Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
Creata La multi ani tatalui tau! Daca imi amintesc bine e ziua lui, nu?
Louiza ce haioasa e Yasmina cu caciula de elefant!Vaz va coi aveti masuta.E interesata de ea? Ca eu is curiasa daca Razvi va fi interesat de cea pe care am comandat-o.
Atat ii trebui sa nu fie interesat la cat dau pe ea.
Si lui ii plac tot felul de alte magarii decat jucariile: cabluri, telecomande, telefoane, markere, uscatorul pe care intind haine, ligheanu si multe alte prostii.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 22.Ma bazez pe voi 
creata2008 spune:
Da, daaaaa, asteptam sa vina acasa, sa incepeeeem paaaarty si sa-i dam cadoul!! L-am sunat azi-noapte la 12 si i-am cantat, acum sa ii zicem si in persoana. Ca dimineata el a plecat devreme si noi nu ne trezisem.
Lala, ma tot tin de aseara sa-ti zic ca am luat cartile pe care le-ai trimis pe contul comun. N-am apucat sa ma uit peste ele, sper sa reusesc zilele astea. Dar, multumesc!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Creata La multi ani tatalui tau! Daca imi amintesc bine e ziua lui, nu? |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Da, daaaaa, asteptam sa vina acasa, sa incepeeeem paaaarty si sa-i dam cadoul!! L-am sunat azi-noapte la 12 si i-am cantat, acum sa ii zicem si in persoana. Ca dimineata el a plecat devreme si noi nu ne trezisem. Lala, ma tot tin de aseara sa-ti zic ca am luat cartile pe care le-ai trimis pe contul comun. N-am apucat sa ma uit peste ele, sper sa reusesc zilele astea. Dar, multumesc!
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
O bagi pe Mariuca intr-o cutie si i-o faci cadou?
Eu am fost un astfel de "cadou" cand s-a pensionat bunicul meu matern (am fost nepoata lui preferata).
Sa fi esanatos si sa se bucure de nepoti, multi ani de-acum inainte!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
rlc_sandor spune:
Andrei,Radu,Alma,Rares,Anna,Sara
am vazut si eu imaginile cu constiinciosii nostri politicieni
,unii ar trebui sa isi faca si un test psihologic ca doamne mare nevoi au
si chiar asa avem cu cine vota?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Lala_D spune:
Pletosul si mami va multumesc de urari si va pupa cu drag 

Nu imi vine sa cred ca fix peste o luna facem un an
a trecut timpul foarte repede suntem baieti mari deja nu bebelusi ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Si un citat din una dintre cartile trimise pe mail , cea pe care v-am recomandat-o in mesaj " cum sa cresti copii fericiti ".
Mie imi place foarte mult stilul autoarei se vede ca e mama de 3 copii.Traducerea e aproximativa, atata inspiratie am avut in dimineata asta .
3 Alternative creative la a spune nu copiilor.
Copiii au tendinta de a se intepeni in calcaie la auzul cuvantului nu tot timpul si ma refer aici in mod particular la prescolari astfel incat vei dori sa gasesti modalitati creative de a evita folosirea negatiei in mod constant.
Iata cateva trucuri folosite de parinti pentru a inlocui in educatie cuvantul nu.
In loc sa ii spuneti copilului ce sa nu faca ii spuneti ce sa faca , de exemplu la nu sari in pat spuneti sari pe podea .
Nu numai ca aceasta metoda va face sa evitati cuvantul nu dar are si mai mult impact al mesajului transmis dandu-i copilului o actiune specifica de urmat
In loc sa spuneti un nu banal cand doriti sa opriti o actiune primejdioasa folositi un cuvant de impact gen STOP. Acest cuvant va avea un impact psihologic mai mare deoarece ii transmite copilului exact ce doriti sa faca : sa se opreasca.
In loc sa ii spuneti copilului ca nu poate sa faca ceva ii puteti spune cand poate face acel lucru ( poti sa mergi la joaca cu rolele dupa ce ti-ai terminat de facut curat in camera )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
NataliaS spune:

Andrei
sa cresti mare, sanatos si voinic!!!
Aweya - mai esti supi????
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Si un citat din una dintre cartile trimise pe mail , cea pe care v-am recomandat-o in mesaj " cum sa cresti copii fericiti ". Mie imi place foarte mult stilul autoarei se vede ca e mama de 3 copii.Traducerea e aproximativa, atata inspiratie am avut in dimineata asta . 3 Alternative creative la a spune nu copiilor. Copiii au tendinta de a se intepeni in calcaie la auzul cuvantului nu tot timpul si ma refer aici in mod particular la prescolari astfel incat vei dori sa gasesti modalitati creative de a evita folosirea negatiei in mod constant. Iata cateva trucuri folosite de parinti pentru a inlocui in educatie cuvantul nu. In loc sa ii spuneti copilului ce sa nu faca ii spuneti ce sa faca , de exemplu la nu sari in pat spuneti sari pe podea . Nu numai ca aceasta metoda va face sa evitati cuvantul nu dar are si mai mult impact al mesajului transmis dandu-i copilului o actiune specifica de urmat In loc sa spuneti un nu banal cand doriti sa opriti o actiune primejdioasa folositi un cuvant de impact gen STOP. Acest cuvant va avea un impact psihologic mai mare deoarece ii transmite copilului exact ce doriti sa faca : sa se opreasca. In loc sa ii spuneti copilului ca nu poate sa faca ceva ii puteti spune cand poate face acel lucru ( poti sa mergi la joaca cu rolele dupa ce ti-ai terminat de facut curat in camera ) O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
LalaD, exact chestia asta ni s-a prezentat intr-o zi la un curs al nostru, al educatoarelor pe care la randul nostru l-am prezentat parintilor.A avut un succes foarte mare printre parinti.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 22.Ma bazez pe voi
laura_dimitris spune:

ANDREI 

LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI CUMINTE !!!!
LalaD, sa-ti traiasca sanatos pletosul mic, sa va aduca numai bucurii!!!
Am vazut si ultimele fotografii... ce frumos papa el singurel mar
!!!
Roxanici,
ca ai intrebat de mine! Ieri am ajuns tarziu la birou ( ca si astazi
) si nu am apucat decat sa va citesc....
Sorry ca esti inca racita. Of, adevarul este ca indiferent ce iei nu-ti trece imediat... bine ca adelutza nu are nimic!!!
Am vazut ieri toate pozele si filmuletele postate!!!
Laura pe toti de dragalasi ce sunt !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani clopoteilor serbati ieri
RADU,
MATHIAS,
MIHAI ,
STEFANIA,
PAULA