Aspirante optimiste > 20 (371)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fete am mancat si ma pregatesc de campionatul de Canasta pe care il am in seara asta cu sotul si un alt cuplu!
si sa va spun ce am facut!
Cumparasem niste caviar din rusia si il pastram a ne vin niste prieteni saptamana viitoare, dar acum cum nu vroiam sa gatesc am mancat caviar pe paine, cum sotul e la birou inca am zis hai ca nu mai fac nimic de mancare! Asa ca prietenii sa mai astepte poate mai vizitez rusia o data

Mergi la inceput

Bubu tre sa-ti iasa P1, sau P2 , iar daca nu e asa sa nu te sperii, ca sunt solutii si nimic nu e rau, mie mi-a iesit p4 vreo 2 ani adia vreo 10 teste si acum am din nou P2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Da,asa este bubu, pap-ul e bine sa il faci o data pe an, iar in caz de sarcina nu afecteaza cu nimic. Iar ptr fetele care nu au facut testul de ceva timp, rog din suflet sa il faca!Eu am lasat sa treaca 3 ani, si cand l-am facut acum 6 luni mi-a iesit CIN III.Am crezut ca imi sar din minti!O saptamana am plans intruna!
Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetelor,
Am reusit in sfarsit sa dorm acasa...si culmea...am si net si telefon (dupa 3 zile de incercari).
Ce mai faceti voi?
Au mai aparut gravidoase de care sa nu stiu?
Ma straduiesc sa recuperez paginile pierdute dar recunosc ca nu prea reusesc.
Noi suntem bine: cu indispozitia si greata in gat la ordinea zilei dar in rest fara evenimente majore.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica8+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

buna dimineata fetele!!
Cam pustiu... nu vrea nimeni cafea??
Am si suc de portocale, si de clementine..!
Eu mai am 5 zile pana la testare desi cred ca nu e nimic nici luna asta voi incepe cu polidin luna viitoare!
Moni si eu am avut ce ai avut tu, si am facut 2 conizatii, ca prima a iesit rau!
Acum sunt bine dar atunci eram asa de trista, iar al meu plangea ca citeam pe internet care este evolutia si ne ingrozeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataaa

ce ma bucur cand vad ca ne mai scriu gravidutele, parca imi invie din nou speranta!

aici e frig si ploua, e intunecat, numa bine de (pt cine nu-i la serviciu )

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

carmen, vad ca noi doua trebuie sa ne testam pe luni-marti . o mai fi cineva pana atunci?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

neata fetelor, iau si eu o
eu cred ca o sa profit de vremea asta urata si o sa plec acasa mai devreme k si-asa sunt in perioada maxima

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

da Unboticuz, nu stiu cine mai e cu noi, dar eu nu cred ca sunt gravi, pt ca luna asta am cam avut dureri constante in vagin, de la o raceala mai veche, asa ca sansele sunt mici

Mergi la inceput

Amber tu esti incredibila!
E mereu asa sau doar luna asta?
Bietul tau sot!
Spor

Mergi la inceput