Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
omustata spune:
La multi ani tututor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica!
La multi ani, Lisandru!Cu mare intarziere iti doresc bun venit in lumea copiilor. Nu mai esti bebelus ci o frumusete de baietel.
Tdi-sper ca v-ati facut bine ca eu sunt in urma rau cu cititul. Daca nu, sanatate multa!
Flori-ai niste copii tare draguti. Mi-ai adus aminte de sandwich-urile de langa Tandarica. Uitasem complet de ele. Vad ca va merge bine firma. La mai mare!
Clara-fetele noastre parca sunt surori. Citesc ce face Teodora si exact asa este si Maya. Sper ca este mai bine acum scumpa mica.
monule-pe unde ai fost, ca mi-a scapat chestia asta. Dar la cum am citit pe diagonala nici nu ma mira.
babygirl-tu cred ca scrii si mai rar decat mine. Mi-e dor se o mai vad pe Ema.
Hai ca s-a sculat copilul. Duminica placuta in continuare!
lucas spune:
La multi ani Andrei si Andree!!!sa fiti sanatosi si voiosi
Gabitzam eu i-am dat lui Matei influcid si il recomand cu mare caldura, pentru viroze, este grozav! noi ii dam in prima zi cite juma de pastila la fiecare ora (8 ore) si a doua zi juma de pastila la 12 ore. la noi a mers bine. are 29!!! la picior? dar ce inaltime are? uau, de kg nu te intreb.
Adina calculatorul ....este motivul pentru care noi nu mai intram pe net. de fapt nici nu mai deschidem calculatoarele ca altfel...Matei se joaca pe www. rif.org si am mai luat 2 Cd-uri romanesti, concepute de profesori educatori, sunt pe grupe de virsta. la inceput nu am fost foarte increzatoare cu ele, dar cind l-am vazut pe el cu ce placere se joaca....vorbeste in romana, ii spune ca sa faca, sa coloreze sa uneasca puncte, sa recunoasca animale, multe, acum vreau sa mai iau. initial si eu am vrut Smile, dar acum parca astea mi se par mai interesante.
noi acum vrem sa facem colectia de desene de la Disney.sunt foarte misto. Matei schimba DVD-uri si la dvd player cel mare si cel mic.
Mercedes tot caut creioane colorate si nu gasesc.
Loreen vis a vis de alegeri ce te asteptai??? oamenii sunt pe Valea Prahovei...au pus si astia alegerile intr-un w/e prelungit. noi tot ascultam si ne buseste risul.
Danelutza felicitari pentru pianina! o decizie inteleapta. la noi nu e cazul, nu am unde sa o pun. insa avem orga, sincer cautati repede,repede dopuri de urechi.
Olga frumoase amindoua, eu inclin spre Sophia, mi se pare un nume atit de elegant!
androix unde ai lasat bradul? si noi azi am stat sa ne gindim daca sa luam sau nu, dar daca il aduc acasa sunt sigura ca Matei nu se lasa pina nu il insiram prin casa.
nelia spune:
Buna seara! Astazi am reusit sa fac un tort, adica o tarta pina la urma, cu multe fructe... Dar sa stiti ca arata mai bine in frigider. Cind l-am scos nu am avut ce face si l-am coborit la nivelul lui Lisandru ca sa-l vada... si harsti! una peste el, l-a umplut de spume! Si pina cind i-am cintat la multi ani numai asta a facut, stiti cum a ajuns saracul tort pina la urma... Am pus un filmulet sa-l vedeti, e mortal cum se agita sa ajunga nu numai cu miinile, dar chiar si cu picioarele in tort. Scuzati si aparitia mamei, i-am zis lui Octav sa nu ma filmeze, ca-s iesit din bucatarie, dar nu am avut incotro si a trebuit sa-l tin pe Lisandru, care voia sa se urce pe masa, la tort... Ne-am distrat, ce mai! Si pina la urma, am lasat toti trei copiii sa se joace si sa manince cum vor din el... distractie mare pe ei!
