Aspirante optimiste > 20 (371)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

salut, fetelor
bafta la toate in noul capitol, sa dea Domnul sa fie capitolul cu o invazie puterinica de
moni, si eu mi-am comandat branca ursului, si tre sa-mi soseasca peste vreo 2 zile. deja sunt descurajata total. chiar asa de rau e? ce ma fac?
eu sper totusi sa nu am nevoie si de BU, poate poate am noroc cu polidinul, desi nu mai stiu ce sa cred. nici macar nu mai stiu daca ovulez de-adevaratelea, sau imi apar la testele de ovulatie a 2-a liniuta pala din cauza ovarelor polichistice.
am tot citit de la voi de albusul acela de ou. ma innebuneste................faptul ca eu nu cred ca am asa ceva, cel putin n-am observat. dar atunci de ce-mi apar testele de ovulatie II
v-am innebunit............ma duc sapt injectie.
va pe toate

apropo.......am visat si sapt trecuta si azi noapte ca-mi cumparam flori sau aveam in casa flori multe. mama zice ca o sa-i fac nepotica, cica florile si bijuteriile in vis sunt fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Pai Miha, tin sa te felicit eu prima...ianinte sa stii de cePai daca tot visezi flori, e clara treaba, lasa branca ursului ca e JAAAALEEEE!Bine, poate exagerez si eu, dar cel putin ptr mine e groaznic.ori mirosul ori gustul, ori ambele.dar nu ma las.incerc acusi cu suc.daca nici asa nu merge, ma duc si iau un sac de polidinoricum vreau sa incerc si varianta cu polidin, dar de luna viitoare!Nu are ce sa strice nici unul, nici altul. Iar in legatura cu visurile, am avut o droaie, ba ca eram gravida, ba ca il tineam in brate, si era atat de blond si de frumos si avea asa niste ochi albastri....am visat si ca am sadit in brad, si tot nimic...dar poate poate....cine stie.....
Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele

azi am fost si eu la primul control la medic dar nu mi-a facut eco ca a zis ca e prea devreme...
mi-a dat o gramada de analiza de facut ... cele de sange la medicul de familie si cele de secretie care a zis ca sunt uzuale in sarcina...

am o mare nedumerire!!!

printre cele de secretie mi-a dat sa fac papa-nicolau si asta pt ca nu l-am facut niciodata ...

voi stiti ceva ??? e ok sa se faca papul in sarcina? ca eu ma gandeam ca nu prea e recomandat ca poate afecta bebeul...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bubu nu numai ca e ok in sarcina pt ca se face cu secretia este si foarte important sa-l faci, o data pe an! Eu l-am facut in fiecare an si am reusit sa descopar la timp niste lucruri foarte serioase si sa le tratez in timp! Orice ar fi cat de mic si neimportant se vede cu ajutorul papanicolau inventie care a salvat vietile a milioane de femei!!, Si mai mult decat atat poate vedea daca este ceva minor care poate trece la copil!

Mergi la inceput

stiu asta Carmen numai ca mie mi-e frica ca la Papa-nicolau se umbla la col ... si eu stiu ca in sarcina colul se inchide ermetic cu acel dop de mucus tocmai pt a proteja bebele... si papul nu risca sa distruga acel dop?

nu afecteaza sarcina? pt ca am inteles ca poti sa si sangerezi dupa pap...

doare?

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

mie mi-e frica sa nu ii faca rau lui bebe

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Bubu sa nu-ti fie frica pentru ca se sterge putina secretie la iesirea colului spre vagin, si nici nu e dureros sa ai vreo tresarire, dar da trebuie sa stai relaxata atunci cand ti-l face, si aici am auzit ca tuturor fetelor pe care le cunosc li s-a cerut! As fi vrut sa-i spuna asta si mamei mele doctorita ei, din pacate doctorii nu isi aduc aminte, decat cand de multe ori e deja periculos! Si pentru fetele care asteptati sa ramaneti gravi faceti testul de acum ca daca nu aveti unul facut in ultimul an atunci va cere automat!
Am citit peste tot si am fost asigurata ca nu afecteaza in timpul sarcinii ba multe femei il fac si de cateva ori daca apar probleme, asa ca Bubu linisteste-te si fa totul bine pentru zmeurica pe care o si pup

Mergi la inceput

A si fetele modificari vizibile microscopic apar doar cand este ceva avansat, restul apar doar la pap

Mergi la inceput

Carmen

m-am linisit...
am mai si citit pe net despre asta acum ca de cand am ajuns acasa numai asta fac : search-uiesc

pfff ca aveam emotii ...
nush ce Dumnezeu mi-a venit mie in cap in metrou cand veneam de la dr. ca papul se face umbland la uter

desi la dr cand mi-a zis sa il fac nici prin cap nu mi-a trecut tba asta.

cateodata in metrou asteptand sa cobori iti vin tot felul de idei

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput