Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
creata2008 spune:
Louiza, am vazut poze cu bubulinuta creata si plimbatoare! Am remarcat o cutie de Becks's, o crema de la Nivea, o punga de cadouri, ca atare m-am prins ca fata ta, pe langa faptul ca e frumoasa, are si activitati de echipa (bere cu prietenii), de ego (foloseste creme) si e si altruista (face cadouri).
Elefantelu' e caciula? Sau e imbracaminte de carnaval? Oricum ar fi, mi-a placut, cam mare pentru capusorul ei, dar e haios!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
Dana, ce draguti sint copilasii tai...parca ii vad altoidu-se din cind in cind, pt cite o jucarie. hihihi...sa vezi cind o sa vina bebe3 si se vor certa pe el...
fain ca te-ai dus la cosmetica...eu ma tot duc de doua luni si inca n-am ajuns...
aaaa...si sint convinsa ca buburuza din burtica e baiat. sa ne spui lista cu nume...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Bineinteles ca n-am mai adormit; insa pe mandra am lasat-o dormind (eu am plecat la 8:30).
Ramo
, are "gura mare" dar, Razvi a 'luat-o' la mers.
Ali(stoisor)
, ei, asa zicem ca le dam Mosului, dar nu rezistam fara ele ![]()
Nati, cred ca mopul a fost inventat special, pt a fi facut cadou de soacre, ca sa le discrediteze si mai mult ![]()
off, ...
Little Fanny, sa nu fie mai grav; si
Ana, de la ce si-a facut greata?
LauraD, unde esti? Ieri nu te-am "vazut'?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Continuare:
Ancab multumesc de intrebare
; vocea e la stadiu de "m-aud ca din pestera" dar e o evolutie in bine.
Am baut la sirop de ridichie neagra, zilele astea, de mi s-a luat.
Dana(danonique)
, asteptam vesti; sunt sigura ca totul e ok.
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Dana, ce draguti sint copilasii tai...parca ii vad altoidu-se din cind in cind, pt cite o jucarie. hihihi...sa vezi cind o sa vina bebe3 si se vor certa pe el... fain ca te-ai dus la cosmetica...eu ma tot duc de doua luni si inca n-am ajuns... aaaa...si sint convinsa ca buburuza din burtica e baiat. sa ne spui lista cu nume... Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Si eu am zis la fel
!Ingerasul nostru
Albume
creata2008 spune:
Aaaaaa, nu stiam ca esti speolog!!!!!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ancab multumesc de intrebare ; vocea e la stadiu de "m-aud ca din pestera" dar e o evolutie in bine. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
Roxana, lasa ca iti revii tu, si recuperezi!!!!

...nu?![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Aaaaaa, nu stiam ca esti speolog!!!!!! ![]()
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
.... in devenire!!!

!Ingerasul nostru
Albume
ramonab spune:

ANDREI CRISTIAN (lalaD), Radu Teodor (ralluca), Alma (cornilia), Rares Stefan (lumsta), Anna Laura (anca74), Sara Denisa (adab), SA FITI SANATOSI, VOIOSI, MANCACIOSI SI NOROCOSI!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 22.Ma bazez pe voi 
creata2008 spune:
Lala, sa-ti traiasca buclatul si sa te bucure, asa cum te bucura si fratele lui. In fiecare zi! 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona