Aspirante optimiste > 20 (371)
Raspunsuri - Pagina 2
Beatrice1982 spune:
buna seara fetele!!!!!!
eu sunt baby sitter la un bebe si am timp sa stau si sa mai vad ce ati scis.............
cred ca va sunt datoare sa va zic ca am facut HSG si trompa dr e infundata.............asta e............
si..........nu vreau sa fac nimic sa il desfund..........
m-a durut tare rau dreptu dupa HSG, apoi vedem noi ce a fi., dar bebe sigur nu.ca deocamdata nu vreau..........
am stat doar cateva ore cu asta mic si are doar 3 luni, dar e foarte greu sa cresti un copil mai ales pe cei din ziua dee azi......pe bune vb foarte serios.si decat cu tratamente si ce minuni sa fie unul cu ceva probl.mai bine lipsa.........
eu incerc sa inteleg ca prin faptul ca pana acum in viatza mea nu am ramas gravi.........e voia lui dumnezeu si asta e mai bine pt mine......accept .pt ca pot face mii de fiv-uri si sa dau mii de euro daca al de sus nu vrea sa am inca..........nu voi avea........trebuie sa accept pt ca daca lupt cu natur.cu care am luptat 2 ani........ajung la casa de nebuni......si nu vreau....![]()
felicitari graviduzelor!!!!!!!!!!!!!
dormiti in astea 9 luni cat in 5 ani...........:)
va pup
carmen tot polidin se numeste si pe ungureste.......pt explicatii: bdemeter66 yahoo.com-messul
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!
anne`mary spune:
lala poate tu esti exceptia de la regula....poate tu te manifesti altfel...zic si eu.
Dar de ce nu poti sa te duci acum sa-ti faci analize? Celelalte analize cum au iesit? Ce ti-a zis dr? Cu siguranta am sa gasesc raspunsul la intrebari prin postarile trecute...dar sincer mi-e lene sa caut ![]()
lalala13 spune:
anne ce mi-au iesit prost sunt dozarile..progesteron foarte mic si problema cu fsh-ul!
aceste analzie trebuie facute in anumite zile ale ciclului, la fel si ecografia. Si cum mie nu imi mai vine...nasol! si pt niste rezultate corecte ar trebui sa nu iau nimic sa imi provoc ciclul!
mai am de cercetat..
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
unboticutz spune:
lala, daca nu ma insel, daca ai progesteronul mic ai cicluri lungi si vine greu menstruatia, uneori doar cu progesteron sintetic administrat timp de 10 zile. oricum, eu stiam ca daca ai ciclu neregulat nu poti urma regulile referitoare la analizele hormonale facute in anumite zile. daca fsh nu-i bun inseamna ca nici raportat la lh nu e ok si deci e un semn de sopc. la ecografie cum arata ovarele tale de regula?
sa nu-i uitam!
anne`mary spune:
si dr ce au zis? La intrebarea: cand raman insarcinata? ce iti raspund. Sunt optimisti?
lalala13 spune:
fetelor va multumesc pentru interes
doctorii inca nu se pronunta, ma cerceteaza! intr-adevar vor sa iau duphaston, dar nu acum, nu ciclul asta!
inca nu am facut ecografia!
si da! ginecoloaga e optimista! a zis ca a avut cazuri si mai grave! dar intai sa stie cu ce se lupta!
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
CarmenAlbu spune:
Lala, mai bine scrie-ti tu pe listuta ce analize, in ce zile, si te duci singurica la clinica, si iti faci tot ca sa fii sigura!
Bea merci, ti-am dat add pe mess, si despre copii asa este, numai ca este frumos sa te straduiesti pentru cineva, iar copii iti dau inapoi cel mai frumos dar, cand te iau in brate, si mai mult decat atat sunt singurele persoane care te vor iubi neconditionat, care te vor intelege, nu te vor judeca si vor incerca sa iti faca bucurii cand au ocazia, eu cunosc multi copilasi si am acasa o gramada de desene cu inimioare si declaratii de iubire din partea lor, iar cand stiu ca merg sa-i vad vin la aeroport si ma asteapta, sau stau acasa afara la poarta inca de dimineata chiar daca e frig! am o verisoara care de cate ori face mama ei ceva bun pune din portia ei separat si pentru mine, ca poate tine pana ajung!
Eu zic ca merita orice sacrificiu!
E prea mare bucuria!
adiutza spune:
Acum plec spre casa.
Va pup si va doresc o seara buna.
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Moni_28 spune:
Da,am auzit si eu de pastile, dar tinctura e...cica...mai buna.Dar azi cand am incercat sa iau a doua tura, deja imi era stomacul in gat...cu chiu cu vai am inghitit jumatate, ca la a doua ochii imi erau ca la broasca....
GROAZNIC!Ce mai tura vura, clorocalcinul e folare la ureche! Auziti fetele, dar oare are ceva daca in loc de apa folosesc suc? Sau macar sa pun ceva zahar ca mooor pana poimaine daca mai beau asa...
Moni_28

de
,deocamdata visand la statutul de