Dupa-amiaza am fost la teatru, apoi am dus fetele la un restaurant, au fost foarte incintate si de piesa Micul print si de luatul mesei in oras. Lisandru a dormit tot timpul in brate la mine, asa ca acum e in forma... ii face Tudorei curatenie in camera.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mercedes spune:
lucas-despre ce cd-uri romanesti vorbesti? eu i am luat biei de pe abecedar.com abecedar volumele respective, e fainut dar tb sa stau langa ea ( nu am lasat o sa manuie mausul si atunci sunt tot timpul langa ea)si mai are de la cristi un edu matematica distractiva pentru clasele I-II si repeta dupa cd-iu cifrele de acolo). In rest are o gramada de povesti dar e si ea ca un magnet cand deschid calculatorul hop si ea si evit pe cat pot. La un moment dat era circ in casa ca ea vroia alba ca zapada, degetica sau mai stiu eu ce, am scapat sper de faza asta.
onixone-mersi, vroiam de pe site ceva dar data viitoare ... cum nu ma incadram in ziua de vineri sa ma hotaresc si cealalta data e foarte aproape de craciun si noi intre craciun si rev vom fi plecati mai bine nu acum.
Acum sunt si eu in cautare de o rochita tot alba pentru data de 18 dar nu foarte larga, pompoasa ca bia are o burtica si chiar nu cred ca i ar sta bine...
La multi ani Lisandru!ce repede a trecut vremea
La multi ani Andreas!esti mare si tu, sa ai grija de sora ta.
La multi ani Andrei si Andreea!
Nelia-ti am admirato pe Agata, e frumoasa si straluceste.Bravo! Am admirat-o cu cristi si el cand vede vreun copilas care face ceva in plus vrea si el
, i am spus de data asta ca daca renunta la fotbal merge la patinaj... desigur nu prea i a convenit.
Mai nou vrea sculptura sau modelaj cu lut... pofta in cui ca nu mai sunt zile libere in saptamana.
Si mie imi place mult numele sophia!
Laura-fetita ta are in sange dansul... e frumoasa!
gabitzam spune:
Lucas, Andrei are cam 105 la innaltime, nu stiu foarte exact, dar cam pe acolo. Si cam 17.5-18kg. Mi se pare foarte lungan si cu laboantza mare la picior. Adidasii ii are 28 si am zis sa-i iau ghetele 29, sa fiu sigura ca le poarta pina la primavara.
Noua ne-a dat o schema ciudata pentru Influcid, a zis ca e cam ca un vaccin, 4 pastile pe zi, timp de o luna. Nu stiu ce sa zic, dar n-am reusit oricum sa ii dau cate 4, ba am uitat, ba a fost la gradinita.
Nu ne-am mai dus la defilare ca este foarte ceatza. Eu stau cu piticul mic acasa, baietii mari s-au dus la locul de joaca de la mall aici in Baneasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
gabitzam si Matei are 103-104 dar e mai mic la picior. Sa fie sanatosi!!! la Baneasa este loc de joaca? vb. de ala in aer liber?
Danelutza spune:
Elisor, Lucas pianina e pentru copii, ca nu bagam bani in alea adevarate, sa vedem intii cum stam cu talentul. Dar oricum are nu stiu cite melodii in memoria ei si probabil imi vor trebui dopuri adevarate ![]()

Miine sintem singure noi fetele, tati se duce la spital sa-i faca biopsie la rinichi, sper ca totul sa decurga bine, ca oricum mi-e o frica de mor. 
Va doresc o saptamina minunata, sanatate multa la toata lumea ca de asta avem nevoie. La noi ploua/ninge, e o vreme de kko, asa ca ma duc in podul casei sa fac ordine
, asta ca sa nu am timp de alte ginduri 

Elvetia in miniatura