Ce va spune sufletul despre credinta?
Raspunsuri - Pagina 9
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule, te rog eu, nu da bibliografie din cartile de trista amintire in care se studia la virgula dupa tatuca Marx! |
Ai amintiri neplacute, vad, despre tratatele de biologie, chimie, fizica, matematica si logica scrise de Marx.
(Ca tot ai adus vorba de Marx, nu-i bine sa-l vorbesti de rau acum cand toti economistii de pe mapamond sufla praful de pe Capitalurile uitate prin poduri, pivnite sau anticariate )
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Cardinal Te rog sa dai dovada de maturitate si sa nu ma insulti in mod voalat. |
De ce consideri insulta crudul adevar?
Astept copia unei singure insulte pe care crezi ca am postat-o la adresa ta sau a oricarui altuia.
b.nica spune:
Capcaunule,pe Marx nu l-am citit(nici macar din curiozitate,parol! ) dar l-au citit parintii mei si stiu ce impresie le-a facut si nu numai lor ca sa inteleg ce inseamna supliciul studiului fortat asupra unor conceptii pe care nu le accepti dar trebuie sa le inveti cu litera si virgula!
elenac81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Ai amintiri neplacute, vad, despre tratatele de biologie, chimie, fizica, matematica si logica scrise de Marx. (Ca tot ai adus vorba de Marx, nu-i bine sa-l vorbesti de rau acum cand toti economistii de pe mapamond sufla praful de pe Capitalurile uitate prin poduri, pivnite sau anticariate ) |
Atentie ca risti sa fii sanctionat! Desi evreu, Marx a scris o periculoasa carte anti-semita, intitulata "Problema evreiasca" http://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm
Lauzi un individ mai periculos decat toti legionarii la un loc din cauza caruia au murit peste 300 de milioane de oameni nevinovati in toata istoria comunismului.
E bine de stiut pentru cultura generala ca Marx era si satanist. Richard Wurmbrand dovedeste asta in cartea sa "Marx si Satan"
http://www.scribd.com/doc/411619/Marx-si-Satan-de-Richard-Wurmbrand
Cardinal spune:
Capcaunul,
Ai spus: "Astept copia unei singure insulte pe care crezi ca am postat-o la adresa ta sau a oricarui altuia".
- "iti dau peste degete" (no comment)
- "nu stapinesti notiuni stiintifice" (in conditiile in care nu oferisem nici macar una)
- "Folosirea neautorizata a notiunilor stiintifice dauneaza grav intelegerii" (sa inteleg ca eu nu am autorizatie, dar tu ai. Dovedeste-o.)
- "te ascunzi in spatele Bibliei" (eu nu te-am acuzat ca te ascunzi pe undeva).
Repet pentru a patra oara: ai argumente pentru postulatele avansate?
Am obosit sa iti tot astept argumentele care nu mai vin.
Fa-ne un bine si arata-ti maiestria stiintifica.
b.nica spune:
Uite ce este Denizel tu si Trollii din aripa dura as dori sa intelegeti ca nu mai sunt dispusa sa va raspund la provocari.
Cand sunt confruntari in care se fac schimburi amuzante de replici inteleg,dar cand stai si imi iei urma pe unde mai postez devine neconstructiv pt. forum si pt. persoanele care poposesc pe aici nu ca sa citeasca atacuri ieftine la persoana sau rautati fara acoperire.
denizel spune:
citat din mesajul lui b.nica ... nu ca sa citeasca rautati fara acoperire. |
eh, b.nica, aici nu mai e vina mea. Daca nu ti-ai mai sterge mesajele, rautatile mele ar avea si acoperire .
Auzi? da' ce-i obsesia asta cu trolii? Prea mult Lord of the Rings la teveu? Facem o reclamatie mica la CNA?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Cardinal Capcaunul, Ai spus: "Astept copia unei singure insulte pe care crezi ca am postat-o la adresa ta sau a oricarui altuia". - "iti dau peste degete" (no comment) - "nu stapinesti notiuni stiintifice" (in conditiile in care nu oferisem nici macar una) - "Folosirea neautorizata a notiunilor stiintifice dauneaza grav intelegerii" (sa inteleg ca eu nu am autorizatie, dar tu ai. Dovedeste-o.) - "te ascunzi in spatele Bibliei" (eu nu te-am acuzat ca te ascunzi pe undeva). |
Cu riscul de a te simti insultat constat din cele citate ca nu stii ce este o insulta.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Auzi? da' ce-i obsesia asta cu trolii? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Asta cred ca vine de la prietena elenutza, ca ea vedea peste tot toli, vrajotorii, blesteme si conspiratii..brrrrr
Ca sa vezi cum se transmite pe calea netului..si cu ce rapiditateee
Cardinal spune:
Capcaunul, hai sa depasim discutia despre stilul de adresare si insultele adevarate sau inchipuite.
Ai afirmat urmatoarele:
"1.Intotdeauna exista explicatii logice si rationale pentru tot ce se intampla. Trebuie doar sa (fim in stare sa) le cautam.
2. Stiinta explica de ce exista VIATA, si pe pamant si in pantecele mamei.
3. Nu exista fiinte perfecte nicaieri in Univers (perfectiunea este rezervata taramului platonian al formelor).
4. Omul este produsul hazardului.
5. Tu esti urmasa supei primordiale si a unei archeobacterii, indiferent daca-ti convine sau nu (Stii vorba: rudele nu le alegi! )
6. Evolutia este tinuta in brate de majoritatea oamenilor de stiinta.
7. Evolutia apare in mod spontan".
Ai putea argumenta punctual(macar un autor, o carte, un citat) ca referinta?
E a cincea oara cind te intreb. Daca nu vrei sa iti sustii tezele, de ce le mai afirmi?
daca nu vrei sa raspunzi, a sasea oara nu te voi mai intreba. Voi considera subiectul inchis.