pana au aparut. Nu mai zic cati copii erau pe marginea drumului. Una peste alta: copiii mei au fost foarte incantati plus ca faceau cu manuta si le raspundeau militarii.

Eu... cu copiii, invat si tricotez.

Puteti vedea ce am mai lucrat :

aici, aici, aici si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! La noi ninge! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa pling, ma bucur de bucuria copiilor, ca mie mi-au iesit pe nas iernile de aici. Dar imi place ca s-a facut frig si poate mai mor din virusii astia si stam si noi o perioada sanatosi.

Nu am citit, acum mi-am luat cafeaua si citesc, dar am ajuns la mesajul lui Mercedes si m-a pufnit risul. Cristi vrea patinaj, iar Agata vrea la fotbal!

Hai, ca am citit, dar nu sint multumita... pai, nu mi-ai ajuns de nici o cafea!?! Chiar asa?

Aurasa, am vazut minunile facute de minuta ta. Super! Dar ce inveti?
Danelutza, sper sa fie totul bine cu sotul tau!

Pianina ii voi cumpara si eu Agatei, de fapt fetelor, chiar daca numai Agata e inscrisa. Si am cunoscut un roman la facultate, a carui nevasta a fost profesoara de pian, vioara si flaut in tara, iar aici da meditatii acasa, cu 25$ pe ora (sub 40 nu am gasit nimic pina acum, iar sotul spunea ca nevasta lui e foarte buna, si el a fost in tara tot profesor de muzica, dar nevasta-sa a vut olimpici an de an). Daca ii place Agatei si vad ca vrea sa studieze mai departe, vom face un efort si ii luam si o ora de muzica pe saptamina, dar trebuie sa avem pianina acasa, ca eu nu ma pot deplasa cu trei, desi nu locuiesc chiar departe de noi.
Calculator - Agata are doua jumatati de ora pe zi de desen, film sau calculator, la alegere. Are si citeva aduse din Romania, mai luam si dela biblioteca, stie si pe net citeva site-uri cu jocuri online... daca ar fi dupa ea, nu as mai ridica-o de acolo. Pe Tudora nu o pasioneaza de nici o culoare calculatorul, se uita la cite un desen, de fapt cite jumatate de desen pe zi, ca se plictiseste, dar e musai sa nu fie nici o baba, nici o vrajitoare, nici un monstru in el... Ea e cu cartile si animalutele mici, numai cu astea se joaca tot timpul. Cred ca are peste 100 de animalute, le scoate si vorbeste intr-o veselie cu ele, le incarca in camion, le duce la plimbare... si cind se plictiseste face lectii (are o carte de 3-4 ani pe care aproape o terminam, e foarte constiincioasa) sau citeste. Tudora e intelectuala familiei, e singura care sta cu cartile in mina din pura placere, restul sintem cam obligati de soarta. Eu as sta, dar doar sa le citesc, nu sa invat! Bebe Lisandru are o problema cu calculatorul si cu televizorul: nu le suporta deschise... dar daca nu le inchide el, nici inchise. Asa ca, principala lui ocupatie, dupa aceea de a scoate tot ce in biblioteca din salon pina unde ajunge si de a face ordine in camerele fetelor, este sa deschida si sa inchida tot ce in priza.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Nelia - citind despre minunile lui Lisandru, parca il vad pe Alexandru al meu. Nu e coltisor din casa neumblat de el, nu e tv, calculator sau dvd zapacit absolut. Catalin se joaca linistit, el da peste el, ii maazgaleste desenele, ii papa creioanele. E nazdravanul casei.
Eu am de dat un examen pentru a ma intoarce din ianuarie la munca.Si pe 16 am examenul, iar dupa amiaza, prima serbare a lui Catalin la care va fi... Pitic (baieteii vor fi pitici, fetitele - fulgusori de zapada)

Mergi la inceput

Aurasa, cu cine o sa stea Alexandru daca te intorci la munca?

Mergi la inceput